aha nekem most egy 733 mh p3masom van gef2vel
szal mondjuk a közép beállítások lenének ezekkel reállisak:)
haver lehet meg tudja nekem szerezni dst.... aztán a tübbi majd meglátom:)
szal még egy kérdes mihez kell eredeti a multihoz?
Hát a még élvezhető kategóriát elég nehéz megmondani (egyrészt igény függő, másrészt az összes havernak hasonló vasa van (AMD 1600+ or 1700+, Ati Radeon 8500LE, DDR RAM)) Ezen, már ha nem szarik be az új Driver a vidikártyának akkor max beállításon szemét, nagy helyen 30 FPS. Ja, most a Morrowindről duzzogok.
A Newerwinter nem igényel ennyit, a DS, meg csak akkor, ha már sok PC-vel gyakorlod a csapatostól rárontás taktikáját.
Vissza a Morro-ra. Látványilag kell neki a jó kártya. A pixelshader piszokul feldobja a víz megjelenítését. Nélküle ua., mint anno a Quake-ben volt. Épületen belül nincs gond, és ha leveszed a látótávolságot, meg kikapcsolod a Real time shadow-t, akkor mág elég rendesen eldöcög egy húzott 466-os Celeronon.
Sz'al annyira nem kétségbeejtő, de a max látványhoz kel egy jó vas (1 GHz feleltti proci és GeF3, GeF4, Radeon 8500 kártya)
A Hardware Siege: erősen Diabló beütésű H&S, ráadásul némi taktikával is fűszerezve, ahol az a lényeg, hogy jó sokan gyakjuk az ellent. A grafika nem rosz, kicsit az egész olyan Vampire the Redemption utánérzetű. Ott viszont a hangulat utánozhatatlan.
Newerwinter: Hát, ha Forgotten Realms, akkor már inkább a Baldur. Talán Multiban lehet nyerő. Erről nem nagyon merek nyilatkozni, mert nem próbáltam.
Morrowind: Jóarcú hardware zabáló. Ha megfelelő vasad van hozzá, akkor viszont abbahagyhatatlan. Iszonyú hangulatos. A modokat elég könnyű hozzá gyártani, igaz a többsége csak tápgyáros kreálmány, de van közöttük pár gyöngyszem. Kicsit hasonlít a Fo-hoz, bár annak sokszínűségét nem lehet űberelni.
Csak annyit, hogy most reinstall után egy játékot raktam vissza haladéktalanul. No melyiket.
ok... csak most épp a Dungeon Siege-ba szeretnék berúházni. de ilyen árral viccnek is rossz:)
NA meg a másik Most itt vagyok és netom eldünteni neverwinter morrowind duengeon siege(moneymoneymoney:)
Mókuska, kicsit pontosíthatnád, milyen címre vágysz. Ha meg szeretnéd vásárolni, akkor ténylegesen az alábbi CD Galaxis címet ajánlom.
Csak halkan jegyzem meg, hogy elősször megszereztem swarchba, de crack exe-s és a patch után nem műxik.
Így lóhátra kaptunk és a haverokkal beruháztunk pár legálís példányra. Hidd el megéri (a gépkönyv egy csomó dologra ad magyarázatot, fölmegy hozzá a patch, nem drága (Láátam már 16e-ért Hardware Siege-t. (ja pont a Morrowind után titulálom hardware-nek a Siege-t)
Ja készülj föl, hogy a barátnőd/feleséged/gyereked/munkahelyed utánna már csak képekről látod. Van annyira időrabló, mint a Fallout.
Az NCR-ben van a városon belül egy külön, fallal körülvett rész, ahova sehogy sem tudok bemenni, az erőteret sehogy nem tudom kikapcsolni. Mi a nyitja, és mi található ott?
Semmi. Többé-kevésbé föllebent a fátyol a Fekete Sziget gyárosok készülő cuccosairól.
A SPECIAL karakterrendszert átmentették egy Fantasy játékba: LeonHeart-ba. Egyébként meg nyomják a Icewind Dale II-t. Viszont anno mondogattak egy harmadik projectről is valamit, amiről azóta semmi. Lehet reménykedni.
Konzolosra, ha igaz a pletyka, akarnak kiadni egy Fallout-ot, de az inkább Fájnöl Fantazí szerű lesz, mivel az ott nyomulók erre vannak beállva.
Udv a regieknek:-)))
Napokban ujra elovettem a F2-t, es hogyhogynem talaltam egy eddig nem latott encountert: egy radioaktiv hulladek lerakot csurig geckokkal. Tud vki vmit rola??? van valami speci jelentosege? esetleg valami hidden object?
mag.
Ezt a pangást!
Ne mindegy, ha valakit még érdkel, aki még eddig nem tudott róla:
A honlapomról letölthetitek a GAP-ot (Game Audio Player), amivel a zenéket lehet kivarázsolni a játékból (FO 1-2). A cím:
http://www.extra.hu/strato