Ez más. Jön a választás és a pártok beszélni akarnak. Gyakorlatilag mindig! Kell belső szabályozás, meg az ortt javaslat... Ezt kell kidolgozni, hogy hány percet kaphatnak naponta a pártok!
Szerencsére a kamaszokat nem érdekli a politika!
Nézted a kultúrházat? Benne volt a punci könyv és fütyi könyv! Kiskamaszoknak írták. Bővebben a tusarok.org -on!
akkor te egy szerencsés anyuka vagy. az enyémek ovs korukban sem. most meg...
ruha csak széken, vagy földön. csokis papírok egyenletesen szétterítve, ha valami leesik, annak ott a helye stb. de azt hiszem, tudod miről beszélek:-)
én nem tudom, lehet, hogy más dimenzióban élek, mint ti, de én inkább azt veszem észre, hogy a férfiak hisztisebbek, ha valami váratlan probléma fölmerül. a nők, ha eléjük kerül a gordiuszi csomó, nem kibogozni akarják, hanem átharapják.
nekem valahogy mindig olyan munkahelyeim voltak, hogy nagyobbrészt nőkkel voltam körülvéve. az első munkázós helyemen, mikor kiderült, hogy ki lesz a közvetlen főnököm, a többiek siratókórusként vettek körbe. aztán barátok lettünk, pedig jóval idősebb volt nálam. nagyon sokat köszönhettem neki. sok mindenre megtanított az élet dolgairól.
:)) El tudom képzelni. Imádtam azt a 8 évet, amit gyes után húztam le az informatikusok között! Sokkal több volt a pasi, mint a nő, azok nem nyavajognak mindenen. A nők 90 %-a szerintem sikkesnek tartja a nyavajgást, míg a pasik ha valami nem úgy megy, ahogy kéne, el tudják ütni egy jó poénnal. Imádok pasik közt dolgozni! :)
----------------------
Ki írta, hogy a 10 éves fia rendet tart és takarít???? Enyém fiú is nagyon pedáns volt még kb 2 évvel ezelőtt is, de sajnos egyre inkább hasonlít a szobája a húgáéra. Pedig csajozik is, és az sem zavarja, ha akkor is rendetlenség van, ha a barátnője itt van.
az én kisebbik fiam könyörög hogy had porszívózhasson,most 10 éves ----sőt ma reggel vasalni akart----én meg mindig elhajtom----azt hiszem holnap kísérletezésbe fogok kezdeni:))))
szerintem van megoldás, csak kár hogy nem 10 évvel ezelőtt jutott eszembe: anyuka üdvözült mosollyal az arcán, trallalázva pakolászna, porszívózna a gyerek előtt, és a gyerek csak akkor segíthetne neki, ha kiérdemli, vagyis jutalom lenne a takarítás. persze még mikor óvodás a gyerek.
az a baj, hogy ilyen kötélidegzetű nő még nem született.
Sziasztok. Fél óra múlva kezdődik az Este. Meg kell néznem mert ( - Az ORTT választási ajánlata: pl. csak külön engedéllyel közölhetők a korábbi parlamenti közvetítések. A korlátokról Kovács György az ORTT elnöke és Halmai Gábor ) kötelező! A munkahelyemen (egy rádió) beindult a választási hiszti és képben kell lenni!
Esküszöm, hogy nem tudom. Nincs még kész elképzelésem. Májusra kell leadnom az ötletet és vagy 10 oldalt. De ezt most ne úgy képzeld el, hogy ha géphez ülök, az jár a fejembe, hogy na ez jó, ez nem jó. Nem tudatosan fórumozok itt, hanem mert érdekel tényleg érdekel a téma. A lányom számomra a legfontosabb, és látom rajta, hogy kezd kamaszodni, és gyakran leugat és kritizál. Fel kell venni a kesztyűt, ha egyátalán fel lehet venni!
Szerintem ez egy jó topik. És ez is belefér! Mellszőrzetet én meghagyom. Az már nagyon digó lenne ha azt is! Amúgy a kamaszok (13-15 évesek) is szőrtelenitek vadul. Nekik már az a természetes!
Az enyimhez nem lehet bejutni, csak ha átverekeded magad egy rakás lomon... Egyelőre azt mondtam neki, a közös térben ne hagyjon trutymót maga után, a szobájára rácsukja az ajtót, kit érdekel. Ha viszont kétségbeesve keres valamit, én blazírt pofával a vállamat vonogatom. Olyankor rend lesz egy darabig mindig :-))