Körte! Én most egy nagyon csúnya dolgot fogok mívelni, és csupán két (2) megszólalásodból megképzellek:
egy aranyos, szoke, kékszemu, fiatal fiú. Hány százalékra jött be?
Ja! Magyarázat: a "Gyerekkori ..."-ban olvastam, amikor magadról azt írtad:
" A kis körte..." ez rémaranyos volt.
Vegyuk ugy, hogy a "retardalt lennek" az nem kerdo, hanem kijelento mondat, es akkor helyben is vagyunk ;-))) En egyebkent asztem rolad, hogy fiu vagy, es csak a paintball meccsen derult ki, hogy tenyleg ;-))) Na jo, csak kekeckedem, egyebkent idosebbnek goldoltalak, bar nem tom, hogy mennyinek ...
Offon
kedves rahell: még nem. Az élet hosszú (remélhetőleg), időm, mint a tenger.
Offoff
Én téged pl. Bettisként egészen másnak képzeltelek, de a rahell stimmel. Valószínűleg azért, mert egyszerre tudtam meg ezt a nevedet azzal, hogy megláttalak. (Csak azt bánom, hogy a múltkor nem beszélgettünk többet. Volt egy nagyon aranyos megjegyzésed, társaságban idézgetni szoktam :)))
Körte: te szerintem elég gömbölyű vagy és sárga. Vagy tévednék?
Hat, eddig en is egesz masmilyennek kepzeltem el az embereket, szinte mindenkinel meglepodtem a Tasztal 6-on.
Alom! Idosebb is vagyok, de eddig mindig fiatalabbnak gondoltak a tenyleges koromnal. Kiskoromban zavart (retardalt lennek? :) aztan 5-10 ev mulva buszke leszek ra. Most eppen semleges erzes :)
Arabella! :-)
Imádlak! :-*
"CsinnKA-t magasnak, hosszú hajunak és nagyon okos,boldog, kiegyensulyozott nőnek képzelem el." Egyetlen soroddal sikerült kellemesen meglegyezgetned jólfejlett EGO-mat! ;-)
1. Hát igen... mi tagadás, mindig is magas, szőke, sudár bombázó akartam lenni. Eközben alacsony, barna, dundi ("nehézbombázó"?! ;-) ) lettem.
2. Hajam max. félhosszú.
3. Néha valóban nagyon okos, máskor meg iszonyatosan hülye, viszont 4. mindig-mindig nagyon boldog (amióta megismertem a férjemet) és (azóta) valóban kiegyensúlyozott nőcike vagyok.
Na de jutalmul (vagy büntetésül?) lásd a valóságot (ha érdekel):
www.geocities.com/SoHo/Gallery/5746/kep.htm
Hát egy párszor már engem is utolért a döbbenet, de a legnagyobb az volt, hogy kis Putto-t lánynak, Lakkit fiúnak képzeltem. Ja, és Thorról én is azt hittem, hogy fijjú. A talin kaptam a fejemhez, amikor odakerültünk egymás mellé.
Apropó! Off On
Thor! Kipróbáltad már?
Mindig elpékzelem ki hogy néz ki, és sohasem úgy képzelem ahogy aztán a valóságban kiderül. Sőt, általában pont ellentétes dolgokat gondolok másról, pl akit nagyon fiatal izgága alacsony világos-színűnek képzelek, az általában idősebb, megfontolt és magas és sötéthajú meg szemű.
Aztán ha már megismertem IRL, a virtuális arc mégis sokszor visszajön, mihelyst látom az írását. Viszont akinél a nicknév "beszédes", vagy többet találkozom vele, ott eltűnik a képzelt kép.
Big-B, ami Corporal-t illeti, tévedsz. Mint azt az Azonosulás a nicknévvel (vagy valami hasonló) című topicból tudni lehet, az ő ismertebb neve TomCat. Rengeteg olyan számítógépes művészi(?) alkotás készült, amiben a képe szerepel (feltűnően sok a halálát kívánó kifejezés is). Ő nem szemüveges, 180-nál nem magasabb, nem sörhasú, szőke, és igen értelmes ember.
Érdekelne, hogy az itteni nickem alapján itt valaki valaminek elképzel-e egyáltalán, vagy csak egy fehér semmire gondoltok.
(Elfelejtettem.)
Azt nem tudom megmagyarázni, hogy miért fiúnak képzeltelek el.
Miért kicsinyítesz le így: Mci-ke? Nem zavar csak furcsa. Három ember "kakáz" le engem a környezetemben. A tesóm, egy haverom tesója, meg az anyám néha.
Es hogy alltok azokkal, akikrol lattatok ugyan kepet, de az nem az o "igazi" kepuk. Teszem azt, itt van Sehonnai Bitang Ember az ovodaskori kepevel az iszoldaban, vagy megint masok, akik pedig Sehonnai Bitang Majomnak alcazzak magukat ;-)
Szoval, nem tehetek rola, de pl. ha Sehonnai Bitang Ember nevet latom, akkor elszor mindig egy napozoban jatszo bolcsis ugrik be. Viszont Alom-rol, akirol nem lattam meg kepet, nagyon szep kepem bir kialakulni - mar csak a nickje vegett is ;-) Sweet dreams ...
Off
Ja, amíg nem láttalak, addig tisztára abban a hitben voltam, hogy te egy fiú vagy. Mci-ke na neee... :) Azért ez a nick nem annyira férfias! Vagy mégis? :( Böá.
Off off
Ja, SmartAsst én is fiatalabbnak saccoltam. Bár azért annyira nem döbbentem le tőle. Calliope-t teljesen másnak képzeltem, de abszolute, mondjuk 20 év plusz és család, rövid haj; banya viszont a szemüvegétől eltekintve többé-kevésbé egyezett. (Biztos azért, mert tényleg emlékeztetett arra a régi barátnőmre, akit banyának hívtunk.)
Ja, amíg nem láttalak, addig tisztára abban a hitben voltam, hogy te egy fiú vagy.
SmartAss volt még nekem nagy meglepetés. Azt hittem, hogy mindenki 20-30 év közötti. És az első találkozáskor teljesen ledöbbentem. Én azt hittem, hogy ilyen korú emberek már nem nyúlnak számítógéphez. Legalábbis a környezetemben nem találkoztam ehhez hasonlónak fogható jelenséggel.
Hát, én a kor saccolásával futok lukra gyakran. Alejandro DeSilvát például idősebbnek gondoltam - hogy személyeskedjek kicsit -, viszont Wagner úr nekem nyert. Ilyennek képzeltem. A valószínűsíthetően nőneműek elképzelésével már nem is próbálkozom, mert szinte mindig csőd. Amikor azt a nickemet használom, amit eddig mindig (csak itt nem), akkor engem is mindig fiúnak saccolnak és nagy meglepit okozok.
Palánk, hááááát, fogadok hogy nincs szemüveged; de biztos ami biztos,azért nem nagy összegben :)
Pont.
Teged egyebkent valami magas fickonak gondollak. Most hogy megneztem a tudatalattimat, talan az "egimeszelo" szo miatt, ami valahogy a nickedrol beugrik nekem.
Dregelypalankrol egyebkent klassz emlekeim vannak, egyszer a csaladommal elindultunk megkeresni a varat, de valamit elbaltaztunk, ugyhogy csak egy hosszu erdei seta lett belole, de annak nagyon jo hangulata volt.
Hehe, gondoltam magas labda lenne a Te nick neveddel kapcsolatban megjegyzést tennem. Azért most megleptél. Pont Wagner úr (én pont ilyennek képzeltem), és Mr.Spock (egypetéjuségre gyanakodnék) "nem jött be" neked?