végre ide találtam. azonnal jelentkezem pártoló tagnak és tisztelt reménybeli, leendő tagtársakkal megosztok egy bizalmas információt:
szeptember 27-től ismét lesznek új részek a tv3-on, az ismétlések mellett, tehát egy óra röhögés és farokvakarás, és ez így megy november elejéig, amikor sajnos véget ér a sorozat...
nálunk még nincs akkora hagyománya ezeknek a buliknak...talán néhány év múlva
egyébként az általam említett helyen a kiválasztott lány az asztalodon táncol és vetkőzik- pénz kérdése az egész- és csak téged szórakoztat...
elvinni viszont nem lehet őket
És mi jót meséltek a honi intézményekről? A sorozatbéliek ugyanis nagyon hangulatosak, de itthon aligha tolerálnák a Tv-ben látott viselkedési formát. Vagy ott is tömegbunyóba torkollnak az események, mint egyes részek végén láthattuk? :))
Mit is hozhatnék fel mentségemre? Hm, lássuk csak:
-a nagy példaképhez hasonló színvonalú munkával rendelkezem és az ehhez dukáló 'kimagasló' keresettel.:)
-sörpocak már alakul,kopaszodás még nem annyira.
-'Nagy Dudák' rulez!:)
-Hétköznap este,TV3,19.30: ülök a készülék előtt, bal kezemben távkapcsoló (a reklámnál átkapcsolok),jobbkezem a nadrágomban.:)
Most hirtelen ennyi.
Egyébként tényleg összegyűlnek időnként valahol a klubtagok a topic-ról? :)
Ha valaki sikerrel járna NO MA'AM-póló ügyben az írjon majd!
Egyébiránt Al Bud Bundy-hoz fordulnék remegő térdekkel, hogy elfogadná-e jelentkezésem, mint pártoló tag?
Nem akarok hamis illúziókat kelteni, de én már láttam NO MA'AM-es pólót a Pólus Centerben, athszime a 'Space' nevű üzletben (valahol középtájon az OTP-vel szemközt). Persze nem olyan volt, mint a TV-ben, hanem fekete volt, elöl egy Al Bundy fej karikatúrája, hátul pedig a NO MA'AM címer (embléma?). Volt egy hasonló Peggy-s verzójú póló is, de annak nem tudom mi volt a hátán.
Szóval ott meg lehetne próbálni rákérdezni.
NO MA'AM -es polot akarok!
nem tiggyatok hol lehet venni? Haverom vett Nemetorszagban, a szemet..
nem tuggyatok mi a rovidites pontosan?
ha lehet kuldjetek el email-ben
kosz
esetleg ajánlom a topicon menj lefelé s te is megtapasztalhatod,hogy 04.07-én kinyilvánítottuk az előzö napi tv rész alapján - ahol ezt tesztelte az igazi no ma'am -, hogy a hivatalos sör a
NŐIES LÁNYOK
egy kicsi ( :-))))
>
>10 dolog, amit egy férfi csinálna, ha egyetlen napra vaginája lenne:
>1.Azonnal elmenne cukkíniket és uborkákat venni
>2. Másfél orán át guggolna egy kezitükor fölött
>3. Megnézné, tud-e spárgát csinálni
>4. Megnézné, tényleg lehetséges-e egy pingponglabdát 5 méterre ellőni
>5. Keresztezne a lábait átrendezés nélkül
>6. Kevesebb, mint 10 perc alatt felszedetne magát egy bárban
>7. Egymást követö, többszörös orgazmusai lennének és meg mindig készen
>állna újabbra, alvás nélkül
>8. Elmenne a nőgyógyászhoz hüvelyvizsgálatra, és megkérné, hogy vegye
>videóra
>9. Az agy szélén ülve imádkozna mellekért
>
>És a legfontosabb dolog, amit a férfi csinálna:
>10. Végre megtálalná azt az átkozott G-pontot!!!
>
Hi
Nincs feleségem, se gyerekem (tanultam mások kárából :). De mindig nézem Al Bundy-t, közben sört iszok - ez talán elég.
Javaslom, hogy a hivatalos sor legyen BUD(weiser) - már csak a neve miatt. Ugyan qrva drága, de "klubnapokon" megengedheti magának az ember :)
azt hiszem én is Al Bundy függő vagyok.
Amikor csak lehetőségen van rá, mindíg megnézem. Kezdem a Pro7-en, utána Orf1, és a hab a tortán a TV3 2 epizódja.
Remélem a TV3 helyzete nem fogja kockáztatni a sorozat létét!
üdv
Ps: kinek van felesleges "Big 'Uns" magazinja?
Még élek, és újra itt vagyok! Sajna mostanában ritkábban tudom nézni a Bundy sóóóót. Mindenesetre mindíg sejtettem, hogy a mennyország nem lehet messze, de hogy csak 10 lábnyira a hálószoba felett lenne.... -)))))
Rendes és pártoló tagok!
Monnya má' meg valaki, hogy mikor költözött be Al anyósa!(amikor felzabálta a beszélő papagájt - aki csak azt nem tudta mondani, hogy Ne egyél meg! - teljesen szétcsúsztam)
Hétfőn és csütörtökön nem tudom nézni, de azon kívül mindíg ott ülök. 7 és 8 között még a telefont is kihúzom.
Csatlakozom az előttem felszólalóhoz: mi a hivatalos söre a klubnak?