Hello. Sajnos sehol nem találtam meg azt a videoclipet.Minden féle van de az a repteres sajnos nincs, vagy legalább is én nem találtam meg. De ha esetleg rá bukkanok valahol okvetlen linkelem neked. De lehet hogy itt valakinek megvan vagy esetleg tudja hol lehet leszedni :)
De, pontosan ez az! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Majdnem 1 évvel ezelőtt kerestem egy klippet, beollózom az akkori kérésemet, hátha most tudnék segítséget kapni olyan módon, hogy meg is tudjam nézni a klippet vagy le tudjam menteni magamnak.
Akkor kaptam egy oldalt, ahova regisztráltam, de a letöltendő számhoz em jutottam hozzá.
Van ez a szám: Sixpence None The Richer - KISS ME.
Ennek volt fent egy olyan klippje a "nagy videó megosztón", amiben egy srác készül a barátnőjéért a reptérre, közben mutatják, mi is történt vele addig, amíg ki nem ért....
Szóval ez a klipp nincs meg esetleg valahol? Ugyanis egy darabig fent volt, utána valamiért törölték. Én meg persze nem mentettem le..... Nagyon tetszett a klipp!!!
Sziasztok. Szükségem lenne a Szanditól az Álomból valóság cimű szám remix verzióira. Állitólag 2008-ban kiadtak valami maxi cédét csak sajnos nem találom sehol. Esetleg ha valakinek meglenne vagy linket tudna adni hol lelhetném meg azt nagyon szépen megköszönném. :)))
amiből szerencsésen a The Woman's Touch albumot közben sikerült is beszereznem, de a többi továbbra is érdekel, ha valaki esetleg tud segíteni ez ügyben, különös tekintettel a Point Of Faith albumra.
Sikerült megszereznem a filmet magyarul és színesben...mindenféle térítés nélkül Nem kellett pezsgőt, pénzt stb. adnom érte. Vannak még segítőkész jó barátok....köszönet érte!