akkor talan ment egyet az arctalan figuras allassal es a mentett konyvtarba is rakdd bele
a bmpket. Nekem valahogy igy jott ossze mikor Drizztet is kiprobaltam...
Messor,
EOB témában javaslom, hogy a Múszaki Könyvtárban (Bp. V. ker. Múzeum u.) kered ki a CoV akkori számait (asszem az EOB2 évkönyvben jelent meg - csekkold le azt is).
Koszi Kwisatz, te mindig valaszolsz :)
se latod a tobbiek nem igazan igyekeztek a valasszal. Talan mert ok sem tudjak? Meglehet.
Mindenesetre talaltam egy kiraly kepet a paladin csajomnak, akinek mellesleg egy jo kis 97-est porgettem. Szoval minden tulajdonsaga kielegito.
Ha meg azt meg tudnad mndani, hogy hol talalom azt az arckep directory-t. Mert mar mindenhova bemasoltam azt a nyomi kepet, de sehogy sem mukodik.
Elore is koszi!
Ezzel nekem is volt gondom annó. halál idegesitő amikor arról panaszkodnak, hogy unatkoznak. én arra gondoltam, hogy azért akad ki, mert az adott fejezet főgonoszát, már az ominózus találkozás előtt múltidőbe raktam. egyébként a táborba bemenni a kocsmában megnyomorgatott fickó információi alapján is lehet. mellesleg emlékeim szerint a srácnak aki leszólit ott a réten van néhány kellemes fegyvere... :)
Testvérem! a válasz jó :D akkor ShaarTeel beleiből jósolok.
Egyébként mindenkinek: egyszer már fölröppent az hír, hogy Drizzt a 2-ben visszatér és emlékezni fog arra, aki valamilyen módon bántotta (lopás, rablás, gyilkosság, nemi erőszak jaj bocs némi erőszak és egyéb minősített esetek). Állítólag a BGchronicles-en van.
Ha igaz, akkor érdekes dolgok lesznek (lehet, hogy néhány ember újra kezdi?).
Na üdvözletem minden olyan jó/good karakternek, aki a fenti bűnöket elkövette:
OutSider (a vétlen)
Ne, kérlek ne, imoent ne bántsd, beállok, mese nincs, jól fogsz velem járni, chaotic good fighter vagyok, 5. szintű, 18-as dex. és strenght. Szóval chaotic good, nem sok vizet fogok zavarni a csapatba, mert én úgyan senkibe se kötök bele, olyan rendes gyerek vagyok, viszont a harcban egy állat, és ha a te csapatodba kevés lenne az 5. szintem, kérlek vedd figyelembe, hogy van egy nagyon csecse mithril páncélom, meg egy defender + 5 kardom.
Hali, imoenke, az én kicsikém 5. szintű tolvaj, természetesen íjjászatra specializálva, és:
lock pick: 65
traps:65
stealth:70(csizmácskával a pici lábikóin)
pick pocket:30
Ez utóbbit nem nagyon fejlesztettem eddig, mert az gondoltam, a ládákkal többet érek, de ezután ezt nyomatom majd.
Az ankheg páncélt viszont nem találtam a szántóföldön.
egy mocskos állat vagyok, ezért a BGII topicba írtam be a technikai részleteket a játékkal kapcsolatban (nem ide)
banditosok:
igazából itt folytatódnia kellene a játéknak, (nahát ki hinné:) ), szóval feltehetőleg valami bibi tényleg lehet, azt tanácsolom próbálkozz valami patchel, illetve esetleg előbb próbálj meg egy korábbi mentésről ismét eljutni odáig, hátha nem lesz probléma...mondjuk engem igazából az zavar, hogy a játék működik, mert "élnek" a karakterek, csak éppen nem tudsz velük mit csinálni
FB: kellett ott lennie legalább egy csontvázharcosnak, vagy battle horronak, ha nem tévedek, legalább, legalább ;)
Igen ez a Banditatabor utan van delkeletre, az Ankheglelohelytol jobbra. Innen megyek maj vissza Firewine Bridgebe megegyszer. Egyebkent en ugy emlekszem ott csak a tuzesnyilu koboldokat apritottam es nem talaltam semmit, de mar nem tudom. Meglatjuk ...
A hiba egyebkent ugy van: hogy beszelek Reikennel, megfuzom hogy en csatlakozni jottem a csapataba, mire o rohog es mondja hogy elvisz a fonokhoz. Itt load, majd allunk a ret kozepen, es jon jobbrol egy kicsit nagy faszi de nem szol semmit, csak megall. A kezelo felulet olyan szurke minthat pauset nyomtam volna vagy ilyesmi, de az embereim panaszkodnak hogy unatkoznak mer nem tortenik semmi. Jah es egerrel hiaba nyomkodok semmi.
Es nem tom tudjatok-e de a II hardwareigenyesebb lesz?
GETOM: most jöttem rá valamire. Eddig azt hittem, hogy az alapvetően gonosz csapatom nagyon jó - mondhatnám tökéletes (Én:Driud/fighter-neutral, imoen:Thief-good, Garrick:Bard-good, Kagain:Fighter-evil, Edwin:mage-evil, ShaarTeel:Fighter-ChaoticEvil), de most érzem igazán, hogy valaki nagyon hiányzik belőle---TE!!! Könyörgöm, mindent megadok -arany, dicsőség stb.- ha csatlakozozol a csapatomhoz, kirugom ShaarTeelt, nem elég gonosz. Plíz válasz minél gyorsabban, így a kalandozás csak szenvedés. De ha véletlenül nem csatlakozol, akkor harakirit fogok elkövetni - Imoenen.
Hát addig is Üdv
OutSider :-)))
mikehunt
helló, hát már elég régen volt tehát lehet hogy baromságot írok (persze valaki majd úgyis korrigál)
van valami portrait direktory oda kell bemásolni a nagy és a kis arcképet, és a karaktergenerálásakor mikor customizálod (wow, milyen szép magyar szó) akkor egyszerűen a többi alapBG-s ajánlat mellett feljönnek az új arcok is
(arclelőhelyet írtam a 489. hozzászólásban)
Csodaszarvas
ez a banditás táboros dolog? túl korai hiba lehet (mire csinálták a patchet az elvileg csak a játék végén jelentkezik), de az nem árt, ha letöltesz valamit az interplaytől (CD hiba nem lehet,)...sikerült rendezni a kísértetek kérdését?
Meg egy gond: Peldwate palya, talalka reiken nevu gonosz lovaggal es duma majd ut a fonokhoz ... es aztan fagyas. Van valahol erre pacs, vagy ilyen okossag?
Kivanok neked tucatnyi BenneGesserit cicat ma estere, mas kerdes hogy nem emlekszem mit vettem ott fel, volt most egy kis kihagyas a gemmel. Mindenesetre pont annyit segitettel es ugy ahogy kell.
Koszonom.
nos azt hiszem, újra kellene velük beszélgetni, hátha kihámozol belőle valamit, hogy mire is lenne szükségük
ha bejártad az egészet, és reményteli ifjú hősként jártál el, felszámolva a gonosz ellent, akkor hozzá juthattál ilyen olyan tárgyakhoz is, köztük egy olyanhoz, aminek esetleg nem tudod hasznát venni...vajon mi lehet az? mit is írnak róla? hmmmm?
remélem ez segített, mert elég nehezen megy úgy segíteni, hogy ne mondjon az ember közvetlen információkat ;) és remélem nem mondtam túl sokat sem
Nem tudom volt-e mar a kerdes mert nem olvastam vegig az egeszet, nem akarom hogy veletlenul valamit elore elolvassak ... ellenben:
vezessetek mar ra legyszi, hogy firewine bridgeben miutan felterkepeztem a 'labirintust', es megtalaltam a ghost lovagokat, szal eztan mi van? Valami egyutt mindenkiert dumat nyomnak, de meg nem jottem ra hogy en mit csinaljak veluk. Ne lojetek le a poent, csak nagyjabol hogy merre induljak.
Koszonom!
Getom csalodtam benned:(, drizztnek mindket kardjat el lehet lopni, nekem volt kb 55% os%
pick pockettel amit valami piros ital nyomott fel
(piros nem a tolvajlas itala) ennyire. A birodalom egyik legnagyobb hose azert ennyit megengedhet magank...Amugy kivancsi lennek a karaktered statjaira, nekem Imonel 4. szintu tolvajkent lopta el. Az ankheg pancel meg nem is olyan rossz mivel vele is el lehet erni a -7 es act es sokkal konyebb mint a full plate mail...
Remelem, nem lesz olyan könnyu kinyirni annak, aki akarja, mint a BG-ben. Bar ott is, ha közelharcba bocsatkoztal vele, eselyed sem volt... Nem is csoda, egy 18. szintu ranger ellen (aki elötte 15. szintu fighter volt), 4 tamadas/kor, ketkezes harc, isten tudja mennyi thac0 es damage bonusz....
Gondoljunk bele, hogy a mi fighterjeink/rangerjeink is elernek majd egy ehhez hasonlo szintet a BG II-ben... hmmm, finom...
Bele volt kalkulálva minden, és csak 9000 xp-t kaptam.
Tképpen imoen miatt volt minden. Először megmentettem ezt a kuka alakot a szörnyektől, az életem kockáztatásával segítettem neki, és ahelyett hogy azt mondta volna, hogy köszönöm, annyi se mondott fapapucs, és amikor másodszor is megmentettem, és a segítségemért egy kis ajándékot akartam kivenni a zsebéből az imoen 25%-os pick poketjével, ez a gennyes alak egy suhintással kettévágta imoent. Hát az imoent nekem senki se szeletelje ketté! És legyen hálás, ha megmentem a nyamvadt életét!
A -10 reputáció meg kit érdekel. Ha kicsit is hálásabb lett volna, bizisten, nem bántom, de úúúúútálom a seggfejeket, akiik azt hiszik, mert 16. szintűek, bármit megtehetnek imoennel. (Imoen a szívem csücske. Nahát.)
ejnye getom,
ilyet egy good alignement nem csinál ;)
legfeljebb ellopja...bár úgy csak az egyik kardot lehet, a frostbandot, bár egy i g a z á n jó alignement olyat se csinál
leverted a helyi hőst! micsoda blamázs, most majd retteghetsz, hogy mi történik veled BG2-ben, mikor szembe találkozol vele és számon kéri rajtad
ööö, egyébként hogy sikerült? a szokásos monster summoning, csontis nyilazós trükkel?