...és még javaslom a www.industrial.hu címet is, ottan van a levlista is, ahová érdemes feliratkozni. A rEvolution sajnos régen volt upgrade-elve, s így a legközelebbi buli időpontja még nincs kint. Pedig már tudjuk: április 30, kedd, Rocktogon. A felvonulás előtt közvetlenül!!!
Ez csak egy legendasan nagy baromsag,de az eredetet senki sem tudja,en is csak azt tudom hogy Mr S.K.nyilatkozta meg valamikor a 90-es evek elejen hogy ez duma...
Te vagy az en emberem!Tegnap voltam And One+B eborn Beton+Komputer koncerten (a kisebb zenekarokrol ne is beszeljek)Nagyon Dogos volt a hulye angolokkal a Die Deutschmaschine-t orditani!Steve szetkapta a mikrofont majd lopott egy masikat a tobbiek elol:).....
...és aki sok FLA-t meg KMFDM-et akar hallgatni csutkán, és ugrándozni reája hasonló népek körében, az jöjjön el vasárnap este a Rocktogonba, aholis rEvolution Party lészen. Részletek a www.tar.hu/revolution oldalon.
Csak most láttam, hogy volt ez a topic, de örülök neki, mert a FLA és a KMFDM az én szivemnek is kedvesek. Nekem az egész indusztri bagázsból a FLA jött be a legjobban, oket gyujtöm is, még a side-projectjeiket is. Szerintem nagyon király zene, nagyon igényes, nagyon kidolgozott, és sajnos nálunk nagyon ismeretlen is... Érdekes, hogy a Front 242 levlistán a külföldi arcok azt írták, hogy náluk pl. a Plasticity dizsiben hétvégén kötelezo, míg nálunk sikítva rohanna mindenki az ajtó felé, ha meghallaná...
Az a baj, hogy az ilyen jellegu bulik nagyon ritkák, koncertek nincsenek, max. a lemezeket lehet gyujtögetni a Metronómból meg az MCD-bol. (Bár a Covenanttól csak az Europa-t sikerült eddig beszereznem, a Cobalt 60-tol meg semmit.)
Pedig ez a legjobb stílus, én mondom néktek!
...és azért a KMFDM is rulez, meg a Skinny Puppy is (ez foleg), meg a Leaether Strip is, meg a Front 242 is, aztán a Funker Vogt is, meg a Wumpscut, és a többi beteg zenész is!
Ahoz képest, hogy arra számítottam, hogy azt mondod: felejtsd el, elég sokat írtál.
Nnna, épp most iratkoztam fel a levlistára. És nem kamuztam az adataimat illetően. Ilyen még nem volt! :))
Etalon; a datumok arulkodni fognak :-)
Akkor en meg evil.man nevem irogattam...
ja es a www cimek sem aktualisak mar;
Csekkeld le ezt:
www.electro-industrial.org
nekem viszonylag elég sok minden megvan a kanadai arcoktól ( full fla discog. kivéve provision single, skinny , delerium , intermix, synesthesia, cyberakftif, equinox, doubting thomas, plateau, download, mind mind full discog, ja meg noise unit is onnan a grinding hiányzik)
szóval ha kell valakinek valami és pesti és még jó arc is mer van neki grinding-je akkor lehet mailozni
én mondjuk már eléggé leállóban vagyok a dologgal, mostanában trance-ülök... persze örök kedvenc SP : worlock ;))))))
Nagyon sajnálnám, ha behalna eme topic.
Szerintem ennyien is tudnánk életben tartani.
Irjatok nekem kérlek benneteket Mp3 letöltési lehetőségeket.
kösz
úgy néz ki, kezd meghalni a topic (a téma korlátozott ismertsége miatt várható volt - legközelebb spice girls- vagy leonardo dicaprio-topicot indítok :-))
köszi mindenkinek a hozzászólásokat és tippeket - találkozunk a levlistán
Hell!
Kulon udvozlet Nox urnak, orulok, hogy ujra hallok feloled :-)
to Riel:
Koszonom a pozitiv kritiat! Igen en csinalom egyedul az oldalt (egyebkent ez mar azt hiszem a 4. arculat, de nekem is tetszik a legjobban :-)
Termeszetesen segitek neked amiben tudok, eleg ha irsz egy email-t...
Irhatnal egy listat nekem a zeneidrol, bar mp3-akat nem szivesen fogadok a lassu kapcsolatom miatt, de CD masolasban mindig benne vagyok!
to Rolf:
sajnalom a 'tortenteket', ilyen egy lista, ha beindul, de allitom, most hetvegen meg majd jo lesz ha egy tizes osszejon :-)
majd kitalalok valami jo temat...
ami igaz az igaz egyebkent sok haszontalan is volt akozott a 125 kozott, ez engem is zavart. De mivel en olyan gyakran nezem a mailboxomat, hogy egyszerre max tiz db uzenet jott, nem tunt annyira veszejesnek.
Azthiszem mar elkezdtek visszafogni magukat az arcok... :-)
to Cello:
A FLA-Plasticity-t a metronome-ban keresed, legalabbis en ott mar lattam, mashol meg nem (esetleg az IndieGo-ban).
Sajnos a meteronome, cimet meg mindig nem tudom megmondani, mert nem tudom
Megprobalom leirni:
A nyugatinal lemegyunk az aluljaroba, atmegyunk az igenytelen es hosszu bazarsor elott, elhaladunk egy falnyi kartyas telefon mellett, szemben szeles lepcso, felmegyunk, es keb 30m egyenesen az utcan (azt hiszem az elso sarkon van, de mindegy ki van irva/tablazva!)
ennyi.
Azt hiszem ezzel nemcsak mai hozzaszolasaimat fejeztem be, hanem e forumon toltott palyafutasomat is...
Maradok inkabb csak a levlistanal...
see you there!
all the best - all of you!
-evil.man
PHOBIA music magazine
http://www.babolna.com/phobia
Most nem is tudom mit mondjak......
Voltam a Phobia oldalan, ( nayon teccik:))
Csak annyi a problema hogy a mailing list-re jelentkezesem utan rogton jott 125!! emil.>
Koszi mindenkinek, remelem otodiken jottok a volt Lyuk-ba.
Evilman egyszerüen nem találok szavakat, ez a homepage nagyon állat! Egyedül csinálod? Tudod én most probálkozom hp készitéssel és még nagyon kezdő vagyok, segitesz majd nekem?
Ha kell vmi zene szolj és ha megvan elküldöm Mp3-ban. Még egyszer vary cool az oldal. Mindenkinek ajánlom.
Hello gyerekek!
Ha mar ilyen szepen osszegyoltonk itt egy paran ne szauljuk egymast es a levlistat.
Legyen inkabb szo a zenerol, mp3 ftp szerver kerestetik ahol sok sok indusztrial muzsika lakik.Ha valaki tud ilyet kerem ossza meg velem es a forum olvasoival.
Engem speciel Fla,Delirium,Intermix,Synesthesia erdekelne (mp3,info magyarul ha lehetne)
udv mindenkonek nox