Tsullok!
A kuyta ugyeben TELJESEN igazat adok!
Parom teljelsen kutyaszoros, (en csak egy kicsit) es amikor elnezem ahogy jatszanak, meg ahogy a kutya ranez ekozben, ...
szoval ezt nem lehet leirni.
LEE
Annak örülök ma, hogy holnaptól elhúzok mint a vadlibák a szabimra. Bár egy kicsit búslakodom is, mert addig nem tudlak meglátogatni Titeket, de én is remélem, hogy a topic nem kerül süllyesztőbe...
egyre jobb ide benézni. Egész jó kedvem lett egy feledhető nap után.
Neduddgi barátom, Tokaj, Hegyalja, Bodrog. Kb. ilyen helyeken jártam szabadságom alatt.
A díszitést inkább átengedem a parlamenti karácsonyfának, ledöntésről viszont bizonyos esetekben lehet szó!
:-)
Ja, ha Szörnyeteg Lajos nőnemű, akkor logikus, hogy Nagy Zoárd 170cm. Ki tudja, lehet, hogy Maminti is tartogat még meglepetéseket számunkra. (210 cm, középafrikai származás,... )
A kertünkben is 170 centin kezdtek a fenyők, és most már min. 4-5 méter magasak. Szép perspektíva, nem, Zoárd? Gyűjthetsz műtermes lakásra. Ezennel kívánok neked sok szerencsét és pénzt ehhez a növekedési projecthez.
újra itt vagyok némi szabadság után. Nagyon örülök, hogy még mindig tudtok örülni, megmaradt a humorotok, van sör és a topic sem süllyedt el. (Hála Topicmegmentő Mamintinek).
Újult Erővel Beírogató Nagy Zoárd (aki többek megrökönyödésére mindössze 170 centi)