"Amennyiben az elképzeléshez sikerül megnyerni a lakosság támogatását, már 2003 tavaszán megkezdenék a projekt megvalósítását, s két év múlva már az első repülőgépek is felszállhatnának."
Milyen motor van a 323-asosdban, hogy ilyen alacsony fordulaton megy 210-et? Csak nem turbos? Nekem egy 90-es 323 F 1.9 GT-m van, de az 210-nél már 7000-et forog. Igaz annak meg is van engedve. :-))
szaboze: meg nem zarult le a kocsi a hataron alldogal mert nincs a kocsin kinti forgalmi v mi.mondtam a sracnak ha megvan a rendszam csak akkor beszelunk.de fotot mutatok.ma este lesz elohivva.
mesa155,
Premacy-témához annyit tudok hozzátenni, hogy rokonaim (3 gyermekes család) nagy megelégedéssel használják. Semmi olyat nem tudtak mondani róla, ami jellemzően nem jó. (Annak idején Opel Zafiráról beszéltem le őket a dolog érdekében :-)
Csákvár:
Ma kirándultunk és útba esett, megnéztük. Semmi nem jelzi, hogy lezárt terület. Sehol nincs arra utaló jel, hogy "magánterület" lenne. Talán csak annyi "gyanús" (a későbbiekre nézve), hogy a beton-nyelvek némelyikén kőzuzalék kupacok vannak, mintha valaki készülne valamire.
Persze a legkorrektebb eljárásra való törekvést támogatom, nehogy meglepetés érjen minket.
Maga a "pálya" elég egysíkú - egyenesben lehet száguldozni. Jelentős tempó érhető el, úgyhogy csak ésszel álljunk majd a dolgokhoz.
Na, két nap alatt elértem az illetékes rendőrkapitányt. Szóval nem kell bejelentést tenni, de jó ha tudnak róla. Innen pipa. A terület kezelőjét kell még megkérdezni. Lóvé... Nem tudom mennyire fogják bérbeadni, mivel ha nem szólunk, akkor ingyen vagyunk ott. Annyi a lényeg, hogy igy biztos, hogy nem szerveznek ránk.
Szóval Duna Ipoly Nemzeti park vagy Önkormi telszám search...
Nem lehet, hogy ez a reptér esetleg a helyi, megyei, stb. önkormányzat tulajdonában-kezelésében van? Ha meg nem, ők biztosan meg tudják mondani, ki a tulajdonosa. És tőle kell írásos engedélyt kérni, vagy területfoglalást, stb, és az lóvé!
Mondjuk az anyagiakat, vagy egy részét esetleg átvállalhatná a Mazda. Talán...
www.autoexpo.hu, www.autoexpressz.hu, www.autotrader.hu stb, a hagyományos piacokon. Szokott a márkakereskedőknél is lenni időnként.
Tapasztalat: 0, rákérdezek.
A haverom - aki repülős - azt mongya, hogy nem kell ezen ennyit gondolkozni. Ez egy teljesen elhagyott reptér, k.-ra senki nem törődik vele, hogy ki megy oda be , és mit akar. Oda kell menni aszt jól legyorsulom SEEN-t.
Szerintem azért nagyon nem kell bonyolizálni. 79 fős csoportokban kirándulni megyünk (ha 80 a határ gyülekezésileg), és "mit ad Isten/hogy-hogynem elvtársak"*, az a hely majd adja magát egy pihenőre. Esetleg kérdezd meg más csoportosulások szervezőitől, hogy tettek-e egyéb óvintézkedéseket. (Könnyű más dárdáját csalánba dobni. ;-)
Dehát nem illegális autóversenyt akarunk, csak egy közös autós kirándulást, nem?
ezt azért nem kell szerintem olyan komolyan venni, hiszen ezt is a helyi benzinkutas mondta, akinek szavahihetôségérôl meggyôzôdhettünk:
5 km-t off-road-oztunk miatta a pusztában :)