Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Nincs vezetékes.Mi egy most épülgető részén vagyunk a városnak.Tiszta homok,kevés ház,sok gyümölcsös.Itt nincs sem telefon,sem vezetékes víz,sem beton,sem kanalizáció.....és ráadásul zsákutca,és miénk az utolsó ház.De nagyon nyugis,ezért szeretem:)
és sokkal szebb hátteret ad a virágoknak is.nálam sajnos most ugy vannak,hogy a kerités mellé vannak ültetve szépen sorban.hát nem valami fantáziadús,de ősszel mindent átrendezek:)
Az örökzöldek ugyan nem virágoznak, de télen is majdnem olyan a kert, mint nyáron, és ha netán esik a hó, akkor valami csodálatosak. Néha annyira lehúzzák az ágakat, hogy akár éjszaka megyek körbe egy seprűnyéllel és veregetem le a havat, de ez csak ha nagyon muszáj, mert úgy szeretem, ha érintetlen. Olyankor a kutyákat se szívesen engedem oda, mert olyan szép a tiszta hótakaró! Persze aztán élvezem azt a látványt, ahogy a kutyusok hempergőznek benne:-) Én azon kevesek közé tartozom, akiknek komoly hiányérzetük van az elmaradt tél miatt, persze azért én is profitálok belőle, végre annyi fügénk lesz, hogy degeszre ehetjük magunkat!
hát ebben igazad van. a leander meg amugyis mindig szomjas.nincs az a mennyiség ami elég lenne neki.nagyon tetszik a kerted,én is fogok ültetni örökzöldeket a kerités mellé.csakaz a baj,hogy kicsi a telek,szóval sajnos a mamutfenyő kiesett:))
nagyon szép a kerted!és ilyenkor sehol a mi vizuális freiq-ünk hogy hozzáfűzzön valami vizespólóversenyeset:))na ami késik nem múlik:)asszem megyek én is aludni,követem a jó példát.sziasztok!
örülök,szép lesz biztosan.bocsi de én aszem megyek aludni mert rajtad kivül mindenki itthagyott már minket,te meg kb 2 perc mulva benyögöd,hogy mész aludni és kb fél 1 kor alszol el:)))szóval reggel jösztök?addig is kizárólag a rózsalistával foglalkozni:))
Semmi extra, csak két hete megvívtam a Plus-al, mert nem szállítottak elég rózsafuttatót az akciósból, ma telefonáltak hogy nekem klön leszállítottak kettőt és azt szereltem össze. Megkapta a két Pierre, a szebbik már el is indította őket felfelé...szóval jó lesz nagyon :)
én már elhatároztam,hogy teljesen átvariálom ősszel az egész kertet.anyáméknak van vagy 50 májvacserjéjük azokból is jönnek majd a kerités mellé,mert gyorsan nő,virágzik és eltakarja a szomszédot.kéne még pár örökzöld,pár cserje aztán a virágok.megvan már az uj csodakert magazin?már megint olyan gyönyörű rózsák vannak főleg futók...meg ti is rossz hatással vagytok rám!jöttök itt a szebbnél szebb képekkel.márkusék minek kellett feltenni pl azt az éden rózsát ni most vehetek belőle vagy 10 et......hát az embert az anyagi összeomlás szélére taszitjátok?:DDDDD