Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Tudom, hogy nem vagy láma, csak felsoroltam, hogy milyen kritériumok vannak. Annak szerintem nincs jelentősége, hogy kis, vagy nagy betűvel van a data.zip, de lehet próbálgatni. Az viszont tény, hogy ahogy Tomahawk is írja, hogy csak 3.3-as MioMap-al megy! Próbálgasd, mi addig szorítunk neked, mert szerintem megéri felrakni. :-)))
Akkor vagy rosszul csináltál valamit, vagy nem c520, vagy c720-asod van, 3.3-as MioMap-al. Én simán bemásoltam data.zip néven, de előtte az eredetit átneveztem data1.zip-re.
Na, közben én is megnéztem, hogy mi a különbség a 2.0-ás és a 2.1-es között. Lényegében csak az változott, hogy a kerek kilóméter óra fél kerek lett, nagyobb sebesség határral, és alul a sebességnél és a műhold darabszám mutatónál most már kijelzi a magasságot is. Egyelőre más különbséget nem tapasztaltam.
Ja, és köszönöm, hogy válaszoltál helyettem. Ráadásul jót! :-)))
Képet egyelőre nem tudok feltenni. Fel kéne raknom egy képlopó progit a gépre, és akkor tudnék mutatni.
Az új data.zip nem változtatott semmit a nyelvben és a hasonló beállításokban. A kezelő felületek lettek szebbek, az akku ikon megérintéskor feljön egy ablak, ahol 8 féle dolgot tudsz változtatni, azaz 8 menüpont érhető el közvetlenül. Az egy külön jó pofa dolog, hogy folyamatosan látod a műholdak számát és a jel erősségét. Sokkal gyorsabban lehet elérni a beállításokat. Belepiszkálni úgy lehet, hogy a mio/480_272/ui könyvtárban lévő dolgokba kell finoman állítgatni az értékeket. Szerintem egy próbát megér, ha nem tetszik, akkor vissza lehet csinálni. Nekem a gépen van mind a két data.zip. Az egyik data.zip néven, amit használok, a másik meg data1.zip néven. Bármikor át lehet írni és akkor visszarakod az eredetit. Máson nem kell állítani. Én maradtam ennél az újnál, és finoman állítgatok az ízlésemnek megfelelően.
Tudnál valami fotót betenni, mit jelent képileg ez a változtatás amit feltettél?!Máshoz nem nyúlt a megváltoztatott datazip?Nyelvhez stb?Érdekelne még, hogy hogy tudtál belepiszkálni a kinézetébe?
Köszönöm a segítséget. Andreának kicsit vacog a foga, így maradok Moha Bá-nál.
Próbáltam a honlapon keresgélni, de nem találtam a gépemre (C720) frissítést, talán azért nem mert 2007-es a térképszoftvere. Ennek ellenére bekapcsolás után kiírja, hogy néhány térkép elavult, és keressem fel a honlapjukat, na mindegy.
Az "R-39" jelent valamit?
A kütyüt a FotoHoll-nál vettem, és még olyan szerencsém volt, hogy aznap -10% árangedmény volt mindenből, így vettem egy 2 GB-os kártyát is, és még ekkor se érte ez az akció nélküli árát.
A programokba egyenlőre nem akarok belepiszkálni, mert még valamit elrontok, és az utazás miatt vettem. Hétvégén (szombaton) megyünk, majd lehet, hogy onnan is felnézek a fórumra, de ha hazajövünk beszámolózok.
Sziasztok! Hosszas gondolkodás után ma váltottam c520-ra (eddig c320 volt).Mivel csak a kihangosítás miatt akartam cserélni kicsit aggódtam, azok után amiket itt írtatok a telefonkönyv szinkron kapcsán. Azért belevágtam.Vettem egy nagy levegőt és elindítottam. 15 perc után már kezdtem kicsit aggódni, de végül kb.17-18 perc alatt összejött és eddig nem szállt el.Kopp-kopp. Amúgy a romja még csak 17-es:((((a 320-é 24-es volt), de egyelőre jól müxik bár ezek még csak néhány órás tapasztalatok.
Tényleg jól átalakította a srác. Nekem is tetszik, sőt annyira, hogy már azt használom egy pár napja. Egy kicsit én is alakítottam rajta. A gombok alól (hangszóró, akku jel, stb.) kivettem a hátteret, így jobban tetszik és a Poi jeleket is visszaraktam az eredetieket, mert nekem az is jobban tetszik. Az különösen tetszik, hogy menet közben is mutatja, hogy hány holdat lát és milyen erősséggel. Most már csak arra kéne rájönni, hogy a zöld háromszög (a saját pozícióm) helyett hogyan kéne egy kis autót berakni? :-)
Akinek az idővel van gondja, az valóban menjen az alap beállításokhoz, és ott a dátum/időnél állítsa be a GMT+1 időzónát. Onnantól lehet a műholdakkal szinkronizálni. Akik kérték, azoknak elküldtem a lányokat. Ha valaki mégis kimaradt, az sikoltson!