Mi bajotok van ezzel a cikkel? Szinte csupa pozitívumot írt! Az, hogy nyelvtanilag nem tökéletes, hát na bumm! Láttunk már ilyet!
Amúgy az utolsó bekezdés - mégha megfogalmazásában kihívásokkal is küszködik - szerintem nagyon is helytálló!
Elolvastam én is ezt a cikket, naggggyon rosszul van megírva. Nem csak ezzel az egy szóval van a probléma. Nyelvtanilag pocsék. Az elkövetőnek újra kéne tanulnia a szakmát. Ha egyáltalán valaha tanulta.
Ráadásul átkeresztelte Kékkői Zalánt Zoltánná.
Axeles cikk: "Az elvitathatatlan sikerek ellenére..." Hogy az istenbe kepes leirni ezt a szot a cikkiro, a szerkeszto meg a francert nem huzza ki.
Sorry, de ugrom az ilyenekre mocskosul...
ui:
Lovigabi, igy linkelj mar legyszi :)
[a target=_blank href="http://url.hu"]mi jelenjen meg szovegkent[/a]
Sőt, ha jól emlékszem, senki nem Ákosozta le... Egysezr ugyan volt valakitől egy beírás miszerint most ő vagy Ákos, vagy nagyon jó angolból. Ahogy mondani szokás: Akinek nem inge...
Még egyszer szeretnék szépen megkérni valakit, hogy ha lehetőség van, a miskolci koncert fotóit tegye fel valahova, mert sajnos a honlapot továbbra sem tudom elérni. Előre is hálás köszönet!
Az általad említett dalok ( bár nagy kedvenceim ) valahogy nem voltak rám olyan hatással, mint pl. az Ikon, amit már kezdtem unni a tombolós koncerteken. Na ehhez képest Miskolcon akkor futott át rajtam először a hideg. Aztán jött az Esőkirály, a Valami véget ért, a Megváltó...
De sajnos nem jött a Tavaszi mohikán meg pl. a Tudnom kell.
( Egyszer láttam egy Demjén koncertfelvételt a tévében, ahol szegény Rózsi nem tudott mit kezdeni a kb. 10m mikrofonzsinórral. Persze be volt már nyomva, hát szinte megkötözte magát...:-)))
Kizárt dolognak tartom, hogy zúzós turné esetén érintené a jövőben Pécset. Mintha lusták lennének arrafelé az emberek.
Persze ha ez az aula is akkora, mint a Lauber...
Nem szeretnék részletes véleményt írni, mert miután leÁkosoztatok (vagy fel- ?), kaptam egy pár nagyon szemét e-mailt. A freemailos címemet ezért megszüntettem. Legyen elég annyi, hogy életem egyik legnagyobb koncertélménye volt. A budapest előadásra megvan a jegy (estére), most megveszem délutánra is.
2003. május 14. [NEWS] PÉCS KÖZELG, HOL-MI, HOLNAP HÍRTV
Ákos holnap (2003. május 15., csütörtök) 9.35 körül a HírTV élő adásának vendége lesz.
A soron következő ANDANTE-koncertig már csak kettőt kell aludni.
A pécsi előadásra az utolsó 100 darab jegy vár gazdára. A maradék (alig tucatnyi) Budapesten fellelhető pécsi koncertjegy a Publikánál található (Bp., Károly krt. 9., Tel.: 322-20-10).
Pécsett ANDANTE-belépőjegyet a legnagyobb valószínűséggel az ABCD Könyvesboltban lehet becserkészni (Széchenyi tér 1., Tel.: 06-72-510-418), de az Ifjúsági Ház pénztárában is van (Nagy Lajos Király u. 13., Tel.: 06-72-211-511).
A Hol-Mi című programajánló magazinműsornak nyilatkozott Ákos. A rövid beszélgetés az m2-n látható majd hétfőn, május 19-én, a 20.40-kor kezdődő Ablak című adás mellékleteként.
Ákos internetszolgáltatója az Interware Rt. - 2003. május 12.
A jövőben az Interware Rt. biztosítja Kovács Ákos - a népszerű énekes, dalszerző, költő, előadóművész - Internetelérési kapcsolatát, illetve a művész szervere az Interware Data Centerében található.
Az Interware számára külön öröm és megtiszteltetés, ha a fiatalok körében népszerű, a szakma által elismert művész választja a céget szolgáltatójává.
Az Interware igyekszik, a lehetőségeihez mérten, támogatni a hazai művészeket, sportolókat, oktatási-, egészségügyi intézményeket. Ezt leginkább szolgáltatásainak felajánlásával tudja megtenni, ezzel az eszközzel is próbálja népszerűsíteni, mindennapossá és megszokottá tenni az Internet használatot Magyarországon.
CSÜTÖRTÖKÖT MONDUNK, KÉTSZER IS, PÉCSI JUVE
Ezen a héten csütörtökön (2003. május 15.) a HÍRTV kulturális magazinjának
vendége Ákos: reggel 9.35 körül kerül adásba.
A dupla budapesti eloadás és az ANDANTE-turné kapcsán a május 22-én,
csütörtökön megjelenő Pesti Műsorban nyilatkozik a Főhős.
Az ANDANTE-turné kapcsán hosszabb beszélgetés lesz a Danubius-on, valamint
az MTV Hol-mi című műsorában rövid riport. Ezek pontos időpontjáról később
adunk információt.
Ezen a héten minden nap reggel 8.15-kor Ákos-játék a 101.2 Juventus Rádió
Pécs hullámhosszán! Minden alkalommal egy hosszabb riport részletei
hallhatók, ezután a műsorvezető feltesz egy kérdést az elhangzottakkal
kapcsolatosan. Aki tudja a választ és elsőnek telefonál, 2 db jegyet nyer a
május 16-i pécsi ANDANTE-koncertre.