Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
Igen, de az élettől sokat kaptam és azóta nem tartom a szépséget és az erotikát sokra... túlságosan múlandó.
Valóban kitárulkozó vagyok, de inkább ami a szivet illeti. Nyitott és érzelemdús embernek tartom magam.... Persze ezt is megbántam már párszor, de ezen a téren még nem volt igazi "nagy" csalódásom.
Szeretem a szépet, és az érzékien gyönyörű virágokat... A többit a képzeletre bízom. :D
Nem foglak meggyőzni. Ezt mindenkinek maga kell eldöntenie, hogy szeretne-e csatlakozni vagy nem. Én rengeteg rég elfeledett ismerőst találtam rajta kersztül és sok örömet okozott. De ezzel csak én vagyok így, ez az én véleményem. Ha te nem szeretnéd, akkor azt is megértem. Hidd el nem akarom ráderőszakolni, vagy hogy én legyek az, aki ebbe belerángatott.... és szidsz életed végéig.... A döntés rajtad áll, és ismétlem mi el tudjuk fogadni. :o)))
ez most megint magyarázatra szorul:))na figyelj,briginek van egy meghivója ami már csak 5 napig érvényes.10 éves kori képet is fölrakhatsz.vagy semmilyet sem nem az a lényeg.az a baj,hogy ennek fényében,hogy nemis látunk meg ,nem értem mi más lehet a probléma.de talán egyszer majd ezt is kifejted.kell vagy kell döntsd el :))