Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Janimanónak köszönet, teljesen érthető, de a 2.1-et már én sem tudtam elérni esetleg el tudná valaki küldeni? Előre is köszönet érte: Trendline52@freemail.hu
Ezt a hiányolt fájlt töltsd le, és másold ugyanoda, ahova a Riks v2.1-es data.zip-et tetted, hátha segít: http://www.fileswap.com/share/?id=5c572eca050594c7bc3c36e7e8ab9550 Ha így sem megy akkor passz.
No, gondoltam hátha a letöltésnél lett valami gáz, letöltöm még egyszer a rapid-ról, erre nem leszedték onnan! Meg tennétek, hogy a 2.1-eset átküldené valaki mailen.
Nem naív, sokan nem tudják. Ha bejön az oldal, akkor az alján van egy táblázat, melynem alján van két gomb. Kattints a "FREE"-re, majd a következő oldalon középen találsz egy szöveget: No premium user. Please enter Ezalatt van általában 4 nagy betű, esetleg szám. Ezeket írd be alá a Here: utáni ablakba, majd kattints a mellette lévő Download gombra. Innentől már le tudod tölteni.
Ha ez megnyugtat, akkor nekem is az a data.zip-em volt fent és azt cseréltem le. Nekem még fent van a stopword oldaláról letöltött MioAutoRun-Beta6 v2.zip is, de szerintem ennek nincs hatása a rigs féle datára. :-(
ezek szerint ezzel a riks-es data.zip-pel pont a phi38 által módosított data.zip-et kell lecserélned, tehát semmilyen hatással nem lehetnek egymásra. biztos hogy miomap 3.3-ad van? azt még megírod, hogy miaz a hibaüzenet?
Háát, skacok, nekem biz akkor sem megy. Lehet, hogy az kavar be nálam, hogy stopword oldalán található már módosított data.zip-em volt már eleve fenn, nem tudom, de error üzenetet kapok. Mindegy, így jártam, bár elégedett vagyok ezzel is, de kíváncsi lettem volna erre az újra is.
Tudom, hogy nem vagy láma, csak felsoroltam, hogy milyen kritériumok vannak. Annak szerintem nincs jelentősége, hogy kis, vagy nagy betűvel van a data.zip, de lehet próbálgatni. Az viszont tény, hogy ahogy Tomahawk is írja, hogy csak 3.3-as MioMap-al megy! Próbálgasd, mi addig szorítunk neked, mert szerintem megéri felrakni. :-)))
Akkor vagy rosszul csináltál valamit, vagy nem c520, vagy c720-asod van, 3.3-as MioMap-al. Én simán bemásoltam data.zip néven, de előtte az eredetit átneveztem data1.zip-re.
Na, közben én is megnéztem, hogy mi a különbség a 2.0-ás és a 2.1-es között. Lényegében csak az változott, hogy a kerek kilóméter óra fél kerek lett, nagyobb sebesség határral, és alul a sebességnél és a műhold darabszám mutatónál most már kijelzi a magasságot is. Egyelőre más különbséget nem tapasztaltam.
Ja, és köszönöm, hogy válaszoltál helyettem. Ráadásul jót! :-)))