Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Több helyen az indexen is beirhatod - de nem SOS fórumcsoport specifikus az egyébként tényleg létező problémád. Eme topik arra valo, ami a leírásában is van.
A baloldalt fellelhető leírások szerint ilyenkor a http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036543 topikban célszerű érdeklődni. Amúgy meg az inda szaraxik ahogy szokott, az őŐűŰ betűket tartalmazó neveknél elhasal.
Hiába írtam 2 levelet az inda belépőoldalánál talált email címre, válaszra sem méltattak. Próbáltam a moderator kukac mail.index.hu címre is írni, de Delivery Status Notification (Failure) hibaüzenettel visszajött a levél. Mostmár nem tudom, hogy hol máshol kérhetnék segíséget.
A problémám az, hogy megsérült az indexen használt elsődlegges nickem. A nickem a RepülőgépÉpítő volt, most viszont csak a Repül része jelenik meg a fórumon a nicknevek válltásánál. Ha a repulogepepito kukac index.hu azonosítóval be akarok lépni a fórumra akkor azt írja ki, hogy nincs hozzá jogosultságom, közben szépen beléptet mégis vele, a mail boxomat is elérem, a blogomhoz is van hozzáférésem, de csak a csatolt nickkeket tudom használni a fórumban mert nem történik semmi ha a Repül nickre válltok, maradok a csatolt nicken.
Elnézést a zavarásért, de megtudná nekem mondani valaki, hogy a nickemet (szemközti sáv) miért törölték az index.hu -ról?
Az elmúlt pár hónapban szinte nem is használtam, múlt héten írtam vele egy teljesen semmitmondó hozzászólást a Játékszenvedélyes topikba, s azóta a nickem nem létezik :(
Ez a régebbi nickem amúgy, ezzel nyitottam azt a topikot, de jóideje már csak az újabb azonosítómat használtam (volna)
Hát ez kész... Nagyon "örülök" neki, hogy csak a nickjeimet tiltottátok le, de a hozzászólásokat nem töröltétek... Szerencsére már nem érdekel a dolog, szóval ha így akartatok nekem ártani (csúnyán kihasználva a paranoiás kényszerbetegségemet), sajnos ez nem sikerült. Majd talán legközelebb.
Azért vagyogatok néha, hátha "összeszedek" pár rokonlelket még.......
Úgy látszik, hogy ez az új topikoló nem adja fel, ugyanazokat a hozzászólásokat helyezte el, ugyanazokban a topikokba, csak most "segítséget__kérek" néven.
Én ugyan elég új vagyok itt, de rendkívül reklámgyanúsnak érzem "gyors__segítség" topitársunk hozzászólásait, a "rák avagy a szomorú valóság", illetve a "PÁNIKbetegek sirámai" fórumokon. Ha 1et értesz, vagyis nem csak én vagyok paranoiás, akkor lécci távolítsd el. Köszi cse
"2. másrészről nem baj, ha van nyoma minden itteni tevékenységnek, mert ha pl vki rákeres a hsz-ekre nick szt, azonnal képben lehet, h kit mennyire kell komolyan venni."
Én ezzel a felvetéssel tökéletesen egyetértek, osztom, támogatom, stb. :)
1. az offolás télleg nem szép dolog (bár engem nem zavar, scrollozok), ugyanakkor
2. másrészről nem baj, ha van nyoma minden itteni tevékenységnek, mert ha pl vki rákeres a hsz-ekre nick szt, azonnal képben lehet, h kit mennyire kell komolyan venni.
Én vagyok az "anyuka", aki délelőtt nem tudott belépni. Úgy néz ki, h éjjel volt valami karbantartás és a visszafelé dőlő per jelet is tartalmazó nickem okozta a galibát.
Elég korán írtam a szerkesztőségi címre, és dél körül mintegy 21 levélből álló e-mail sorozatot váltottunk 1 nagyon kedves és türelmes support-os fiúval mindenféle dolgokat kipróbálva, aminek a vége új nick lett. Az új névvel aztán valahogy a régi is működni kezdett.
Csak szerettem volna neked megköszönni, hogy ilyen kedves voltál és segítettél.
Sajnos már nagyon régóta ez az ellentáboros csetelés/offolás megyszinte csak, kivéve néhány időnként felbukkanó új embert, aki vban a téma iránt érdeklődne, de tőlük a kérdésére választ nem kap csak kötözködést, ráadásul újra meg újra uazt az imamalmot...
Topiktársam (amúgy Édesanyám)e's dying nem tud belépni, ezért itt sem tud kérdezni. Ki lenne tiltva valamiért pl. a ManuChao video miatt? Ez a rákosokat segítő támogató fórum nagyon sokat jelent neki, szeretne visszakapcsolódni a társaságba. Most nagyon kedvetlen, sőt sirdogál. Kérem, h válaszoljanak, h van-e ilyen kitiltás, v csak vmi a gépünkkel nem múködik. Nagyon fontos lenne. Ha nem áll módjukban válaszolni, akkor is kérem, h nézzenek utána és engedjék őt fórumozni, mert semmi "nem megengedett" dolgot nem tett. Köszönöm