Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Nincs benne ördöngősség. A data.zip-ben a mio könyvtárban lévő common könyvtárban a POI_cat.bmp-t, a 480_272-es könyvtárban a daylight és a night könyvtárakban lévő POI_cat.bmp és a poi50x50.bmp-ket másoltam át a régiből. Ezenkívűl a gfx könyvtárból a poi26x26_tc.bmp és a poi50x50.bmp-ket és a gfx-en belül a day és a night könyvtárakban lévő poi26x26.bmp-ket.
Először szerintem csak a gfx könyvtáras dolgot csináld meg, lehet, hogy csak az is elég. Én a mio könyvtárral kezdtem, de csak akkor változott már csak át, amikor a gfx könyvtárból másolgattam.
A phi38 féle poik nekem is jobban tetszettek...hogy tudnám azokat visszavarázsolni?Vagy átküldenéd esetleg amiket Te használsz és egy laza útmutatót,hogy hová másoljam?Köszönöm!
Én is így voltam vele, ezért átmásoltam a régieket a megfelelő helyre, így én a régi Poi-kat nézegetem. :-)
Nekem csak egy bajom van az egésszel, hogy amikor kiírja, hogy mennyi a megengedett sebesség, és közben jön egy speedcam, akkor eltűnik a sebességhatár jelző. Először azt hittem, hogy azért, mert pont a helyén jelenik meg a kamera jelzés, de mikor sikerült feljebb varázsolnom a kamera képet, akkor is eltüntette. Most ezzel szenvedek, hátha sikerül megoldani. Sajnos nem vagyok profi ebben a témában, de azért kisérletezek.
Wow, és amit még régebben hiányoltam a mio-ból, ami az igo-ban van, bele került!!! Nevezetesen hogy több pontot is be lehet jelölni egy kis jelölőtűvel (add pin)
Köszönöm Tomahawk és Mindenki, SIKERÜLT!! Valóban az lehetett a baj, hogy a letöltés nem sikerült valamiért, így, hogy megkaptam mailen, minden gond nélkül müxik. Tesztelgetem, nem rossz, de nekem a poi-k ikonjai jobban tetszettek az előzőnél (ezek az eredetiek sztem).
Janimanónak köszönet, teljesen érthető, de a 2.1-et már én sem tudtam elérni esetleg el tudná valaki küldeni? Előre is köszönet érte: Trendline52@freemail.hu
Ezt a hiányolt fájlt töltsd le, és másold ugyanoda, ahova a Riks v2.1-es data.zip-et tetted, hátha segít: http://www.fileswap.com/share/?id=5c572eca050594c7bc3c36e7e8ab9550 Ha így sem megy akkor passz.
No, gondoltam hátha a letöltésnél lett valami gáz, letöltöm még egyszer a rapid-ról, erre nem leszedték onnan! Meg tennétek, hogy a 2.1-eset átküldené valaki mailen.
Nem naív, sokan nem tudják. Ha bejön az oldal, akkor az alján van egy táblázat, melynem alján van két gomb. Kattints a "FREE"-re, majd a következő oldalon középen találsz egy szöveget: No premium user. Please enter Ezalatt van általában 4 nagy betű, esetleg szám. Ezeket írd be alá a Here: utáni ablakba, majd kattints a mellette lévő Download gombra. Innentől már le tudod tölteni.
Ha ez megnyugtat, akkor nekem is az a data.zip-em volt fent és azt cseréltem le. Nekem még fent van a stopword oldaláról letöltött MioAutoRun-Beta6 v2.zip is, de szerintem ennek nincs hatása a rigs féle datára. :-(
ezek szerint ezzel a riks-es data.zip-pel pont a phi38 által módosított data.zip-et kell lecserélned, tehát semmilyen hatással nem lehetnek egymásra. biztos hogy miomap 3.3-ad van? azt még megírod, hogy miaz a hibaüzenet?
Háát, skacok, nekem biz akkor sem megy. Lehet, hogy az kavar be nálam, hogy stopword oldalán található már módosított data.zip-em volt már eleve fenn, nem tudom, de error üzenetet kapok. Mindegy, így jártam, bár elégedett vagyok ezzel is, de kíváncsi lettem volna erre az újra is.