Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztuk létre,hogy legyen egy hely ahol minden témáról lehet beszélni,akár kerti növény akár szobai,kerti tó,növények kártevői,barkácsolás a kertben,tanácskérés,szép tájak növényei,nyaraláskor lefényképezett pálmák,leanderek,rózsák,fenyők,vagy ha csak meg akarod mutatni a kedvenc virágodat,a kedvenc kutyádat ,macskádat ,akármit!!!!mindenkit várunk,itt nincs OFF téma:)
aha, igen azt hallottam:( nem egyedul vagyok, tesomat jottem meglatogatni, o itt el, dolgozik!!! Nagyon jo es szep!!! minden tok mas, az elobb kikisertem es itt ugralnak a mokusok:D
Sziasztok!!! Ezer eve jartam erre, visszaolvasast mar meg sem keserelem!! En jelen pillanatban mar nyaralok, gondoltam benezek hozzatok!! Nagyon szep kepeket tettetek fel, remelem az en kertecskem is tulelte a 40 fokokat!!! Itt most 26-28 fok van kb, kellemes joido:D majd hozok kepeket is, vannak erdekes novenyek, es nagyon szepen ki van minden alakitva!!!
mindenesetre nem látszik,hogy nem voltál otthon!szép kertetek van nektek is,a mi trombitafolyondárunk még idén nem virágzott,de remélem ilyen szép lesz:)
Igaz, anyukám eljött erre a 10 napra, ő gondozgatta a növényeket....állítólag, a kutyák összegyűjtött langyos ivóvízével locsolt:)))))))))))))no meg olvadt húslével, olyan véressel...pfúj....de bevált:))))))))))
Sziasztok.Régen jártam erre.Nagyon jók a képek,amiket feltettetek.Én inkább kihagyom a növényes képeket,mert ez a kánikula katasztofális nyomokat hagyott a kertecskémben.
Inkább mutatok valami mást.Nézzétek kit szeretgettem a hétvégén:))
a rodis topikban mondták,hogy álltalában ilyenkor levél jön.nagyon ritka az olyan fajta rodi aminél van másodvirágzás.én is nagy lendülettel beirtam,hogy azthiszem nálam lesz,de levél lesz belőle,pedig idén már hozott egy emeletnyi levelet.
Nálunk csak az angyaltrombitát rágták agyon, szerencsére 'elfogytak' én ugyanis napokon keresztül figyeltem és agyonnyomtam őket. Tavaly jártunk a családdal a Jeli arborétumban. Hát valami csodálatos. Árultak rhododendronokat és hoztam kettőt. Tele voltak bimbóval, de mindegyikből új hajtás fejlődött. Kb. 3-szor akkorák lettek a bokrok, mint voltak. Most új bimbóféleségek vannak rajtuk. Honnan lehet tudni, hogy virág lesz-e vagy új hajtás? Cserépben vannak leásva, mert tudom, hogy a savanyú földet szeretik. Vajon mikor kell átültetnem őket? Kérlek ha tudsz, válaszolj. Mások segítségét is várom. Köszi mindenkinek. Ezt a csodát mindenkinek látni kéne.