Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Nem maradt le a kötőjel. Az lehet a gond, hogy a freemail nem szereti a zip kiterjesztést. Most a zip-et átírtam mio -ra. Remélem így megérkezik. Írd vissza a kiterjesztést zip-re és jó lesz.
vazze, ezek a mio-tech.be-s csávók nagyon sügérek...
vásárlás előtt nézelődtem ezerrel, de a jurópian szájton (mio-tech.be) nincs rajt' a c720...
dobtam nekik egy mélt, hogy "miért nem van rajt'?
erre írja, hogy "C720 is not a west europian device"
erre mondom, hogy oké, de nálunk in hángöri a C520 még annyira sem az, mert az EEU mappával szállítják, opcionál WEU mappával, oszt mégis ott figyel a szájtlyukon...
a C720 meg nálunk FEU felszereltségű, így inkább WEU.device, mint a C520...
erre írja, hogy "Please go to www.mio-tech.com, this is the West European website."
Szerintem túl lassú. De köszi a linket. Andreát megszoktam, de most Ritát állítottam be hangnak, bár van belőlük nem csak hangban itthon kettő is. A feleségem meg az egyik lányom-:D
szószerint idézek: (grafikusan, mivel a selectioncopy le van tiltva a doksiban)
namost a C720ban ilyen nincs, van viszont INFOPANEL on/off, ami elég hasonló felállást eredményez, azzal a qrva nagy különbséggel, hogy nekem infopanel off(=map) üzemmódban is beleugat a gps.
szerinted nyilván pitiznem kéne, miután felsőbbrendűen kioktatott
Ugyan már, nem kell mindjárt megsértődni. Tényleg olvasd el a használati útmutatót.
Miért várod el másoktól, hogy időt áldozva leírjon olyan dolgokat, amit magad is el tudsz olvasni. Egyébként szándékosan nem állítottad át magyar nyelvre a Mio-t? Vagy ami Neked van nem lehet?
Itt tényleg segítünk egymásnak, de azért tartsuk tiszteletben más idejét. Olyan dologban nem illik tanácsot kérni aminek a megoldása egyszerűen elolvasható az útmutatóból. Ne vedd kioktatásnak, tréfás mondás szerint is "ha végképp nem boldogulsz valamivel vedd elő a használati útmutatót"
Igen, erre mindenki panaszkodik, én is. Állítólag, ha kijön a hivatalos verzió, akkor jobb lesz ezen a téren is. Kíváncsi leszek majd. Amúgy örülök, hogy sikerült a dolog. :-)
Elsőre bejött és ketyeg, (nem úgy mint a többi álltalam kissé túl komplikáltnak tűnő verzió) csak a Mo.-070815 map kissé hiányosnak tűnik seb.korlátozás szinten.