Nekem tetszik a "Ki mer kesobb fekezni?" nevu vetelkedo! Csak ne egy betonfal elott 5 cm-re legyen a bolya... ;-) Es ez tenyleg nem auto-fuggo dolog, inkabb az szamit, ki mennyire ismeri az autojat...!
A Klub oldalon javitottam a szineken es a partnerek linkjein is. SzaboZE, nezd meg lecci, hogy igy oksa-e... Nem marad igy sokaig, mert mar keszul az uj design!
Ezzel kapcsolatosan barmit otletetek van, johet email-ben, aztan majd meglatjuk...! :-)
Időpont : Május 25 Helyszín : Találkozás BP-en (10h) vagy egyenesen Csákvár (kb 11h) (szabadon választott)
A konvoj indul a Budaörsi Tesco parkolójából (szemben állva vele a bal oldalon mindig üres a placc)
1. panka (121) nv
2. Semmi Cicó ( MX-5 ) nv
3. SzaboZE (323F (Lantis)) nv
4. Turp ( MX-5 ) nv
5. Caris (X6) nv
6. Gangsta (323F (Lantis)) nv
7. Sirk (RX-7) nv
8. Fieldtracer (RX-7) nv
9. speedy-gee (MX-5) nv tuti megy
10. Taxi (MX-5) nv
11. mazdaboszi (MX-5) 12. Netpostman (323) nv
14. domain_rx7 (RX-7) nem biztos
15. MrMillerFun (RX-7) nv
16. KoWee (323 1.6GT Rally GRn)
17. Tudor (MX-5)nv
18. BetonCs (626)
19. Comein (626)
20. Jimmy (323)
21. netudGI (626) nem biztos
22. Liqquid (RX-7 cabrio)
23. Chrome (RX-7) nem biztos
24. Dellmann (MX-5)
25. Viziborz (323)
26. DUMB (?)
27. muzsa
28. Sense (RX-7)
29. Karvai Miklós (MX-5)
30. Jácint (RX-7) nem biztos
31. Koriel (323) hátha
32. Easys (RX-7)
33. Kincses István (RX-7) ?
34. BetonCs (626) nv
Na, ma majdnem meghiúsult a talin való részvételem, "köszönhetően" egy kínai nőnek egy régi 7-es bömösben. 1 mm-en múlt, hogy nem zúzott le, szerintem abszolút nem látott ki abból a batárból, és egyszer csak eldöntötte, hogy ő a belső sávból fog jobbra lekanyarodni úgy, hogy pont mellette voltam :(
Egy szépségverseny nem lehet igazságos, te is tudod, ez szubjektiv. Fieldtracert osszuk kettővel? :))) A kabátot szerintem sorsolni fogjuk, azon egyenlő az esély. A díjak nagyjából azonos szintűek lesznek, természetesen három helyezett lesz, így mindenki labdába rúghat! :)
Ha van ötlet kategórizálásra, akkor jöhet, bár szerintem nehéz lenne.
Hát lehet gondolkozni, hogy hogyan legyen a szépségverseny. A dzsekiért szerintem meg kéne dolgozni, nagyon szép darab, kiforditható.
V. NAGY MAZDA TALÁLKOZÓ
Időpont : Május 25 Helyszín : Találkozás BP-en (10h) vagy egyenesen Csákvár (kb 11-12h) (szabadon választott)
A konvoj indulhatna a Budaörsi Tesco parkolójából (szemben állva vele a bal oldalon mindig üres a placc)
Időpont : Május 25 Helyszín : Találkozás BP-en (10h) vagy egyenesen Csákvár (kb 11-12h) (szabadon választott)
A konvoj indulhatna a Budaörsi Tesco parkolójából (szemben állva vele a bal oldalon mindig üres a placc)
1. panka (121) nv
2. Semmi Cicó ( MX-5 ) nv
3. SzaboZE (323F (Lantis)) nv
4. Turp ( MX-5 ) nv
5. Caris (X6) nv
6. Gangsta (323F (Lantis)) nv
7. Sirk (RX-7) nv
8. Fieldtracer (RX-7) nv
9. speedy-gee (MX-5) nv
10. Taxi (MX-5) nv
11. mazdaboszi (MX-5)
12. Netpostman (323) nv
14. domain_rx7 (RX-7) nem biztos
15. MrMillerFun (RX-7) nv
16. KoWee (323 1.6GT Rally GRn)
17. Tudor (MX-5)nv
18. BetonCs (626)
19. Comein (626)
20. Jimmy (323)
21. netudGI (626) nem biztos
22. Liqquid (RX-7 cabrio)
23. Chrome (RX-7) nem biztos
24. Dellmann (MX-5)
25. Viziborz (323)
26. DUMB (?)
27. muzsa
28. Sense (RX-7)
29. Karvai Miklós (MX-5)
30. Jácint (?) nem biztos
31. Koriel (323) hátha
32. Easys (RX-7)
33. Kincses István (RX-7) ?
Szlalom kellene szerintem, az nem teljesítményfüggő. Meg most jutott eszembe egy olyan, hogy fel kell gyorsulni kb 50-re és meg kell állni egy bója előtt. Aki legközelebb áll meg a bójához - anélkül, hogy korrigálná a fékerőt, illetve feldöntené a bóját - az a király :)
Töri: nekem a régi 626-osnál volt, hogy kisebbre vették picit a szelephézagot. Utána csendesebb lett, nem volt utána probléma vele. Csak azt nemtom, mennyivel...
Hat ez mar valami!!! :-)
Mindenkiben elobujt a vadasz-szellem! Tenyleg erdemes lesz eloallni valami verseny-dologgal es a nyertes(ek) megkapja(k) az ajandekokat!
Persze valami olyan kell, ahol nem az auto teljesitmenye a mervado, mert akkor az RX-7-eseket ki kell zarni a versenybol...! ;-)
a csomagtartó méret se jó, mert akkor valaki biztosan megjelenne valami kisteherautóval és elhappolná elôttem a dzsekit.
az a baj, hogy nehéz olyan versenyszámot kitalálni, amiben mindenki egyenlô eséllyel indul... :(
esetleg a "kinek van a legszebben lemosva az autója verseny".
Caris
u.i.: a rendszám verseny se jó, mert mivan ha senkinek sincs olyan rendszáma, mint amilyet mondasz :) akkor nyerjen az, aki a legközelebb van hozzá..... :)))))
ha ennyien rajtolnak a dzsekire, akkor sorsoljuk ki
Jimmy: nem csszik el az árat... :) 4.999 mFT az indulóár, amiben 1.8-as motor, elektromos ablak, tükör, légkondi, 6 légzsák, ABS+EBD is benne foglaltatik!
Mazdatalival kapcsolatban: ma voltam az MMH-nál, kaptam pár ajándéktárgyat, amiket az ügyességi versenyen, illetve sorsolás utján kiosztunk! Mazdás dzseki, poló, kulcstartó, névjegykártya tartó, CD tartó, toll stb...
Én úgy látom, hogy a Focus, a Celica, a Stilo a 307 mind egyre sarkosabb! Kifejezetten élek vannak hajtva az autókra, mindegyiknél élesen kivehető az övvonal, meg a fénytőrések az ajtókban. A lámpatestek sem gömbölyűek. A C5 rossz példa, mert a citromosok fényévekkel el vannak maradva mindig a divattól :))
850 az nagy királyság nálam is !
Egyébként pedig visszatérve ide a topik lényegéhez: az új 6-os Mazda nekem egy az egybe a Xedost idézi! Olyan, mintha egy ráncfelvarrás történt volna a Xedoson, és 6-os néven adták volna újra ki. Több köze van hozzá, mint a 626-nak, nem ???
Gratula az autodhoz. Orulok, hogy oromodet leled benne. En az eloiteleteim miatt nem vettem. Lehet, hogy rosszul tettem? ;-)
Viszont a sajnos gombolyuseg temaban nincs igazad. Egyre inkabb jonnek ki a rusnyabbnal rusnyabb gombolyu kocsik. Szerintem a Citroen XM fenyevekkel szebb volt mint a C5, bar ugy tudom, hogy a C5 hosszu tavon csak a Xantiat helyettesiti. Vegulis mind1 mert a Xantia is szebb volt. Vagy ott a 850-es Volvo, ami alomszep. Osszehasonlitva a mostani sorozattal.... brrrrrrrrr...