Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Most veszem észre, hogy nekem is még a 2.0-ás van.Ha hazaértem bepróbálkozom a 2.2-vel, mit javult?
Nem tudom ez mire jó, talán hogy elterjed,hogy milyen jól lehet hackelni a gépeiket, így veszik mint a cukrot!:-)Anno az int processzoraiért emiatt verekedtek össze a népek!
tegnap raktam fel a data-riks2.0-t (kissé meglepődtem az átalakuláson...)
sajna, hiába van külön map és cockpit mód, a map-be a gps továbbra is belepofázik... na mind1...
azonban azt vettem észre, hogyha a miomap alatt megnyomom az exponáló gombot (C720asok előnyben :-), akkor beadja az alkalmazás főmenüt (ahol a médiákok vannak)...
viszont visszajutni a térképhez nem 1xű: a miomap ikonra kattintva nem csinál semmit, viszont a telefon/fejhallgató ikora kattintva kiírja, hogy "meg kívánja nyitni a blútúszot?", majd a "nem"-re kattolva visszajön a miomap...
(kicsit olyan, mint a surda panellakása: ha lehúzoma vécét, akkor jön a melegvíz a csapnál...)
Azt úgy csináltam, hogy egyes fájlokban ( mio/480_272/ui/map_layers_480_272.ui , main_menu_480_272.ui ) megkerestem az "alpha" értékeket, ezek általában 20-on voltak, (pl. alpha=20) és ezeket levettem 0-ra. A navigate_480_272.ui fájlban az utolsót meghagytam 20-on, mert akkor a nagyító nem látszana. Így csak a nagyító és az iránytű alatt van háttér.
Azt úgy csináltam, hogy egyes fájlokban (mio/480_272/ui/map_layers_480_272.ui , main_menu_480_272.ui ) megkerestem az "alpha" értékeket, ezek általában 20-on voltak, (pl. alpha=20) és ezeket levettem 0-ra. A navigate_480_272.ui fájlban az utolsót meghagytam 20-on, mert akkor a nagyító nem látszana. Így csak a nagyító és az iránytű alatt van háttér.
Hogy van gombháttérrel ez a dolog? Mert már annyi van belőlük, hogy naviban letakarják a fél térképet. Egyébként freemailra átjön a zip, (nekem átjött) csak
Rendszeresen követem a hozzászólásokat, hát ha "hallok" valami okosat, ami engem is érdekelhet, de az igazat megvallva semmi extra dolog nem ütötte meg a fülem. (pardon, szemem)
Azért a Ritát én is elviszem egy körre, ha átlövi nekem alaki! ;)