A vízpumpa rotorja volt "csak" eltörve. Kipufogógáz szine normális, seszínű, és olaj sincs a víz tetején. Bár víz sem sok van. A szerelő szerinjt túl nagy nyomáson lehet a hűtővíz és ezért elpárolog a zárókupaknál. Tényleg van ott páralecsapodás az új kupak belsejében ahová elvileg nem juthatna viz. A hét vége felé nekiugrunk megint szétszedni, de ha van jó tipp akkor előre is köszi!
A motorja 1.6 benzines. A hűtőrendszert nézte meg, szedte szét, de nem látott folyást. Kb 2-3 hónapja volt egy vízfelforrós probléma, akkor a termosztátot kelett kicserélni meg mivel a melegtől eltört a vízpumpát is. De azóta hibamentes volt. most meg jött ez... :(
A '99es Boriskámból fogy a hűtővíz. Szerelő szétszedte de nem talált semmi folyást, szivárgást. A kiegyenlítő tartály kupakját cseréltük ki mindösze, de ugyanúgy fogy a víz.... :( 2-3 nap alatt városi normál használat után már alacsony szintet jelez a fedélzeti computer!! Valami ötlet? SOS!
Elektronikus a gázpedálod ugye? Elvileg akkor jó hozzá a kar. Ha jól tudom akkor be kell kötni egy + szálat is a karhoz és engedélyezni a szoftverben és megy is.
Sziasztok nekem is van egy 1.6-os benzines Borám érdekelne hogy miért olyan nagyon érzékeny a gázpedál és miért nem lehet összhangba hozni a kuplunggal?!Nálatok van ilyen?
Ha esetleg érdekel vkit: ELADÓ CUCC: VW Bora /Golf jobb hátsó ajtókárpit -elektromos ablakos. Eektromosl ablakemelő kapcsolóval, behúzóval, króm nyitó kilinccsel. 1998-2004 közti kocsira való, a behúzó fedel hiányzik. Valaki szabadítson meg már tőle. Az ár alku tárgya , mondd meg mennyi ajánlasz és lehet oké is nekem. Nem kérek sokat azért legalább 4 számjegyű legyen :) lali 06302694205
Ha esetleg érdekel vkit, van 1.6 16V-s Borához homlokfalam, hűtőkkel, ventilátorokkal, zárhiddal, jobbos lámpával, egyben 20eFt-ért. Van még egy hátsó gerendám, lökhárító merevítőm (kinek hogy tetszik :) )4eFt-ért
Sziasztok nekem Borám van már kb 1 éve és lekopogom semmi baj nem volt vele. Mostanában vannak olyan bajai, hogy ha nagyobb gázadással gyorsítok akadozik a motor, mintha nem kapna elegendő üzemanyagot. Egyenlőre vakarjuk a fejünket mi lehet a próbléma. U.I.:Negyon kényelmes és megbízható autó, és a fogyasztása is elviselhető.
Bocs, csak senki nem járt erre ezért hanyagoltam a fórumot. Ha már megvetted akkor írj róla kicsit. Ha nem akkor mesélj milyen motorral szeretnél venni és megpróbálok pár tanácsot adni! :)
sziasztok viktor vagyok és most autó vásárlás elött álok és a vw bora nagyon megtetszett azt szeretném kérdezni h mire kell figyelni ha ilyen autót szeretnék venni.előre is köszi aki ír