Igazad van, valóban 10-6 lett a végeredmény. Az a vicces, hogy ezt a meccset pont ma délelőtt néztem meg, s mikor a hozzászólást írtam, már nem emlékeztem pontosan a végeredményre, így megnéztem gyorsan a wheelsinmotion oldalon, nehogy rossz adatot írjak le, de sajnos ott 10-7 szerepel. Bedőltem neki :-)
Az elsosege mar mindenkeppen megvan az ev vegen, a legszorosabb esetben is marad 125 pont elonye. A kovetkezo, 2006. VB utani ranglista a 2004-05 es 2005-06 szezonok alapjan kepzodik, egyelore a 2004-05. szezonban is O'Sullivan neve mellett van a legtobb pont, bar ezt meg ledolgozhatja Stephen a VB-n.
Realisan szemlelve, Steve-nek nem sok eselye van a Top 16-ban maradasra. Ugyan a ponthatranya nem tetemes, de olyan sokan tulekednek korulotte a 16. hely kornyeken, hogy valoszinutlen, hogy mind bakizna a VB-n. Most 19. helyen all, es ott van meg Pinches, Hamilton, Hann, Carter, Gray, McCulloch, akik mind az utolso Top 16 helyekert harcolnak. Meg aztan, a masodik korben (valoszinuleg) Paul Huntert kellene megverni...
A 19 ev alatti EB-t Mark Allen nyerte, a tavalyi amator vilagbajnok. Nem adok nehany evet, es mar az elmezonyt fogja riogatni a ranking versenyeken...
jah már tavaly is kemény meccset vívtak. az egyik legszorosabb meccse volt Ronnienak a VBn, de azóta Maguire (is) csak jobb lett.. "Nem lesz gond, biztos vagyok benne, hogy begyűjti a következő VB címet is." így legyen! :)
közben M Fu (Hkg) 2-5 JH Ding (Chn)
így az elődöntők: Ken Doherty - Ding Junhui Stephen Hendry- Alan McManus