Oks. Ezek szerint volt egy Orsi nevű szereplő is, mert az ő neve is ott van Ákosé mellett. És olyan tudatlanoknak mint én, ha meglátjaa nevét két énekesnek, vagy sztárnak, vagy nem is tudom miként fogalmazzam meg, , szóval akik a keresztnevükön híresültek el, önkéntelenül is beugrik, hátha ők szerepelnek a CD borítóján. De így már tiszta, thx.
Hallgatta tegnap valaki a Danubiust? Kíváncsi lennék, hogy mondott e valami olyat Ákos, ami esetleg újdonságként hatott. A DM topicban már egy rész kilett tárgyalva.
Kezembe került a minap egy Xénia-láz CD, Ákos dal szerencsére nem szerepel rajta, mégis van egy ilyen felirat a borítón, hogy: "A Xénia-láz rabjai voltak:" és ott egy adag név, többek között Ákosé is.
Szerepelt a sorozatban? Vagy miképp került fel a neve erre a CD-re?
Múlt héten egy bulis este alkalmával úgy alakult, hogy lesodródtam a Fészek nevű intézménybe, ahol összetalálkoztam (többek között) Jamie Winchesterrel! Beszélgettem is vele egy kicsit, kérdezgettem pár dolgot tőle.
Ami számomra egyértelműen kiderült: nagyon tiszteli Ákost, mind emberileg, mind szakmailag, és nagyon diplomatikusan kerülte a kínos kérdéseimre adható negatív válszadást! :))
Azt mondta óriási élmény neki vele játszani, nagyon érzik a banda tagok egymást.
Érezni amúgy a beszédén az észak-ír akcentust (mármint úgy értem, hogy nagyon szépen beszél magyarul, de azért hallani, hogy angol az eredeti nyelve), de nagyon szépen választékosan beszél, lassan, tagoltan... volt kitől tanulni a szép magyar beszédet!
Hát csak elmeséltem.
Most olvasom a par napi adagot, latom megint volt politika meg okos vitak ezerrel. Politikat en sem tamogatom itt de egy ket dologhoz megis hozzaszolnek, remelem nem verem fel a csendet ennel jobban.
Eloszor is reagalnek hangado hozzaszolasara miszerint a Gondolnek radba politika van. Rajottem ,hogy aszerint a gondolkodasmod szerint, hogy az politika, nyugodtan elovehetjuk a 2000es Huseg albumot. Ott is a Lazadj fel cimu dalt, es maris belyegezzuk meg azzal, hogy az akkori rendszer ellenes volt a felvetel. De ugye azt persze senki se gondolta volna akkor, igaz? Persze hogy nem, mert jo nagy adag baromsag, de a szoveg alapjan akar az is lehetne :)))...
Azota miota tudni lehet ,hogy konzervativ mivoltaban "hova tartozik" azota minden dala, ami partfuggetlenul az anyagias emberbutito vilagrol szol, allandoan politikai dal. No comment.
A HirTv -s esetrol azt gondolom, hogy a musorok szinvonala szerint nyilatkozik barhol, igy jelenhetett meg cikk a Nok lapja cimu, altalam nem tulsagosan kedvelt lapban. Es igy tovabb.
Amellett, mivel itthon minden TV vmelyik oldalra be van skatulyazva (igaz, ertheto okokbol sokszor), egesz egyszeruen partfuggetlenul nem is lehet nyilatkozni. Ha vkit nem erdekelne a politika, mert mondjuk tele van penzzel es nem erdekli az aktualis rendszer, de a Hir Tv be szerepelne, interjut adna, mert hires volna, az azonnal jobb oldali??? Erdekes kerdes nem? De a bal oldallal ugyanigy el lehet ezt jatszani.
Tudom persze hogy a velemenyem sarkitott, es aki olyan pozicioba van, valamelyik oldalra all (utalom ezt az egesz oldalazast), de megis...
Na jo, kitiltanak a "politizalas" miatt innen, ugyhogy tovabbi jo irogatast... :)
Hát,kb 20 percet hallottam ebből a dunabajuszos beszélgetésből, a véleményemet inkább megtartom magamnak...
De Jóslat és Búcsúkoncert CDt keresőknek kitartás...:-)
2003. május 21. [NEWS] DUNABAJUSZ LÁJV, MARADÉK JEGYEK
Ma (2003. május 21., szerda) este 11-kor a Danubius Rádióban a Fórum címu musorban Vincze Kinga vendége lesz Ákos egy egész órán át.
A szombati, május 24-i eloadásokra (17 óra és 21 óra) a pótszékes jegyek kiadása megkezdodött. A maradék belépok elsosorban az alábbi jegyterjesztoknél lelhetok fel:
- Publika Jegyiroda, Károly krt. 9., Tel.: 322-20-10
- Zenevonat, Déli Pályaudvar kerengo, Tel.: 212-37-55
- Ticket Express, Andrássy út és Nyugati pályaudvar
- Budapesti Kongresszusi Központ jegypénztára, Jagelló út 1., nyitva 16-18 óráig
Szasztok!
Szeretném elcserélni vkivel a szombat este 9 órai jegyemet (5490 Ft-os) vkivel, akinek van a délutáni koncertre jegye!
Továbbá vásárolnék ugyanerre mégegyet!
Kérek szépen mindekit, hogy írjon, hívjon, üzenjen, ha tud segíteni!
beatrix.varga@unilever.com
20/9558-712
Köszi szépen!
"Ellentetben Akos ertelemes , tobbnyire nem bulvarlapokban olvashato es ritkan de tv-ben is lathato megnyilvanulasait tisztelem"
Pont ez a lényeg!! Úgy érzem, ez a műsor, e beszélgetés ilyen volt. Azzal semmi gond sincs, hogy nem láttad a műsort, viszont ezért volt meglepő a 'kritikád'. Ha látod a műsort és nem az jön át neked, mint nekem, nem probléma....de látatlanban belekötni vmibe, szerintem elfogultságot takar.
Ezért bátorkodtam javasolni a tisztelt topictársaknak, hogy nézzék meg a műsort, mert több volt, mint egyszerű marketing. (amire én is utaltam, hogy Ákos néha képes egy koncertdátumot 1 percen belül 2* elismételni:))
A sörözésben pedig benne vagyok, de előtte egyeztessünk, hogy vegyünk e fel sapkát.:))
Kösz josh, valami nem stimm vagy a rajz vagy az árak feltüntetése.(Vag yamemoriam) ha jol rémlik nekemjobb közép 11 sorba van jegy, de a rajzs zerint oda nem azon az áron szól.Na este jól megnézem
Nem állítottam hogy láttam a riportot, sőt még csak nem is fikáztam sem a TV-t, sem Ákost, sem a riportot.Csak cinikusan megjegyeztem hogy "jo poén", allandoan sapkaban ulve,sapkas tv-ben arrol nyilatkozni hogy nem hordunk sapkat.Ennyit nem tobbet mondtam.A tobbi valasz volt a reagalasodra.
No mind1, reszemrol lezarom a kulturalt hangvetelu de mindket reszrol ertelmetlen tarsalgast, mielott vki szinvonalas egyen belekavar(mindketten tudjuk kirol beszelek:))))
De veled vagy szigivel vagy barkivel aki ertelmes egy so:r mellett szivesen folytatom.Ahol nincs szukseg ellenorzesre, meg moderatorokra.
De pl. rajmunderre es stilusara nem vagyok kivancsi.
Arra meg hogy ki mit hisz el kinek csak annyit, Akos sokszor marketing dumajat eppugy nem hiszem el, mint az ertlemetlen semmit mondo cikkeket.Ellentetben Akos ertelemes , tobbnyire nem bulvarlapokban olvashato es ritkan de tv-ben is lathato megnyilvanulasait tisztelem, nyilvan a valos enjet filozofiajat pedig leginkabb egy articsokas, balatonfelvideki beszelgetos musorrral lehet kifejezni.Megjegyzem mielott megkerdezed, nem egyiken se voltam, ugyanis ilyen szinten nem erdekel.
Cikkbol meg sajnos egy kezemen megszamolom hany ertelmeset olvastam.Errol meg ugye egyikunk se tehet.
nem vagyunk ugyanazok,viszont én elhiszem,hogy benned is ég az a láng:)
jó már,hogy beszólt ez a moderátor...ideje volt
7végén kettős ünnep a BKK-ban erre kéne hangolni...
Irigykedem rátok, hogy nektek bejön a klub.akos. Nekem sajnos az sem (meg a honlap sem működik), és a városban lakó egy-két ismerősömtől is megkérdeztem, hogy lépjenek fel rá, de nekik sem jött össze, úgyhogy a hiba aligha az én készülékemben van. Se főoldal, se klub, se fotók...
Véleményemet az (5628)-ban leírtam, így nem vádolhatsz azzal, hogy feltétel nélkül elhiszek dolgokat. Ákos egyébként pont e jelenségről beszélt, hogy vannnak, akik elhiszik az 'elferdítő' kritikát és úgy látom - bár bizarr módon te vádolsz meg engem ezzel - ez rád maximálisan jellemző. Nem sértegetni akarlak, így megmagyarázom: Az kiolvasható, hogy te ezt az interjút nem láttad!! Ezek után egy elég érdekes jelzővel lehurrogva a TV-t, az interjút és Ákost is minősíted. Hozzászólásodat kritikának nem nevezném, holott ezt írtad: "a politikai anyazas és gyulolkodes.....nem azonos a normalis korrekt kritikaval"
Amúgy igen, én inkább Ákos szavának hiszek, s nem pedig a róla beszélőknek. Nem elfogultság, csupán a hitelesség iránti igény miatt vagyok ilyen.
Ő nem tagadta meg önmagát és bevallottan konzervatív érzelmű. De a konzervativizmus jóval tágabb fogalom, mint amit a hazai jobb oldal képvisel. Igen , ott ült a tavalyi 'rendezvényen' és igen, nagyon messze áll tőle , amit a bal oldal képvisel. Az ellenkezőjét sosem állította.
Így a szövegei értelmezésében is többféle módon lehet értelmezni a gondolatait. Ezt írtam is és ha jól látom, egy hozzászólásban te is egy ehhez közeli véleményt fogalmaztál meg.
a politikai anyazas és gyulolkodes amit rajmunder, soldier22 es meg 1-2 ember folytat, folytatott (es amit maximalisan elitelek, bar neha cska rohogni tudok rajta), nem azonos a normalis korrekt kritikaval (legyen akar abban politikai utalas, szex, vagy dietai tanacsadas.Most gondolj bele, van olyan Akos dal amely a testi szerelemreol szol.Akkor ha ezt vki megemliti az menjen a HUSZ-ba?Azert mar ne essunk at a lo masik oldalara... ).Eleg jol ismerek itt sok embert ,( Cliftonyt is, Markot is, Lovigabit is stb.)Es biztosan allithatom a normalis velemenykifejtessel szemben semmi bajuk nincs, es soha nem is volt.Akkor se ha az eltero egymastol.
Hir TV, MTV, kiskutya TV stb.:
egyik tv jobbos a masik balos, meg akkor is ha kereskedelmi, akkkor is ha v.mikor kozszolgalati volt(mert pl. az MTV-nek mar nem sok koze van a kozszolgalathoz, leszamitva hogy allami penzbol mukodik, ergi ilyen alapon jogos lenne a semlegesseg,de nem az).Nincs ebben semmi a vilagon mindenutt igy mukodik, csak nalunk kozel 15 ev alatt nem sikerult elfogadni az embereknek azt ha vki mas nezeteket vall, es azt vallalja.Kurvara nem zavar hogy Akos,Koko, vagy Egerszegi ,Padödöd,Koos,a fardi, a UTE, a Hinved a Debrecen vagy akarki fideszes es ezt vallalja.En es meg nagyon sokan nem azert szeretem vagy utalom oket mert narancsot eszik, szegfut termeszt, kapal, vagy mit tudom en.Az o dolguk.Az is ha fellep a TV-ben.
Meg az is ha hulyenek nezi az embereket.Ezert meg Akos nem megy a szomszedba,lazan lenezi es lehulyezi az embereket ha ugy gondolja.Sok sok pelda volt ra.
Az hogy te vagy akarki minden szavat elhiszed a ti dolgotok.
En spec. nem vagyok hulye , gondolom amit gondolok.De eleg furcsan neznenek a Koosra aki evek ota Fradi meccsre jar, nem egyszer diszpaholyban,Fradi TV-ben nyilatkozik, es aztan azt mondana o nem is drukkol senkinek.Eros parhuzam tudom.Az is igaz hogy koos szovegeiben (mar ammenyit en ismerek:))) nincs olyan sor amibe akarmilyen politikai oldalrol be lehetne kotni.Igaz a Kislany a zongoranal nem egy kategoria az Idealis popsztarral:)))))
Szerencsere:)
Akos-klub:
en is ugy tudom az Artisjusnak kell fizetni, nem a szerzonek maganak.Ad abszurdum a magyar torvenyek szerint az is nyilvanos felhasznalas, ha a kocsiban kajakra tekerem a hangerot es azt hallgatja fel Budapest a dugoban:)))
Amugy meg erosen ketlem hogy Andone-ek halara keresnek magukat egy ilyen bulin.Ugy sejtem ezeken csak bukni lehet.
Andante:
nem tudja vki hol lehetne a Kongresszusirol alaprajzot talalni?
rajmunder: a többség téged jelölt.hagyd el a házat!:)))
(látod még big brada is megjelent a moderator képében.az oke hogy vki megkerte ot tegyen vmit, de azer tkivancsi lennek mennyit olvasott el a topikbol:))
Amugy meg hangadoval es Markkal ertek egyet,van benne (mondhatnam konnyeden lehet bele latni )politika, de szandekosan ketertelmu.Es igazabol a dal tobbi resze abszolute kilog (pozitiv ertlemben a dalbol).Kicsit olyan ez jott ezt irtam , d eazert meg beszurok az elejere vmit.
Thnx az infot!
Nem tudtam, mert mostanában nem voltam Ballagáson (igaz, ezt is csak úgy mesélték), ráadásul az én Ballagásomon max. Máté Péter dala szólhatott csak.....:)