Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
szaisztok! nekem egy mio c520-am van. sajnos csak kelet európa térkép van rajta... valaki tudna segíteni, hogy hoygan lehetne pkaloni rá európa térképet, mert égető szükségem lenne rá. elérhetőségem: szdaniel87@gmail.com előre is köszi a segítséget
A ROM frissítéshez nem tudok hozzászólni. Akik frissítették (szervízben) azt mondják, hogy stabilabb lett, és a telefonnal való szinkronizálás jobb lett. Miért, neked meg van, hogy hogy kell ezt csinálni? Leírhatnád, mert engem érdekelne. Van frissítésed? Az is érdekelne. Főleg, ha már valaki meg is csinálná és beszámolna róla.
Próbáltam más színnel is, de nem látszik semmi. Hiába bökdösöm, csak pontokat rak oda, de nem nyit meg semmit. Mindegy, így jártam. Amúgy lehet, hogy én visszatérek a Riks 2.2-höz.
Nem tudom, csak nálam, de a riks féle skin egy kicsit mph-ban rajzolja a sebességet. Számokkal kiírja jól van, de amikor a mutatós kijelző van kinnt, az olyan 160-170 körül mutatott 100-at.