Nem akarom rontani az előttem lévő márkatárs üzletét, de ugyanebben a méretben az én 4 db Continental gumim is eladó (Vas megye) - igaz azok 14e km-t futottak...
A 2004 decemberi Corsa Euro 1.2 alapból tudja legalábbis nekem működik, pár másodperc nyomvatartással a gyári távszabályzón felhúzza az elektromos ablakokat.
(Egy hónappal ezelőtt még azt sem tudtam hogy mi az a kerék, de mióta vettem alufelniket úgy ki vagyok kupálva, hogy a környezetemben mindenki engem kérdezget ilyen dolgokkal kapcsolatosan.)
Viszont valami okost megkérdeznék, mert engem is érdekel, hogy a 175/65 (gyári méret) és a 165/65 közötti különbség elhanyagolható-e.
Szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e úgy megbabrálni a távirányítót, hogy a zárás gomb nyomvatartásával felhúzza az ablakokat? Most csak úgy megy, hogy a kulcsot elfordítom a zárban és tartom amíg fel nem húzza.
:-)) Pont ma cserélték ki a kiégett középkonzol világítást.. Ezt a nyelvet sajnos nem értem, ez "sima" UV szerű LED? Bár nekem a számítógép házam se moddolt, a kocsim se lesz az. Lehet, hogy a 80-as években lett elegem az UV lámpákból? ;-)
2 éves szervízen 17-ért olaj+szűrő cserét végeztek, meg átnézték a kocsit. Pollen/levegő tiszta volt. Kondi sem szagosodott. Igaz csak 15e van a kicsikében.
Volt egy szép kavics-szélvédő csúcstalálkozó, de egy kis másfél centis flekkel megúsztam, Opelék javasoltak egy szélvédőcserét 84e-ért, de 4 utcára tőlünk egy szélvédős szakember 4,5e-ért megfúrta és beragasztotta, alig látszik. Remélem tartós lesz. Ő azt állította, hogy nem lesz vele probléma, pedig 3 sugárban is megindult, de most a sugarak eltűntek
Tudja valaki, hogy melyik biztosíték (netalántán melyik számú:)) tartozik az ülésfűtéshez?
Kéne nekem kábel a motortérhez, de újjat nem tudok befűzni (legalábbis nagyon nehézkes) de van ülésfűtés kapcsoló aljzatom :) Ezt szeretném felhasználni.
Üdvözöllek az igazi világban. :-))) A kereskedő éhen halna ha tisztességes lenne. Mikor fogja azt mondani: "Uram, nem szabad megvennie, mert fél év múlva ugyanennyiért fullextrásat kap"... Akármit csinálsz, te fizetsz rá, ez a lényeg. Az ügyességeden múlik hogy csak kicsit, vagy sokat.
Persze nem esik jól, de attól változik, ha háborgunk? Mert akkor nosza, olyanokat írok, hogy a moderátor az első mondat végére sem ér, már kitöröl... :-)))
Én így fogtam fel, és örülök, hogy van működőképes 4kerekű a fenekem alatt. Gondolom aki Corsát vesz, nem azért teszi, mert nem fér több pénz a "duncosüvegekbe" .... Kellett a kocsi, ennyi. Leszögezem nem vagyok politikus!!! :-)) Csak így 4x nél az ember már kezdi észrevenni, hogy mi ami fontos, mi az ami bosszantó, de nem éri meg felidegesíteni magamat.
Úgy látszik ez is olyan mint a számítógépvásárlás... 3 hónap múlva min 20%-kal olcsóbb... Nekem is piszkálta a csőrömet, hogy ugyanannyiért még ABS is lett volna benne... De számold hozzá, hogy mennyibe lett volna a két autó átvétele közötti időre egy hasonló szintű autó bérlése....
Sziasztok a minap be dobtak egy Opeles akciós szorólapot a postaládámba. Hát majdnem leültem 2.498000-ért az 1.2 Corsa Euro Fantasy Cool tehát ennyi pénzért benne van az euro felszereltség (vezetőoldali légzsák, szervokormány, első elektromos ablakemelő, távirányítású központi zár, állítható magasságú vezetőülés, állítható kormányoszlop) + ABS + Klima. Decemberben vettem a Corsa-t viszonylag nagy kedvezménnyel mivel családtag ott dolgozik, kicsivel olcsóbban csak a sima euro felszereltséggel, akkor az Euro Cool változatért ami csak egy manuális klimával tudott többet + 150000 -et kellett leszurkolni ha jól emlékszem kereken 2.550000. Na mindegy csak egy kicsit idegesítő, tudom nem szabad visszamenni és nézni az árakat kb fél év múlva (így voltam a színes tv-vel is), de ez be volt dobva a posta ládámba. Ezzel a felszereltséggel, na meg a 80 lovas motorral, így most már elég jó ár/érték arányú autó most a piacon szerintem.
Vigyázzatok rá ! Illetve van drágább, dikert oktató kocsiknak való verzió is. Legalábbis én vigyázok, de még nem mertem, illetve nem akartam kipróbálni. A rosszabb hír pedig az, hogy ezt nem cserélik gariban !!!
Nekem szervós a kicsike, de álló/alig mozgó helyzetben kicsit jobban halványulnak a lámpák, mint a 155-össel ha tövig tekerem a kormányt... De ezt már megválaszolták neked. :-)
más: 350km autópálya+120 országút 4 személy+csomagok dögivel : 5,6 l/100km volt benne 30-al araszolás (útépítés), meg 140-es konvoj is bőven. 3 traffipax, 2 róka, 1 őz (mindet megúsztuk)