Remélem, hogy van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan nemcsak a tv-n bámulja az NBA-t, hanem a liga sportkártyáit is gyűjti. Ha vagytok/vagyunk így még néhányan, akkor itt az ideális hely, ahol bemutathatjuk egymásnak gyűjteményünket. No és persze indulhat a csere-bere is! :-)
Sziasztok !Eladó 200 db kosaras kártya egyben,közte nagyobb nevek:
Karl Malone(3db)
Michael Jordan(2db)
Kobe Bryant(2db)
Patrick Ewing
Steve Nash (5db)
Kevin Durant
Dwight Howard
Shaquille O'Neal
Yao Ming
David Robinson(2db)
Pau Gasol(3db)
Kevin Garnett(2db
Paul Pierce(2db)
A kártyákat egyben szeretném eladni ,3500 forintért vihetitek email címem:gpozsgai@freemail.hu
Sziasztok lenne nekem 53/DB kosárkátyám nagyon jó állapotban 1990év-Töl-1999-ig-vegyesen!!! Eladnám öket ha valakit érdekel irjon a caracas1991@citromail.hu ra!!!!
187 darab kosaras kártya eladó! 90 évek végén kb 45 ezerért vették anyuék nekem ilyen csomagokból. Volt benne nagyon értékes is gondolom azok vannak a müanyag tokba én már nem értek hozzá nem akarom őket leirni valaki jöjjön adjon érte pénzt és vigye el!
Esetleg hangszer érdekel értük cserébe de csak egybe eladó olyan megoldás nem érdekel hogy elvisz valaki 20 darabot a többi itt marad....
http://m.vatera.hu/item/view/action/getProductData/cod/1663037849 Nézzétek meg ezt a linket,eladok 294 kártyát,közte 4 aláírttal,és 8 mezdarabossal ,bőven áron alul!!!
Bár tudom, hogy lassan 1 éves a hirdetésed, de engem a 2 mappa érdekelne, ha még megvannak. Ha esetleg mégsem, akkor honnan tudnék szerezni csak mappát, de leginkább a belevaló műanyag berakót???
Sziasztok eladó kb. 250 db kosaraskártya 95-98 közötti időszakból kérés esetén fényképet, vagy leírást készítek. Egybe és darabonként is mevásárolható. Akit érdekel bakshy@freemail.hu címre üzenjen. Üdv: Bakshy
Keresek 3db fleer-es 96-97-es kártyát,mégpedig rookie rewind 1-est és 4-est és stackhouse's all fleer 9-est.Ha valakinek meg lenne léygszi dobjon egy emailt.Köszi!:)
SZiasztok van nekem 61 db kártyám 1990-töl-1997-ig jó állapotban vannak eladnám öket egyben ha érdekel valakit ide irjon caracas1991@freemail.hu az árban megegyezünk!!!
Több, mint 400 db kosaras kártyámat szeretném eladni akár részletben, akár egyben. Az alábbi linken mindet megtekinthetitek! http://picasaweb.google.com/banhegyi.lg
Eladó 181 darab kosaras kártya:pl Upper Deck,Topps,skybox,Fleer metal
a pakkban az alábbi nevek is megtalálhatók:
Michael Jordan (10 darab) Kobe Bryant(2darab) Andrew Bogut (2 darab) Deron Williams(3darab)
Tim Duncan (2 darab) Clyde Drexler(2 darab)
Scottie Pippen(2 darab) Kevin Durant Tony Parker Gerald Wallace Kevin Garnett Chris PaulManu Ginobili André Iguodala Jason Kidd Chuncey Billups Shaquille O'neal
Allen Iverson
Chris Bosh Rudy Gay Larry Bird
A pakkban insertek is találhatók,árban megegyezünk
Sziasztok! Eladnám kb 140-150db upper deck 1995-1996 os kosaras kártyáimat. Akit érdekel írjon a szalava@freemail.hu email címre. Az árban majd megegyezünk.
Sziasztok! Aki gyűjti még a kosaras kártyákat, vagy csak eladni szeretni az csatlakozzon a facebookon a Hungarian SportCards Collectors nevű csoportba. Itt elég sok gyűjtő van aki kártyákat vásárol, illetve tudnak segíteni a gyűjtemények értékének meghatározásában is. Egy szóval itt a helyetek!!!
Helló engem érdekelne a kosaras kártya .Mennyibe kerűl mind az 1400db mindennel egyűtt postakőltség stb? Van-e benne egyforma? Merrefele találhatóak a kártyák? Ha meg venném hogy lenne a fizetés utalás az nem jó mert nincs bankszámlám?