Ez a kedvenc sorozatom mióta a TV2 elkezdte vetíteni. Számomra minden megtalálható benne. Humor, fantasy, varázslat. Szerintem ez egy tényleg frankó sorozat. Beszéljünk róla
Kérek minden tisztelt topic látogató rajongót, hogy értesítsenek amint megtudnak valamit a 8. évad sorsával kapcsolatban. Lesz-e vagy nem lesz sorozat.
Kicsit kiegészítelek csak, hogy mindenkinek legyen arról fogalma ki kicsoda, miben láthattuk és milyen szerepe lesz:
1. kép Kerr Smith - Brody ügynök (Charmed beli szerep) - Láthattuk a Dawson és a haverokban illetve az általam nagyon favorizált szvsz kultfilm, Végső Állomás (Final Destination) első részében. Ott Carter Hortont alakította
2.kép Nick Lachey - Leslie St. Claire (Charmed beli szerep) - Jessica Simpson férje. Az MTV-n futó Newly Weds reality show sztárja feleségével. Korábban egy 98° (Degrees) c. fiúbandának volt a feje. A Disney Mulan c. rajzfilmjének betétdalát - a True your heart-ot énekelték közösen Steve Wonderrel.
3. lép Carisma Carpenter - Látnok (Charmed beli szerep) - Róla nem sokat tudok. Mindenesetre a Buffy a vámpírok réme (Buffy the Vampire slayer) itthon is futott sorozatának állandó szereplője.
Kérlek ne tégy fel ide charmed.hu -ról vett anyagot! Via-val ezt már megbeszéltem és nem akarok neki kellemetlenséget okozni. Tiszteletben tartom a munkájukat!
Kivéve persze, ha te vagy Farkas Lívia vagy Dobay Ádám! Előre is köszi! :-))
Nekem ez az utolsó két epizód nyerte el abszolút a tetszésemet. Azért az érdekes, hogy a lányok a gonosz világban is deémonokat ölnek de azok a démonok ott a világ megmentésén fáradoznak hiába :-)
Ha van valkinek charmed videojai.Vele tudok cserélgetni ha van skypeja vagy messengere.Nekem a 6.évadból az utólsó 2 rész tetszet.Kár,hogy Leo meg fogja csalni Pipert. Jeson már nem lesz az igazkatója ahol dolgozik Fibi.Ha nem Cole lesz az Igazgató. majd be fogok rani képeket a három új szereplőröl.
Hogy tetszett nektek a 6-os évad? Sztem volt jobb évad is, pl. a 3-as meg az 5-ös, ebben leginkább a Witch Wars epizód tetszett, benne Phoebe démongyilkos ámokfutásával, és a szezonfinálé is jól sikerült, bár kissé túlbonyolították már ezzel a fekete-fehér világgal.