Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
2006.09.16 vettem az enyémet , és 2007 nyári térképek vannak rajta, full EU. Nekem is nagyon tetszik még mindig A névjegyes és a fotós navigálás is jól működik. A speed cam-okat már többen is linkelték , hogy miképpen kell feltenni... zok is mennek. Az egyedüli hátrány Moha bá mekegése..
A felületesség kiütött. Nem olvastam el a MioMap belépési üzenetét :-) Itt azt írta, hogy "Néhány térkép zárolva van". Akkor a segítségedet kérem ismét (ha lehet, akkor "szájba(v/r)ágósan" ) , és köszi előre is.
Nem tudom lényeges-e, hogy a fájlnevet mennyire töröljem vissza, mert ha csak az oszgágnevet hagyom meg, vagy úgy hagyon ahogy letöltöm, ekkorse, akkor se működik. Próbáltam ujraindítással, és anélkül is, egyiken se látszik az ország. Több ötletem nincs, de próbálkozok letölteni régebbi térképet, hátha az ujak miatt nem működik.
Akkor nem tudom. Amiket én onnan letöltöttem, az mind jó nálam.
A data2.2 az csak egy skin, az nem oldja meg ezt a problémádat. Az arra jó, hogy bizonyos beállításokat könnyebben és gyorsabban érsz el, meg a kijelző több mindent mutat menet közben.
Biztosan kezeli a térképeket a gépem, ha teljes EU (31+Slovenia) működik rajta. Szlovéniából a tegnap dcc++ -on kapott térkép jó, a hivatkozott honlapról letöltött nem. Ezt próbáltam Horvátországgal is, a most letöltött térkép nem jó. Feltünően nagy - majdnem duplája - a frissen letöltött térkép mérete, ez se normális (szerintem).
Ilyenről nem hallottam még. Okosabbat tudnék mondani, ha azt mondtad volna, hogy kiírta a gép, hogy a térkép zárolva. Esetleg próbáld meg még egyszer letölteni és újra felrakni a gépre. Hátha hibásan töltődött le. Amúgy a géped kezel minden térképet? Nem kéne felraknod azt a verziót, amit belinkeltem kicsivel lejjebb?
Köszönöm a segítséget, DE! Láma létemre hiába tettem fel a térképeket a gépre, egy fehér folt lett pl. a régebbi Szlovénia helyén. Ugyanezt kipróbáltam Mo-al is, és szintén fehérje. Valamit elrontottam? Persze feltünően nagy a fájl méretbeli különbség is. Lehet rajtam segíteni, vagy Láma maradok? (Azért ha lehülyézel óvatosan tedd, mert érzékny a lelkem)