ez felettébb érdekes... mondjuk nemtudom milyen a B2es vekik ködlámpája minőségileg, nekem a B1esben szart sem ér. a tompitott mellé ha felkapcsolom alig látszik valami kis különbség , szal nekem teljesen fölösleges ami van bent... megnyugtató persze hogy van de komolyan semmi haszna. lehet már a b2es jobb picit, de főleg mivel abba már alapból benne van a szerintem nagyonjóminőségű b2es lámpa, kicsit felesleges mellé a ködlámpa. szal én még azt is mondanám h add el, jobban jársz:) persze ha már sokkal jobb a b2es ködlámpa akkor nyilván ezt felejtsd el:) ha nem akarsz sokat költeni max még meg lehetne nézni a vezetékelést és átkötni hogy a hátsó lámpával együtt kapcsolódjon az első, elvileg ez a szabályos :)
Nem lehet, hogy akié régen volt a verda, annak kinyiffant a lámpakapcsoló és csak ilyet kapott a bontóban? Mert akkor elég szerezned egy rendeset és kész. Nem figyeltem az előzményeket.
Most néztem aty oldalán hogy néz ki egy kapcsoló... és valami nem stimmel! Nekem nincs a kapcsolón front köd kapcsoló, csak hátsó!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De a lámpa meg be van téve... hm :(((((((((((((((( Igazán nem értem... most szerezhetek egy olyan kapcsolót.... meg beszerelni, vezeték.... behalok.
Aknarol lenne jo a kodos,de ala is bujhatsz lehuzod a csatit 3 csavar fogja magat a kodlampat,ha jol emlekszem ,mert en kivettem-ugy konnyebb volt anno.... :-))))
Tudom-ismeros....aztan az elso alkalommal Nyiregyi utamon olyan volt,hogy azt hittem nem jutok ki.... :-)))) Azota pedig mar voltam London,Berlin,Parizs-(hogy csak a nagyobbakat emlitsem)
Joci, istenkirály vagy, nagyon köszönöm neked. Belsővilágításom sem működött, de a biztosítéka rendben volt. Szétkaptam a tetőkárpitot, egy ponton át volt égve a vezetéke, -valszeg elkopott- elmentem egy műszaki boltba, vettem kábelt -100 Ft- és kicseréltem a kábelt. Most tökéletesen rendben van. A ködlámpa visszajelzője kattan egy aprót, hátsó be is kapcsol, visszajelző világít... de ennyi. Ma lekaptam a fedőt a front lámpákról, hát úgy meglepődtem.... Hogy egy konkrét nagy ködlámpa van mögötte, és csak egy kis lukon jön ki egy pici darabja, hogy mekkora dizájn legyen.... :)))) Azt még nem tudom, hogy hogyan kell szétszedni, hogy megnézzem, jó izzó van e benne... alulról kell nekiállni?
minden autóból van selejt és nem selejt. spec a mi kis franciánkba nincs sok km , úgy 75ezer, 0 km-el vettük 2002ben, de nem igazán kellett rákölteni , vagyis nem műszaki okok miatt, hanem őzikék és nyulacskák miatt... sokat vezettem, és bizony friss jogsival még máshogy vezettem... akkor még azthittem tudok vezetni. ma már azt mondom nem tudok még vezetni :)
Igen,hasonlo a moci-de megis mas a 2 auto-az egyik haveromeknak van thalia, 0 km-el vettek 6 evhez kozel nincs benne 50.000 km a pug kozel 200.000-hoz kepest es rengeteget rakoltottek.... Nem lehet a vekivel emliteni-hiszen nem 1 kategoria....ne hagyd magad... :-))) Majd elvalik mi lesz a veki melle az oroszlan helyett.....valami nagyobbat szeretnek az biztos..... :-))))
attól nem kell félni, nem engedek a kisértésnek :) de talicska sem rossz, bár kicsit olyan mintha ladába ülnék a vectra után. 99%ig megegyezik amúgy a ti volt pözsó 206osotokkal. szinte ugyanaz az 1.4 8V 75 pacis motor megegyező nyomatékkal , és ha jól tudom a 206os 950 kilógramm önsúly , talicska pedig 940, ültem mindkettőben, vezettem mindkettőt... teljesen ugyanaz más bőrbe bújtatva. C'est la vie :)
Elviekben az az adott, hogy a váltóolajat nem kell cserélni a váltó élettartama alatt, csak akkor, ha valamiért meg kellett bontani a váltót. Persze ez nem szentírás.
30ezrenként azért picit tulzás cserélni. tudtommal 100ezrenként illik , de nem kötelező akkor sem... ha nagyon nagyon fontosnak találod cseréld nyugottan , de utána pár évig nem kell hozzányúlni biztosan
Hát fél éve vettem az autót, és már csak ez maradt hátra... Nagyon nem értek a kocsikhoz, viszont mondták, hogy ezt is cserélni kell kb. 30.000-ként. Gondoltam ezt is lecserélem, így ebből is tudom, hogy mikor volt a csere... Hosszú távra tervezek a kocsival, ezért szeretném a még nem létező problémát is inkább megelőzni, mint akkor többet rákölteni...
hát szerelőnél pihenget tegnap óta. többet jelenleg még nemtudni, lehetséges hogy a héten még nem lesz készen. apám elvileg úgy vitte el hogy akkor már még 1 probléma is legyen megoldva. bal elől a felfüggesztésnél valami kopog mikor balra tekerem a kormányt álló helyzetbe v lassú gurulásnál (visszaszedésnél már nem), de nem mindig , csak ha ~0 és ~10 fok között van a hőmérséklet. ja és esős időben nem csinálja...
amúgy faternak is nagyon tetszik az autó, megint azzal baszogat hogy ha meglesz csinálva most megtartja magának , a thalia pedig az enyém lehet:D
de a műszerfalon a visszajelzője az pislákol ahogy kell? a foghíj miatt ne aggódj , ha nincs tele mindenféle földi jóval a géped akkor az bizony olyan is kell hogy legyen.. (ülés fűtés digit klima stb)
Lehet mind2 is,de ugy irtam vagy-vagy.....-1 probat meger.... Ha benyomod a kodos gombjat hallani kene a kattanast amit a rele okoz,ha ez megvan akkor a rele elvileg jo.....
Egyébiránt ami nem tetszik nekem, a sok foghíj, amiket nem tudok hová tenni, illetve amiért el kezdtem nézni, az az, hogy a front ködfényem nem működik. Lehet, hogy a képen látható relésorban hiányzik egy relé? Mivel most vettem a járgányt, ezért szeretném átnézni, és megtudni, mi micsoda.