Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Bálint306XSi Creative Commons License 2009.12.05 0 0 181
Van nCore hozzáférésed? Ha nincs akkor jidobom egy dvd-re! ;)

Akkor most melyiket akarod leszedni, a kormányét? Azt két kis csavar fogja elvileg.

Autodatából melyik a legfrissebb? Valami 3.24-et találtam..
Előzmény: e.z (180)
e.z Creative Commons License 2009.12.04 0 0 180

Enyémben nincs majd hetvegen megprobalok foglalkozni vele viszont ha nem lesz, akkor valamikor botolhatnánk egyet a te verziódból :D

Ez csak alkatresz adatbazis , kapcs rajz nincs , sztem azt az AUTODATA tudja , az kifejezetten szerviz adatbazis , legalabbis amennyire en ismerem , van benne milyen csavart milyen erővel kell meghuzni, milyen gyertya valo az autoba meg sok hasonlo dolog... Nekem ilyenem van de nagyon nem nezegettem soha

Nem nem a vilagitas kapcsolotol lefele levo nagy burkolatra gondoltam!

az elvileg ket felbol van , plusz alatta a pedalok fele még megy egy kisebb takaro resz emlekeim szerint.

Előzmény: Bálint306XSi (179)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.12.04 0 0 179
Nekem van benne Skoda és Seat is, de kapcsrajz nincs. Ez csak az alkatrészbázist tartalmazza akkor? nem tud valaki kapcsrajzosat?

Ami a világítás kapcsolóig tart az ugye egyben van és leér alulra elvileg ezt szedted le. Konkrétan a kormány burkolatára gondolsz ami körülötte van?
Előzmény: e.z (178)
e.z Creative Commons License 2009.12.04 0 0 178

Sztem nincs!

Amit letöltöttem ETKA-t abban csak VW meg Audi van! Tiedben?

Viszont enyémhez van Update abbban meg van SKODA meg SEAT is ugyhogy lehet ha azt felrakja lesz, de nem nagyon hiszek benne...

Ja a műszerfalos dolognál nem csak a legalsó burkolatot akarom levenni amit a 4 csavar fog, hanem ami felette is van, szóval a kormány alatt mindent!

A 4 csavaros az lejon mert az a legalsó ami a pedálokig benyúlik viszont ami felette van meg a kormány között azt kell letépni? Más azt nem fogja?

Előzmény: Bálint306XSi (177)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.12.03 0 0 177
Turbo jól viselkedik? :)

Ebben amúgy nincsenek kapcsrajzok vagy csak én vagyok béna? :)
Előzmény: RoyPaci (167)
e.z Creative Commons License 2009.12.03 0 0 176
Nekem 7.0 van, de nem masabb mint az ETOS. 99es autohoz amugy is mindegy :D
Előzmény: Bálint306XSi (175)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.12.02 0 0 175
Sikerült feltenni a 7.2-t 15 perc alatt. :) Kapcsrajzot még nem találtam. :)
Előzmény: Bálint306XSi (174)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.12.01 0 0 174
Aha csak húzni feszegetni kicsit, szorulnak a patentok kicsit.

50perc? öhhh :DDD Na ha lejön én is megnézem mennyi idő! :)
Előzmény: e.z (172)
e.z Creative Commons License 2009.12.01 0 0 173
csak ki kellett huzni, a radiónál még fogta, meg oldalt minimalisan
Előzmény: Bálint306XSi (171)
e.z Creative Commons License 2009.12.01 0 0 172

Majd mutatok róla képet ég és föld a különbség , most lett gyári kinézetű :)

4 csavar oké , utánna csak húzni kell?! A rádió miatt kell leszednem csak... kábeleket kell kifűzni majd.

Most installaltam az ETKA-at 50 percbe kerult..

Előzmény: Bálint306XSi (171)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.12.01 0 0 171
Közben én is találtam máshol! :))

Mit újítottál fel rajta, végül, hogy jött ki?

Kormányoszlopot cserélsz vagy mi? :DDD Alul van 3-4 csavar utána feszíteni kell, mert fémes patentokkal van rögzítve. Elvileg nem tudod eltörni, izomból kell húzni. Ha bal oldalt leszeded a biztosítéktábla fedlapját akkor látsz is 1-2 patentot onnan. ;)
Előzmény: e.z (170)
e.z Creative Commons License 2009.12.01 0 0 170

Középső rekesz kiszedve és felújjítva :)

Kormány alatti nagy burkolatot hogy lehet leszedni?  

e.z Creative Commons License 2009.12.01 0 0 169

Már leszedtem de máshonnan, bent a melóban :)

Előzmény: Bálint306XSi (168)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.12.01 0 0 168
A másikkal már egész jól állok, remélem nem lesz nehéz telepíteni. Valakinek már sikerült? :)
Előzmény: RoyPaci (167)
RoyPaci Creative Commons License 2009.11.30 0 0 167
Sziasztok,

ETKAhoz linkek meg install útmutató itt:

http://www.warezscene.org/applications/291561-etka-v7-0-electronic-parts-catalogue-software.html

Rapidshares,egész gyorsan jön....
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.11.30 0 0 166
Hű de lassan jön, hogy csak 1 tölthető le fél óra alatt. :D
Előzmény: Bálint306XSi (165)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.11.30 0 0 165
Köszi, kezdem letölteni én is! :)
Előzmény: jonas970 (159)
e.z Creative Commons License 2009.11.30 0 0 164

Majd meglátjuk mi sül ki az index-es dolgoból , kiváncsi vagyok.

Rekeszt már nézegettem h jön ki meg képeket h hol foghatja van némi sejtésem, de holnap megnézem hátha kijön egyben :D

Rekesz egyenlőre kell nekem is mert csak egy GAMMA kerülne bele egyenlőre és más nem, előbb el kéne adni a régi cuccokat aztán ha lesz kedvem majd szórakozok vele addig nem.

Ebayel az a baj mind az angol mind a nemettel hogy csak saját hazájába küldözget a 90%-uk.

Meg ha vennek akkor ilyen 1 din-es cd lejatszot vagy tarat, nem a csomagtartóba szerelhető nagyot.

Előzmény: Bálint306XSi (163)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.11.30 0 0 163
Na akkor korrekt az ember! ;)
Gondolom akkor más kocsin is lehet ilyen, de hogy melyik.....

Itt volt fater, de most jöttem rá, hogy anno az Octaviából szedtem ki, a Superbben kihúzható fiók van. Feszegettem, de most ez nem jött ki. Az enyémben egy vak fedlap van kivettem és csináltam pár képet a helyről, ha ez segít. Ha más nem én kivenném a rádiót és onnan jól ki lehetne akkor bányászni. ;) ha más nem találkozunk és kikapom neked! ;)

Ha azt el tudod adni akkor ebay-en lehet lőni gyári tárat hozzá! Ha gondolod vadászok neked egyet! ;)

Ha a tároló felesleges lesz neked akkor lehet engem majd érdekelne! :)))
Előzmény: e.z (161)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.11.30 0 0 162
Jöhet nekem is! :)
e.z Creative Commons License 2009.11.30 0 0 161

Balint

Vissza bizniszeltem az indexet , vagy jön vissza a pénz vagy lehet van neki kisebb... ugyanis megmertem digit. tolómerővel a gyari 78,5mm amit vettem az kereken 80mm igy az nem fert be nincs is mit csodalkozni kicsi is a hely.

Közepső rekesz szétszedést ne feledd!!!!

Vettem egy GAMMA radiot kivancsi leszek milyen lesz...

Viszont mint megtudtam amit sejtettem is hogy nem lehet rakotni Clarion cd-tart, nem mintha szamitana meg hasznalnam de jo lett volna, ugyhogy azt adhatom el!

Ennyi Tőlem most igy egyenlőre! :D

Üdv

e.z Creative Commons License 2009.11.30 0 0 160

Nekem ETOS-om van , de vadaszok ETKA-ra , ha mailben elküldenéd a linket azt megköszönném!

Thx

jonas970 Creative Commons License 2009.11.30 0 0 159
Letöltöttem (nem volt egyszerű) az ETKA VW szoftvert, nem tudom ismeritek-e, ezt használják a hivatalos VAG márkaszervizek, benne van szinte minden alkatrész a Borákhoz évjárati bontásban, meg pesze a VW csoport minden tipusához. Épp tegnap néztem én is a középkonzolt meg az ajtó borításokat, mert vacakol a cd lejátszó. Robbantott ábrákkal szépen illusztrálva van minden elem. Ha érdekel valakit a link, ahonnan viszonylag gyorsan le lehet tölteni akkor közzé teszem.
e.z Creative Commons License 2009.11.29 0 0 158

Nem hiszem , max felrakom en is eladásra :D Viszont a minta nem is rossz ötlet!

Rádiót csak azért kérdezem mert vateráztam egyet (remélem nem ér meglepetés ezzel kapcsolatban)

Most annak kell utanna jarnom h Clarion cd-tárral együtt müködik e mert a tár kábele nem kompatibilis a Gamma-val.

A rekeszt megköszönöm addig is ha lesz valami ötleted h jön ki...

Előzmény: Bálint306XSi (157)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.11.29 0 0 157
Nem tudod visszabizniszelni? Patacsiéknál bele is tudod próbálni szerintem, meg most hogy ki tudod szedni van mintád is. :)

A gyárinak nincs fém kerete emlékeim szerint. Felírom magamnak, hogy ne felejtsem el már!! ;)
Előzmény: e.z (156)
e.z Creative Commons License 2009.11.29 0 0 156

Drágábban vettem, de nem az a baj hanem hogy nem jo és ráadásul nem is gyári.

Most ebből kiindulva ha veszek máshol másmilyet nincs rá garancia h az jó lesz.

Rádió elvileg most nekem fém keretben van , akkor a gyárinál nincs benne fém keret csak siman be van csusztatva mint a rakodorekesz!?

A rakodorekeszben ha holnap lesz infod hogy jön szét azt megköszönném!

Előzmény: Bálint306XSi (154)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.11.29 0 0 155
Szia!

Örülök, hogy végül sikerül olcsón megúszni a turbót! ;) Elég sok mindent rendbe is tettetek. Az a csati elég érdekes találmány, nekem is el van fáradva az egyik fele, de elég jól tart azért. :)

Újonnan az szerintem elmebeteg áron lenne itt is és csak VW kereskedésben. :(

Persze hívj nyugodtan. ;)

Bálint
Előzmény: RoyPaci (152)
Bálint306XSi Creative Commons License 2009.11.29 0 0 154
Hi!

Örülök, hogy sikerült! :) Nem tudom mennyi volt vaterán, de itt se drága és van választék! :) http://www.patacsi.hu/shop/arlista.php?sid=44894ca4e16d8ba790a2110832c568f7&gkgyar=VWW&gkkod=VWWBor&ugyfelid=-1&fertek=utal&tkisz=

Nekem gyári, azt hiszem 2003-tól ilyen gyári clear-re szerelték mindet.

Az jó hülyén van kitalálva, tök lazán el lehet rongálni a műa. rögzítőket, mert a díszléc alapja valami fémből van.
A rakodó rekeszt sajnos elfelejtettem, de holnap szétszedem faterét! :))

A rádió az ua. a helybe kompatibilis. Én a gyárit úgy vettem, ki, hogy a gombok környékén volt pár rés ami kicsit tágasabb volt. Gondoltam od kell valamit beledugni, nyert az ötlet. Laposra kalapáltam pár réz huzalt ami bedugva oldott a kis karokat és beszorult így ki is húzhattam vele a rádiót.
Előzmény: e.z (153)
e.z Creative Commons License 2009.11.29 0 0 153

Csá skacok!

Na Bálint utmutatása alapján ki cseréltem volna az indexet, nagyon hasznos kis video :) A kiszedéssel minden flottul ment ahogy a videon , igaz a kiszerelendő index meg sérült kicsit de ugye miután a csere volt a lényeg nem számit és inkább az sérüljön mint a fényezés. Szóval a kiszedés simán ment , nekem össze vissza volt betéve :D

Viszont amit vaterán vettem gyárinak mondott indexet az utángyártott és nagyobb mint a gyári vagy 1-2 mm-el igy nem megy be a helyére. A csere igy elmaradt de legalább már tudom hogy jön szét , legközelebbre ha orvoslom ezt a nem belepasszolos dolgot!

Bálint neked gyári amúgy?

Más téma...

Szétszedtem a rádió környékét , az oldalsó diszléceket nem kipattintani kell hanem lefele huzva a hamutálca fele jönnek ki szépen :)

Viszont a rakodo rekesz az nem jön ki sehogy Bálint nyomj már infot hogy lehet kiszedni???

Még kérdés mikor kivetted a gyári rádiód ahoz van valami beépitő keret?

Nekem valami clarion van benne valami kerettel es ha lesz bele gyári siman visszamegy vagy kell valami gyári beépitő keret neki , vagy csak a mostanit kell kiszedni es a gyarit berakni??? Remelem érthető :D

na egyenlőre ennyi...

RoyPaci Creative Commons License 2009.11.29 0 0 152
Szia,

Ma szereltük az autót.
Meg volt az olaj-levegő-gázolajszűrőcsere,meg olajcsere.
Kivettem a légtömegmérőt,letisztítottam féksprayvel,meg a drucklabdatengelyt is hideg zsíroldóval,közben átmozgattam jól.
Elmentem egy hosszabb próbaútra,70km oda,70 km vissza csak pályán,végig 130,140el.
Most nem volt szervíz mód :)))) !!!!
Ment szépen,remélem így is marad.
Holnap este felcsörgetlek 7-8 körül ha neked jó.
Viszont csináltunk egy bakit :S ...
A légtömegmérő csatijáról letörtük az egyik fület,így most csak egy fogja.
Az a csatlakozó,amit a légtömegmérőbe kell beledugni.
Próbálok bontóba nézni,mert újonnan itt nem lehet venni sehol.

Még a vezérműszíjcsere hátra van,de azt megoldják itt a szervízben.
Előzmény: Bálint306XSi (151)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!