Huhhuu, felelmetesen nagy meccs volt, most sikerul megneznem videorol, de nagyon tetszett, annak ellenere hogy egyikuket sem kedvelem kulonosebben:) Igy kezdesnek tenyleg nem volt rossz, remelem latunk meg hasonlo csodakat ezen a VB-n:)
Itt a nagy csata arnyekaban latom megfeledkezdtetek a tobbi meccsrol. Pedig kivancsi lennek, hogy tortenhetett meg, hogy a Gray-Hamilton meccset miert nem sikerult befejezni:) Jo, azt lattam, hogy tegnap nagyon elhuztak, es csak 6 frame-et sikerult lejatszaniuk, es ma is csak 11 sikerult, ugyhogy most Hamilton vezet 9-8-ra. De mikor fogjak ezt befejezni?
Tovabba van meg egy Small-Murphy (4-5) es egy Hunter-Holt (5-3) meccsunk is, es ami jelenleg is folyik, az a tegnap megkezdett McManus-Hendry merkozes, ha jol latom ok 8-8-ra allnak, vagyis szinte az osszes meccs nagyon szoros, ez jo jel:)
was watching O.sullivan...The commentator said..............."got a fantasic right hand..........got a great lefthand...and he is great with the REST ???...my dutch daughter asked....how many hands has he???????????
Ennyi szerencséje Maguirenak is volt, gondoljunk csak a kickre a feketén még a meccs elején, vagy akár arra mikor elhibázta a pirosat aztán bement középre. Szóval nem csak a bajnoknak jár ki ennyi. Maguire veszélyesen nagy játékos, sajnálom is őt nagy, függetlenül attól hogy Ronnienak szurkoltam :)
Szerintem is egy jo formában lévő Hendry most megette volna Ronniet, 9-9 , nagyon izgalmas , szerintem nem lesz több ilyen szoros meccs (csak ne legyen igazam :))
Az egész sorsolás nevetséges. Most hogy láttunk néhány framet a többi meccsből is, teljesen egyértelmű hogy bárki más ellen sima továbbjutás lett volna mindkettőjüknek (Hendry ellen azért talán nem...)
Mondjuk Maguirenak most vigyázni kell. Ezt a framet nem bukhatja el, mert ha igen akkor az nagyon nagy esély lenne Ronnienak. Egy biztos ha ma nyer, akkor ő lesz a világbajnok.
jól van, 9 - 8 Bár őszintén megmondom kétlem hogy ez bármit is változtatna a végeredményen, továbbra is tartom azt hogy Ronneinak csodára van itt szüksége, és ezt ő is tudja, Ray Reardon is tudja. Halvány a játéka nagyon, ezt a framet ajándékba kapta, mondjuk arra jó volt hogy kicsit "kozmetikázza" az eredményt.
Ezt a Feketét annyira tudtam hogy kihagyja, hogy hihetetlen amikor megállt a fehér a pozicióbol szinte biztos voltam hogy kihagyja, és sztm is ez annyira kizökkenti, hogy innen fogja bebukni.