Keresés

Részletes keresés

xavier-the-one Creative Commons License 2003.06.01 0 0 5858
A székesfehérvári koncert nagyon jó volt!
Sokkal jobb, mint a pesti!
Nagyon jó volt a hangulat. Az egész nagyon kötvetlen volt. Ilyennek, vagy nagyon hasonlónak gondoltam az Andantét, ahhoz képest elég gáz votl a bpi koncert...
xavier-the-one Creative Commons License 2003.06.01 0 0 5857
???
Miért érdekes?
Szerencsére Ákosnak nem hangszáll gyulladása volt/van.Az nagyon csúnya dolog, mert ha erölteti, akkor lehet hogy soha többé nem énekelhet...
Előzmény: pajera (5856)
pajera Creative Commons License 2003.05.31 0 0 5856

Hát Pierrot is beteg!

Részlet Pierrot vendég könyvéből =

A kettes (Pierrot) hozzá szólás második
mondatát érdemes elolvasni!

http://www.privatemoon.com/artists/pierrot/forum.php

273 / 1-10 BEJEGYZÉS

1. Dodeszh | 2003-05-29 17:53:13
Kedves Pierrot! Sajnálom, hogy nem lesz Articsóka, de nagyon megértem! (Magam is énekeltem anno.) Mielőbbi gyógyulást kívánunk!

2. Pierrot | 2003-05-28 11:44:58
Kedves mindenki! Köszönöm érdeklődéseteket, lassan javulok, de nincs jó hírem, ugyanis a következő Articsóka koncertet még nem engedélyezte nekem a gégész és az elmúlt egy hét kínjai után szívem szerint nem is kockáztatnék. A múltkori Soho koncert fontos volt (de ennek a helyszínhez valymi kevés köze van), mert a zenekar ünnepelte a 10éves fennálását - pontosabban Balázs, Miki és Szendi Gabi -, de Lajos is már 3 éve, Jamie pedig 8 éve muzsikál velünk. Az este másik fontos bejelentenivalója az volt, hogy Jamie saját elhatározásából többet nem lép fel velünk. Ennek okai még előttem is tisztázatlanok, de nagyjából olyasmit mondott magyarázatképp, hogy szerelemből nem tudja már tovább csinálni, jó sok pénzért (mint pl. amiért az Ákos bulikat is elvállalta) pedig nem akarja, mert ennél jobb és régebbi a kapcsolatunk. Biztosan bejátszik természetesen az is, hogy a saját produlciójának promótálása és mindenféle járulékos ügyei lekötik az idejét és talán az is, hogy lassan indokolatlanná vált egy népszerű szólistaként másodhegedűs poszton játszani... Ez utóbbiakat csak én gondolom hozzá mindenféle rossz érzés nélkül. Megértem. Amellett persze rosszul is esik és minden szentimentalizmus nélkül kijelenthetjük, hogy ezáltal egy korszak is véget ért. Tovább fogunk lépni. Igyekszem nem pótolni Jamie-t (talán nem is lehet), inkább egy másik produkciót adni nektek, amelyben mások az arányok és mások az elvárások is. Egy ideig biztos próbálkozunk, kísérletezünk majd, de bízom benne, hogy rövidesen megtaláljuk a megoldást. Szóval a múltkori koncert fontos volt, így nem tehettem meg, hogy betegség miatt lemondjam. A hangszálgyulladás azonban egy komoly dolog és végzetes vagy legalább is hosszútávú következményekkel is járhat, így sok ilyen "hőstettet" nem áll szándékomban végrehajtani, mert egyszer csak nem is lesz rá több lehetőségem... Érdekes élmény volt mindenesetre, kicsit beehaltam minden hangba és azt hittem, hogy soha nem lesz vége, de sokat segített a hangulat, a bíztatás "előlről és hátulról" is... :-) Nem bántam meg a dolgot, bár a horoszkópom éppen aznapra olyasmit mondott, hogy "...érdemes lenne végre megtanulnia, hogy nem muszáj az önfeláldozást választania ahhoz, hogy szeressék...". Hát most az Artcsióka bulinál mindannyian bebizonyíthatjuk: én nem fogom feláldozni önmagam, ti pedig azért...

3. Késmárki Kamilla | 2003-05-26 16:37:57
Kedves Pierrot! A SOHO-beli koncerttel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy Neked is "időutazás" volt-e, ahogy nekünk. Vagy minden koncert az? (Én most éreztem először...) Remélem minden rendben van, és már meggyógyultál. Kérlek, hogy a Barátnőmet is nyugtasd meg, hogy nem mondott az orvos semmi rosszat. Jamie-vel, vagy Jamie nélkül, mi ott leszünk legközelebb is, és azután is. Sok puszi /mojito/

4. Dodeszh | 2003-05-25 17:12:39
Sajnos nem tudtam ott lenni legutóbb a SOHO-ban! Viszont szeretném tudni, mi történt Jamie-vel! Pierrot, jó lenne, ha írnál valamit! Láttam Jamie-t tegnap Ákos Andante koncertjén, és új albuma is jelent meg mostanság Hrutka Robival, lehet, hogy egyéb elfoglaltságai miatt nincs mindenre ideje???

5. David | 2003-05-24 15:46:01
Kezdem azt érezni, hogy Pierrot erre az eseményre utalt, amikor a múltkor ezt írta: Nem, én nem töröm a fejem semmi szörnyűségen, inkább velem történnek olyan dolgok, amelyek - remélem nem hosszú távon, de - a kedvem szegik... Bízom benne, hogy túltesszük magunkat hamar a dolgon - értem én a többesszámot a zenekar tagjaira is.

6. josh | 2003-05-24 9:57:41
A fenébe, Jamie kiszállt a bandából???

7. Mundul | 2003-05-22 12:18:23
Sziasztok! A tegnapi Soho koncertről szeretnék írni. Nagyon jó volt, mint minden Pierrot koncert, de ezt azt hiszem utánozhatatlanná tette, hogy betegen, rekedten is végigénekelte. A megszokott, ismerős Pierrot hangzás csak itt-ott volt hallható, de Ő így is nagyon lelkes volt és a csapatból mindenki. Aki ott volt, tudja. Fiúk! Fantasztikusak voltatok, minden koncert újabb és újabb csodálatos élmény. Mégegyszer gratulálok a 10. szülinapotokhoz. Jamie hiányozni fog, de a dolgok változnak. Szuper volt a tegnap este, köszönöm mindenkinek! Pierrot! Neked pedig gyors gyógyulást kívánok, hiszen nemsokára megint Articsóka... Üdvözlök mindenkit!

Laslow Creative Commons License 2003.05.30 0 0 5855
Szigi101 Creative Commons License 2003.05.30 0 0 5854
Ebben a topicban a hozzászólások alapján két (?) emberben nincs szeretet: soldier22 és rajmunder a két illető. De soldier22-t becsülöm; belement egy számomra igen érdekes téma-ütköztetésbe, és nem azt a csapkodó, érv nélküli gyűlölködést vágta le, amit rajmunder szokott (aki tényleg mintha "be lenne oltva szeretet ellen").

Kár, hogy ez a két ember soha nem fog lejönni mondjuk egy Ákos-buliba, vagy egy találkozóra, mert... mert... miért is?

surgeon Creative Commons License 2003.05.30 0 0 5853
Sziasztok!

Majd minden maxin van dizskós változat, úgyhogy ez legyen az origó.
Más: Teljesen meddő vita ment itt az elmúlt napokban. Az ilyet egy (de jobb több) sör mellett kel személyesem elintézni. Ez nem az alkalmas médium az efféle nézeteltérések tisztázására. Adjon Isten tisztánlátást a fejekbe (mindenkiébe).

Üdv:
Surgeon

cliftony77 Creative Commons License 2003.05.30 0 0 5852
Csak az hallgathatatlan... :-(
Előzmény: totyus (5851)
totyus Creative Commons License 2003.05.30 0 0 5851
A KAU-n is van tuc-tuc verzió.

Előzmény: falum (5850)
falum Creative Commons License 2003.05.30 0 0 5850
Moonclown!

Ha ilyen stílusú Ákos zene érdekel akkor vedd meg az ujramix cd-t ill.a Mindenki táncol maxit.

Törölt nick Creative Commons License 2003.05.30 0 0 5849
Nem állítom tényként... :)
http://figyelo.transindex.ro/?cikk=333
"zenekarok, elôadók: Bandi a hegyrôl és a Kispál, Török Ádám és a MINI, Ákos..."
Előzmény: cliftony77 (5726)
Zeph. Creative Commons License 2003.05.29 0 0 5848
udv..
Elenzest mindenkitol (foleg Laslowtol), meg egy aztan telleg elhallgatok errol:

Folytathatnam a tovabbi eszervekkel valo gyozkodest Soldier - de ahogy Laslow mondta, elbeszelunk egymas mellett - ezert ilyenkor a bolcsebb ember azt mondja - oke fejezzuk be mert nem ertunk egyet. Ezert javasoltam hogy fejezzuk be. En hivtalak talira, dumaljunk rola, probaltuk normalisan, de te teljesen elutasitasz mindenkit es mindent ami a listaval kapcsolatos. Ennek oka szerintem nem az, hogy Akosnak bizonyos listatagok beszolnak, hanem valami egesz mas, ami rolad szol. Erdekel Akos is, de vagy fanatikus vagy, vagy valami anno mikor fent voltal nagyon nem jott ossze. De ehhez nekunk mi kozunk van?
Te ugy akarod szeretni a listat hogy utalod, es emiatt csapkodsz ossze vissza, kozbe meg a szeretetrol beszelsz. Ki beszelt ellene?
Magadat minosited ezzel a hozzaallassal, nem minket.
Es tudom hogy dac, de ha arra ker vki hogy nyugodj mar le es gondolkodj mar el a helyzeten akkor csakazertse! :) Persze ha igazunk volna azt se ismerned el, mert az meg gaz (az nem letezhet hogy kulonfele emberek vannak a listan!!:))).
Ennek a folyomanya az, hogy ertelme tobb volna ezt befjezni (Laslow tan erre is gondolt mikor javasolta), mert egyre melyebbre asod magad, minden hozzaszolasoddal.
De te tudod, te erzed :)).

tisztelettel,
Zeph.

Előzmény: Zeph. (5841)
Moonclown Creative Commons License 2003.05.29 0 0 5847
Na talan igy megy:

Szoval keresem egy ismerosomnek segitve (na meg akkor mar magamnak is:), az osszes olyan BB vagy Akos szamot ami (idezek:"olyan diszkos, tancikalos"::), ergo ami fel van porgetve gyorsabb utemesebb netan kifejezetten diszkosabb (mint pl, az Induljon a banzai Junioros verzioja).Minden szamnak örülnék: mondjuk egy mp3-ban ide( vzoltan@mikropo.hu), vagy webcimnek.

Thx a lot (avagy köszönöm a lovat:)

Moonclown Creative Commons License 2003.05.29 0 0 5846
"És te? Te nem a saját hülyeségedet véded? "

De én is szoktam a hülyeségeimet védeni, mert rohadt makacs vagyok, (ráadásul skorpio is...).Csak egyet ne felejts el itt nem 1 velemeny van 1 ellen hanem a te egyetlen velemenyed (amihez max rajmunder csatlakozik, habar eddig nem tette meg..) van sok sok hasonlo allasponttal szemben.Amit radasul egymastol teljesen eltero felfogasu emberek kepviselnek( az egyik dolgozik, amasik tanul, a harmadik hivo, a negyedik ateista, az otodik mszp-s a hatodik fideszes, a hetedik informatikus a ... folytathatnam a sort ), vagyis az zal hoyg egy kovet fujunk nem igen vadolhat senki.

"Szerinted az én módszereim tisztessége megkérdőjelezhető.
Te pedig nyilván tisztességes vagy. "

nálad biztos tisztességesebb , legalább is ami ezen területet illeti.Nem nyomoztatok senki után, és főleg nincsenek joindulatu spiclijeim(bocs de igy ismeretlenul mast nem tudok rajuk mondani, se nev, se szemely,csak a kritikak tovabbkuldozgetese-kivancsi lennek arrol hanyszor kaptal levelet amikor dicsertunk valamit(pl. az Andnate koncert 1-2 aprosagtol eltekintve teljes sikert aratott, nem beszelve a korabbi multimediakrol (a mostanirol mar inkabb megoszlottak a velemenyek))- en mindig felvallaltam a velemenyem, ha nem volt igazam akkor is (igen volt ilyen is es nyilvan lesz is meg az eletben), es legkevesbe sose velemenyztem embereket azok, vagy tetteik ismerete nelkul .

"A barátaim miatt pedig (le)sajnálsz. Ez is a tisztességes eszközrendszer része, gondolom. "

Ennek aztan tenyleg sok koze van a tisztesseges/tisztesegtelen modszerekhez.Egyszer veszek neked egy ertelmezo keziszotarat.Majd szolj ha a (le)sajnalat es a modszer szavak kozott talalsz osszefuggest.

"Ákos pedig "kurva" értelmes leveleket ír. "

Megint csak sok köze van a témához.Sőt Ehhez az egészhez már Ákosnak vajmi kevés köze van(...?)

Az hogy egy mondatot kiemelsz, átértelmezed és feltupirozod, pedig megint nem engem minősit.

"Gátlástalan, ostoba és SZERETET NÉLKÜLI álláspont a tiéd. Ha van benned szeretet, azt ügyesen titkolod."

Hogy mi köze van aszeretetnek ehhez, azt nem tudom.De ne aggodj, nem rad pazarlom a szeretetem, amiből van elég, és akiknek szánom azok még nem panaszkodtak.

Ellenben ugy vélem neked komoly érzelmi problémáid lehetnek (netán szeretehiány?), ha minden második hozzászolásodban szeretet nélküliséggel vádolsz embereket.ha gondolod tudok egy jo pszichologust...

" Hatékony, korszerű technika, te győztél: én nem írok ide többet. "

Ez a te dolgod, ha betartod legalabb szavatarto ember vagy.Amugy meg ha te ezt haborunak vagy csatanak vagy akarminek veszed...

A lista is, meg te személy szerint is makulátlan vagy, én pedig "gyűlölködő", ahogy korábban írtad.

Senki nem makulatlan, soha nem is irtam se en se mas.

De mivel te ugyis befejezted, ezert en is.Ez mar amugy is off:)

"

Előzmény: soldier22 (5844)
Ákker Creative Commons License 2003.05.29 0 0 5845
Kösz a választ, mégha ily megkésve is!
Ákker
Előzmény: _Zoltán_ (5803)
soldier22 Creative Commons License 2003.05.29 0 0 5844
És te? Te nem a saját hülyeségedet véded?

Szerinted az én módszereim tisztessége megkérdőjelezhető.
Te pedig nyilván tisztességes vagy.
A barátaim miatt pedig (le)sajnálsz. Ez is a tisztességes eszközrendszer része, gondolom.
Ákos pedig "kurva" értelmes leveleket ír.

Gátlástalan, ostoba és SZERETET NÉLKÜLI álláspont a tiéd. Ha van benned szeretet, azt ügyesen titkolod. Hatékony, korszerű technika, te győztél: én nem írok ide többet. A lista is, meg te személy szerint is makulátlan vagy, én pedig "gyűlölködő", ahogy korábban írtad.

"...szeretet pedig nincsen énbennem: semmi vagyok."

Előzmény: Moonclown (5843)
Moonclown Creative Commons License 2003.05.29 0 0 5843
Olyan vagy vazze mint egy rosszul megirt vegtelen ciklus.Sajat hulyesegedet veded egyre erosebben, mikozben ahogy Zeph, vagy Mark vagy Josh is leirta, teljesen masrol szol a dolog.

Az hogy te mindenfele noname emberektol kapsz hamis vagy felinformaciokat, azt meg mar hadd ne minositsuk.

Anno Akos is ilyen felinformaciokat kapott bizonyos valoszinuleg altalad nagyon jol ismert emberektol, aminek egy mondhatni kurva ertelmes level lett a vege.Ami az o oldalarol nezve ertheto volt, csak hat a maradek x szazalekot nem ismerte a sztoribol(Amihez tobbek kozott nekem is kozom volt, de erdekes modon mar akkor kiallt mellettem (is) a lista.Es ez mar nem ma volt.)Ez mar boven akkor volt amikor nem olvasta a leveleket.

Te is pont ugyanigy vagy vele, es ez alapjan itelkezel.

Inkabb ezen kene elgondolkoznod, meg azon hogy ugyan mennyire is tisztesseges modszereket hasznalsz.

Az meg hogy ilyen barataid vannak...hat csak sajnalni tudlak.

Előzmény: soldier22 (5842)
soldier22 Creative Commons License 2003.05.29 0 0 5842
Zeph.
„miert kell mindenkit utalni a listan”
Ugyanazt csinálod, mint a többiek, csak zsigeri reakcióid vannak. Én nem utálok senkit, sokkal inkább ti utálkoztok velem szemben. A véleményemet tapasztalatokra alapozom, azt is leírtam, milyenekre. Én pontosan a szeretet hiányára hívtam fel a figyelmet, akinek van szeme, türelme, higgadtsága, olvassa vissza. Vadul kritizáltok, de ha titeket ér kritika, harag és utálkozás a reakciótok.

A lista így határozza meg önmagát:

“9, Nyugodtan kritizálhatod Ákos munkáját, ha valami nem tetszett, írhatsz róla. Nem kell mindenre tapsviharral válaszolni. A véleményed legyen mindig őszinte, de ne légy sértő vagy tapintatlan.”

Ez az, ami teljességgel felesleges. Aki feliratkozik, annak ez a lehetőség természetes. (Arról nem beszélve, hoghy sértő és tapintatlan hozzászólásokat is olvastam a listán, nem kevés alkalommal.) Ha pedig ez kerül kiemelésre a működés elveinek meghatározásakor, akkor érdemes (tisztességes?) lenne ezt is odabiggyeszteni:

“Nyugodtan dicsérheted Ákos munkáját, ha valami tetszett, írhatsz róla. Nem kell mindenre elmarasztalással válaszolni.”

De ez persze csak elmélet. A gyakorlat az, hogy ha elfogytak az érvek, akkor marad a “részemről a téma lezárva”-szlogen.

Előzmény: Zeph. (5838)
Zeph. Creative Commons License 2003.05.28 0 0 5841
Rendben, reszemrol tema lezarva.
Előzmény: Laslow (5839)
Zeph. Creative Commons License 2003.05.28 0 0 5840
:)))

Jo okosat irtam az utolso elotti sorban :)).
Ebbol mar nem jovok ki, kb ugy tunhet most hogyha barmi megjelenik szetfikazzuk! :)

A lenyeg hogy epp nem errol van szo!

Hiaba, keso van, en meg faradt vagyok. :)

Előzmény: Zeph. (5838)
Laslow Creative Commons License 2003.05.28 0 0 5839
OFF

Sztm elbeszéltek egymás mellett, és így sosem fogtok semmire sem jutni nincs semmi értelme egyik hozzászólásotoknak sem. Egyszerűen nem értitek meg egymást, másképp látjátok amit láttok. Két megoldás van: vagy személyesen találkoztok, és hirtelen megértitek egymást egy kellemes hangulatú pubban, s rájöttök, mit hogyan is gondolt a másik, és hogy tulajdonképp ugyanarról mondjátok ugyanazt, csak más szemszögből, vagy pedig előbb-utóbb kijelentitek itt, hogy téma lezárva részetekről, mert nincs értelme folytatni.

ON

Zeph. Creative Commons License 2003.05.28 0 0 5838
Gratulalok Soldier, hogy vannak listatagok ((ugyan lepjen mar elo a tomegbol ordibalo egyszer a fenyre, mert ezekkel az alaktalan nazgul tagokkal soha nem sikerul talalkozni, mert nincs annyi gerinc bennuk, hogy azt mondjak, tiszta gaz amit csinaltok, de azert mi olvassuk mert... mert miert is???)
Szoval ezek az embereid :) (neveket, elo embereket kernek) akik vallaljak, hogy szemezgetik es kuldozgetik a leveleket neked, nyilvan olyanokat amilyeneket te szeretsz, hogy rajohess miert kell mindenkit utalni a listan.
Ez igazan dicseretes. Amellett hasznos idotoltes lehet, foleg nekik, szemezgetni a kedvedert.

Nem gondolod, hogy az alapjan, hogy mit kuldenek tovabb, nem igazan a realis kepet kapod? Olyan mintha egy konyvbol csak az unalmasabb reszeket olvasnak fel, te meg az alapjan mondanad hogy igenis gaz a konyv, ugyhogy ne tudjak mar jobban masok akik az egeszet olvastak.

Gyere el egy talira, dumaljunk, ismerjuk meg egymast, aztan beszeljunk a lenyegrol. Egyutt.

A sorkbaszoritashoz annyit tudok hozzafuzni, hogy magadat szoritod sarokba azzal, hogy velemenyt alkotsz valamirol, aminek idestova 4 eve nem vagy a tagja es lenyegeben azt se tudod kiktol lista a lista, meg hogyan mukodnek a dolgok.

Amikor meg szolunk erte, hogy azert ez tobbrol szol, akkor meg jossz azzal hogy kuldozgetik neked a "legjellemzobb leveleket".
Holott, az egyeb kiadvanymegjeleneseket, koncerteket eltekintve, nem Akos fikazasa a legjellemzobb a listara.

Nem egeszen ertelek.

Zephyr

Előzmény: soldier22 (5837)
soldier22 Creative Commons License 2003.05.28 0 0 5837
Miért akarsz sarokba szorítani mindig?
Rég leíratkoztam, de képzeld, azóta is van tudomásom a listáról, vannak listatagok, akik elküldik nekem a legjellemzőbb leveleket, miről folyik a vita stb. A lényeg sajnos nem változott.

Folyamatosan ment és megy a fikázás (az állampolgári jog, ugye), Ákos meg ezek után nem ír a listára levelet (tehát szélsőségesen reagál).
Aha.

Előzmény: cliftony77 (5836)
cliftony77 Creative Commons License 2003.05.28 0 0 5836
soldier22:

"Olyan rég voltam tag, hogy az alábbi üzenetet még megkaptam (sok évvel ezelőtti, a régi listások talán emlékeznek rá)."

Megnéztem az archívumban, és Ákos ezt a levelet 1999. október 28-án írta. (Ez volt az a bizonyos "Lakat hibázott" című levél.)

Ez már nagyon rég volt, több mint 3 és fél éve, és amint írod, te is valamikor akkortájt jöttél el. Ellenben a listát minősítő hozzászólásodban igencsak jelenidőben beszéltél, és azt hiszem, ebben rejlik a tévedésed lényege.

Ma már más a lista.

És igen, Ákostól olyan értelemben független, hogy másról is szó van, sőt, a levelek többsége főleg nem Ákossal kapcsolatos. De ez azért van így, mert moderálatlan lett a lista, egy időben Lakat volt a moderátor, aztán már senki. De Ákos döntött így. Vagyunk egypáran, akik főleg Ákosos hozzászólásokat írnak a listára, de azáltal, hogy megismertük egymást, azáltal, hogy egy kisebb csoport jött össze, kialakultak a személyes kapcsolatok is. (Ahogyan itt is szoktunk egymásnak üzenni dolgokat.)

Ákossal megszakadt a lista kapcsolata, valami miatt mégis fontosnak tartja, hogy legyen lista, különben már rég megszűntette volna. És nem hinném, hogy azért tartaná a listát, hogy felmutathassa ezt is, mint eredményt. Ennyire nem kicsinyes.

De egy kapcsolathoz (szerintem) két fél kell. Lehet, hogy a listáról bizonyos személyek (nem írom azt, hogy a tagság, mert ugye mindannyian tudjuk, hogy itt nem általában a listatagokról van szó) hibáztak, de szerintem a másik oldal reagálása is szélsőséges volt.

Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy manapság elmaradtak Ákos levelei, talán a Hűség idején írta az utolsót, legalábbis amiről én is tudok. Azelőtt is viszonylag ritkán írt, de ezek sokat jelentettek a rajongóknak, egyfajta személyes kapcsolatot.

Előzmény: soldier22 (5834)
MarK Creative Commons License 2003.05.28 0 0 5835
Nos igen, Ákos véleménye valóban ma is helytálló, köszönőviszonyban sincs a tieddel, inkább Zeph-éhez áll közelebb.

Ettől még nyilván tolerálható, ha a magad részéről nem kértél többet a listából, s anno leíratkoztál.

Előzmény: soldier22 (5834)
soldier22 Creative Commons License 2003.05.28 0 0 5834
Azért, mert nem ismertek arcról, még ne kövezzetek meg.

Olyan régen voltam fenn, hogy emlékszem a "gyogyósok" megszólításra, hogy escapee-t valamilyen Attilának, disp-et meg G. I.-nek hívták. Olyan rég voltam tag, hogy az alábbi üzenetet még megkaptam (sok évvel ezelőtti, a régi listások talán emlékeznek rá).
Sajnos minden szava ma is aktuális. Ákos írta a listára. (Tudjátok, aki én, meg rajmunder, stb.):

"A listát nem figyelem, akkor iratkoztam le róla,
amikor kezdeti szakaszát élte, mindenki mindent tudni vélt,
frissek és agresszívek voltatok, és én nem szeretem,
ha sok vélemény cincálja a munkámat.
(többek közt erről szól az Öngyilkos álom, mint tudjátok...)
A listát megszűntetni nincs szándékomban,
úgy találtuk ki és úgy is kívánjuk fenntartani,
hogy moderálatlan legyen, lehet nyomulni, a tiétek,
mindenki azt mond, amit akar, amit hisz.
A szájhősök úgyis letűnnek, a többség szerintem jóakaratú,
kissé hiperaktív, de érteni akaró, őszinte ember,
magatok teszitek helyre a hülyéket.
Elvégre felnőttünk."

Előzmény: Zeph. (5830)
MarK Creative Commons License 2003.05.28 0 0 5833
"De ha rajta vagy a levlistán, talán olvasd át az e-maileket, találsz-e bennük „általánosítást”, „túlzást”, ferdítést”. Aztán gondold végig, hogy az üzeneted nekem szól-e, vagy a levlistára íróknak."

Zeph-fel egyetértésben azt tudom hozzátenni, hogy ez nem a lista egészét minősíti. Én örülök, hogy levlistás vagyok. Bizonyos véleményekből/levelekből még tanulok is - ami pedig ezt nem érdemli meg, annak ott a kuka...

Moon:

"Tudod a rossz reklam is reklma"

Huhh, ez az a mondat, amitől Ákos hidegrázást kap! ;) Ezt egyszer említette is egy időszámításunk előtti lemezkiadós élményével kapcsolatban.

Előzmény: soldier22 (5829)
Moonclown Creative Commons License 2003.05.28 0 0 5832
Sőt olyan is van aki állandóan cserélgeti a betüket.Jelesül én:)))

Esetleg elhagyja az ékezeteket:))))

De én vállalom.Ezt is magamat is.Meg a véleményemet is.

Meg azokat az embereket is a listáról, akiket a barátaimnak mondhatok.És azt hiszem viszont.

Előzmény: Moonclown (5831)
Moonclown Creative Commons License 2003.05.28 0 0 5831
"Én ezt írtam: „Meg az is jelzi, hogy gondolkodsz, hogy képes vagy szeretettel írni, anélkül, hogy azzal akarnál okosnak látszani, hogy kritizálsz.”
Te meg ezt: „mielőtt fikázol:először is tanulj meg olvasni”.
Ennyiben különbözünk.

Szerencsere kulonbozunk.

" Meg abban, hogy én nem ugrottam neki senkinek. "

Most nem valoban...

AMi meg a Lovigabival nyomoztassunk le fele felszolitasodat illeti: nem szorulunk ra, hang se,en se Mark se.Megkerdeztuk ha mar ilyen "alapos" velemenye dvan akkor vallad fel amgad.De ugy latszik ez neked nem megy.EZ meg nem minket minosit...

Amugy valoban, van alistan feridtes, altalanositas, meg tulzas is.Sot neha meg Akos is szoba kerul, ha eppen van miert.Igaz ugyanez a lista ott van jonehany koncerten, es nem azert megy oda hogy fikazzon, hanem hogy jol erezze magat.Es ez tobbnyire sikerul is.

Igaz van olyan ember is alsitan aki nem szereti Akost, es nem azert van ott.

Mert az alista mar messze van egy hivatalos Akos listatol.Ha nincs ott 1-2 jol ertesult ember, akkor tobbnyire sok mindent elobb tud a sarki fuszeres mint a lista.Marpedig ha jol sejtem egy "hivatalos levelezoi listanak", ez is lenne a celja, nem csak az hogy a nevado vagy 1-2 elfogultabb rajongo mindenen megsertodjon.

Tudod a rossz reklam is reklma, a negativ kritika is kritika.Azt is el kell tudni fogadni, mindenkinek megha neha nehez is.

Előzmény: soldier22 (5829)
Zeph. Creative Commons License 2003.05.28 0 0 5830
üdv mindeninek..

~akoslistarol~
Mindenekelott Moonnal teljesen egyet értek, na meg a Hangadoval is. Te Soldier aruld mar el, hanyszor talalkoztal velem? Soha? En se veled, de en attol meg nem skatulyazlak be. Te viszont erosen skatulyazol.
Levlistasnak lenni manapsag nem tul nepszeru Akos szemszogebol, sot lassan ciki. Az oka az, hogy kb 200 an vagyunk (abbol kb 50 aktiv) barmi hir van, mindenki azt ir amit akar - sokfele velemeny van. Ami megjelenik az egyes embereket jellemzi, nem teljes egeszeben a listat - emiatt a listat mindenestul jellemezni nehez feladat. En nem mondom hogy mindig jo es nem mondom hogy mindig rossz ,es nekem is megvannak a nem annyira szimpatikus embereim a tagsagban, megis elferunk.
Es listasnak mondom magam, mert van egy nagyon jofej kemeny mag (20nal tobb ember) akik tabort szerveznek, egyutt koncerteznek, es rendszeresen talalkoznak. Ezt jo dolognak tartom, es ha nincs Akos, nincs ez az ismeretseg.
Amellett koncertbeszamolok vannak, filmek, versek, mindenfele tortenetek, szoval minden, ami nemcsak Akosrol szol - a lista aktiv onmagatol is. Ez jo, mert ez annyit jelent (mar aki nem fogta fel elsore), hogy nemcsak a Akos munkassaganak cincalasaval toltjuk az idot, mert ennyira nem vagyunk idiotak, amellett ido sincs erre, legalabbis nekem nincs. Aki meg azzal tolti, az az o dolga, a lista nyitott, nem lehet kidobalni senkit aki csak ezzel foglalkozik.
Gondolkozz el ezen.

maradok tisztelettel,

Zephyr

Előzmény: hangado (5828)
soldier22 Creative Commons License 2003.05.28 0 0 5829
MarK
Több mindenben értünk egyet, mint gondolnád.
De ha rajta vagy a levlistán, talán olvasd át az e-maileket, találsz-e bennük „általánosítást”, „túlzást”, ferdítést”. Aztán gondold végig, hogy az üzeneted nekem szól-e, vagy a levlistára íróknak.

Moonclown
Én ezt írtam: „Meg az is jelzi, hogy gondolkodsz, hogy képes vagy szeretettel írni, anélkül, hogy azzal akarnál okosnak látszani, hogy kritizálsz.”
Te meg ezt: „mielőtt fikázol:először is tanulj meg olvasni”.
Ennyiben különbözünk. Meg abban, hogy én nem ugrottam neki senkinek. (Hogy a te megfogalmazásoddal éljek.)

hangado
Nyomoztass utánam, esetleg LoviGabival. Az úgy demokratikus.

Előzmény: hangado (5828)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!