Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14927

Ja es ezt csak arra irtam, hogy akkor bezzeg jobb volt. Aha. Siman pofozkodtak. Alaztak a gyerekeket. Azert egy volt akit kirugtak mert mar nyiltan ivott is. 

Előzmény: Törölt nick (14924)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14926

Ez pronyo iskola volt, nem volt enekkar meg ilyenek. Cdsk sok gyerek. A sport az ment, diakolimpian voltam aranyermes is, de nem a sulinak koszonhetoen hanem mert amugy sportoltam, nem is a sportosztalyba jartam. Es amugy tenyleg pronyo iskola volt. Most is az szerintem. Es tenyleg utaltak minket a tanaraink, de mi is oket. Ha latnam ma nemelyiket le is kopnem. De a sors igazsagot szolgaltat, tudok olyanrol aki teljesen megorult. Alsoban volt csak olyan akit szerettem. 

Előzmény: Törölt nick (14925)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14925

Nálunk csak A, B (mi, az ex-I-sek) és T. De a T elitosztály volt, a tanulmányi átlaguk is nagyon jó volt, persze a B mindig az alján, pedig voltak nálunk is elitgyerekek, akik nem fértek be a T-be vagy az A-ba. És minden páros évben Z volt a T helyett, ők adták az énekkar gerincét meg ők zongorálni meg hasonlókat tanultak a suli mellett. Az öcsém párhuzamos elitosztálya pont Z volt.

Előzmény: Törölt nick (14923)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14924

Ja es siman repkedtek a pofonok, mondjuk en nem kaptam pedig pofatlan voltam es rossz. Annyi intom volt, hogy a 3 gyerekem egyutt sose szedne ossze annyit. Merthogy nincs is intojuk amugy. 😁

De az en szuleim masok voltak mint az atlag. Nem nagyon mentek az iskola kornyekere, viszont ismertek az igazgatot, mert par haznyira laktak, es amugy ha valaki megpofozott volna apam eltorte volna a kezet. Engem ugy neveltek, hogy szabadsag, egyenloseg, stb. Ebbe nwmfert bele, hogy engem barki verjen.

De masokat vertek. Mondjuk mai napig nem tudom honnan tudtak engem nem szabad.

Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14923

En nem sportosztalyba jartam es ez kulon nehezseg volt, pedig volt sportosztaly is de oda a hulyek jartak. 🙂

En a masik hulyeknek fenntartottba jartam, akik nem voltak napkozisek, tehat az elkenyeztetett urifiucskak es lanykak osztalyaba, rossz volt mindenki mint az ordog es utaltak minket a tanarok. 

Nalunk sok osztaly volt a-tol f-ig. 

Előzmény: Törölt nick (14922)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14922

Nálunk a párhuzamos osztálynak még a betűjele is a T volt, aki odajárt, mind volt valami edzése délután. Nem mondom, a mi osztályunkban is jártak különsportra, de ott kifejezetten a "jövő reménységei" voltak. :D

Előzmény: Törölt nick (14921)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14921

De akkor is volt edzes. En is jartam. Napi 2x, reggel es delutan. Es masok is. Es jot tett.

A szamarpad nem megfelelo, de ma sem megfelelo modszereket alkalmaznak, es meg kell kerdojelezni oket sok esetben. Ha en nem kerdojelezem meg azt a sok semmirekellot sok esetben es nem allok a gyerekem melle most nem ilyen lenne. Sajnos ez igy van. Lett szakmajuk de azt nem biztos, hogy tudod mennyit szenvedtek. Az enyemnek is lesz szakmaja de szeret iskolaba jarni es nem szenved, es! Belole lehet ugyved is ha akarja! Amikor en voltam iskolas pont olyan alkalmatlan senkik voltak mint most, de valo igaz, a szulok hagytak. Az is igaz, most olyanert is szolnak amiert nem kellene. Olyankor is amikor nincs igazuk. A szulokkel is nehezebb. 

Akkor meg nehezebb volt annyiban, hogy nem volt megnevezve adhd es hasonlo, hulye, rossz es kesz.

Most legalabb fejlesztes van stb. Es ha jo szakembereket fogsz ki akkor jo, mert azert vannak ilyenek is. De van olyan is, akinel voltam is, hogy mondtam neki, a sajat erdekeben mondom, semmisitse meg minden anyagunkat es felejtsen el minket, es remenykedjen, hogy en is elfelejtsem, mert ha nem sikerul rosszul jar. Szerencsere meggyozo tudok lenni, lattam a felelmet a szemeben es tobbe nem hallottam rola. Aljadek. Szemelyesen meselnek, igy nem. Tudnek tanarokrol is. Nekem ehyvalamo volt fontos. Egeszseges lelku, boldog embert nevelni. Sikerult. A tobbi nem erdekel.

Amugy meg ecceru vagyok mint a faek. A viz megnyugtat. A vizisport teljesen mashogy faraszt mint mas sport, jolesoen, jotekonyan. Baj van a gyerekkel? Be kell baszni a vizbe. Meg mindig baj van vele? Keveset volt vizben, vissza kell baszni. 😁

Termeszetesen minden mas terapia stb mellett. Ha ezt megfogadnak a szulok sokkal jobban jarnanak meg a gyerekeik is. Raadasul a haza felviragozna, mekkora meritese lenne mar a vizisportoknak, mennyi gyerekbol valogathatna a sok egyesulet, nem vesznenek el a tehetsegek. Mindenki csak jol jarna. 😁

En is elmegyek uszni ha nagy a baj.

Előzmény: Hű Yenő (14917)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14920

Nálunk is elől volt, de nem volt állandó hely, ha valaki zavarta az órát, csak azt hívták előre, és szünetben visszaülhetett.

Előzmény: dos48 (14918)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14919

nálunk elöl volt ... 

Előzmény: dos48 (14918)
dos48 Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14918

A szamárpad az egy jó hely. Leghátul van, jól el lehet bújni és a kutya se törődik veled hogy keresztrejtvényt fejtesz-e vagy olvasol.  :)

Csak a történelemtanár bacott ki velem nyolcadikban, amikor az óráira előre hozatta a padot oldalra, a katedra közelébe.

Nem volt neki elég szamárpadba ültetnie, még a szadista hajlamait is kiélte a rühes állatja.   :))))

Előzmény: Hű Yenő (14917)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14917

igen, erről írtam abban, amit kimodiztak ... 

akkor még nem volt edzés, meg ilyen burzsuj szokások ;) :P deee ... a zeller (aki nem volt diagnosztizált) szünetekben úgy "mozgott", sztem inkább vitustánc volt, de legyen, mint amikor kistestű kutyát megfürdecc, és megtörlöd, és amit utána leművel a kecóban ... nahh, ezt csinálta a zeller. minden egyes szünetben! januárban egy szál pólóban rohangált az udvaron, de úgy, h ömlött róla a víz ... de az osztályban nyughadnia kelletett ... és szamárpadba ültették, és én melléültem, és a pedagyagya, csak megkérdezte, miért ültem oda, hiszen én jó vagyok, és jól is tanulok. megfeleltem, és hagyta. mert ő egy PEDAGÓGUS volt!!! nincsenek ma már ilyenek!!  és igen, kellett a zellernek külön étrend, mer' májusban kétforintért ette a cserebogarat ... :DD nahh, jólvan ... 

szóval abban, amit kimodiztak az is volt, h három diagnosztizált fogyatékkal élő kölyök járt az osztályba, meg ez a zeller. normál osztályba. egy vérprofi pedagógussal, és mindnek kivétel nélkül szakmája lett. volt, akinek több is. 

de! amit a pedagyagya mondott, az szent volt a szülőnek! Nem izélgethettek, hogyhát szamárpad, meg juúj, mit baszakszik a kölyökkel, stb ... szóval jahh! 

Előzmény: Törölt nick (14913)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.03 -1 0 14916

a mínuszolónak meg külön nyasgem, és szopja ki a magamra műtött 23/5-s brémet mélytorokkal!!! 

Előzmény: Hű Yenő (14908)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14915

akit eltávolíttattam amúgy nem volt zseni. egy retardált kis köcsög volt.

felszabadult az egész osztály. 

Előzmény: Törölt nick (14913)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14914

ő a zabálós. :D

Előzmény: Hű Yenő (14912)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 1 14913

érzelmi EQ, de mindegy.

abban a cikkben nem volt leírva, lehet sokminden történt és csak nem tértek ki rá, de vajon a pereskedés mellett történt-e más is.

például. ADHD-s gyereket kurvára le kell némelyiket fárasztani. 

elvitte-e az anyja sportolni? heti 5 nap napi 4 óra sport. igen, nem viccelek. hétvégi meccsekkel. nem fárasztóbb mint a pereskedés. adott-e neki gyógyszert (nekünk nem kellett szerencsére, de ha kell kell), adott-e  megfelelő mennyiségű vitamint, van amiből brutál sok kell, értendkiegészítőt, van amiből sok kell, próbáltak-e speciális étrendet, foglalkozásokat, terápiát, stb. és sorolhatnám. 

azért azt is meg lehet érteni, ha a többi gyerek és szülője kiakadt.

nekünk is volt szerencsénk olyan gyerekhez aki a többivel baszakodott. bármennyire is együtt tudok érezni egy idő után elég lesz. akkor is ha amúgy zseni. az egyiket el is távolíttattam. ennyi.

Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.03 -1 0 14912

igen, sztrókom van! 

mert nem érvekkel söpörnek le, hanem egyszerűen befogják a pofámat!! 

megyek is! örülök a gyerekednek! tényleg! csókoltatom. Ha ő a zabálós is, hát akkor még jó nyálassal, és tszuppanóssal, meg egy vajling kocsonyával, amit ha vége az etapomnak fogok készíteni ... 

Előzmény: Törölt nick (14911)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 1 14911

ittál vagy csak sztrókod van? :)

Előzmény: Hű Yenő (14909)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14910

ja, csak akkor is van ahol ez volt, van ahol meg az. nem lehet általánosítani.

mint ahogy most se mindenhol, mindenkivel történik ugyanaz. 

nekem az ADHD-s gyerekemmel minden sikersztori. igaz, ő senkit nem abuzál, meg nem rombolta az órákat, hanem együttműködő cukorbogár és csak akkor akadt ki ha unatkozott és szar volt az óra és a tanár, vagy nem tudott fegyelmezni a tanár és zaj volt ami őt zavarta, vagy a tanár elkezdett vele keménykedni ok nélkül és ettől ő bevadult. utóbbi miatt jártam be eleget és neveltem meg a tanárokat, de neki például a gyerekekkel nem volt gondja, őt mindenhol mindenki imádja, és aki jó ember (felnőttek, tanárok) mind imádják, ő az emberség fokmérője, kiemelkedő intelligenciával (nem csak mondom, mérték, kutatásban vett részt), kiemelkedő érzelmi IQ-val és ő egy csoda. szóval ő egy sikersztori és nem volt gondunk hova menjen iskolába. ha akarom akkor letagadom a papírjait, de nem tettem, mert mindent kihasználok vele, pedig volt aki azt mondta kibaszok a gyerekkel mert ez egy stigma. mondtam, hogy azt próbálják meg, stigmatizálni a gyerekemet. :) 

de mi a legjobb orvoshoz kerültünk, a legjobb ellátást kaptuk, és hát, azt kell mondjam, nem leszek szerény, jó családban is van, és tőlem mindent megkapott, törődést, figyelmet, foglalkozást, sportot. sokat kivett belőlem. de megérte. sokszor a családdal is küzdöttem, mert azt kaptam, túl sokat fordítok rá, és kivételezek (okoska botocska nagyszülők ugye...) ilyen vidám, kiegyensúlyozott embert ritkán látsz. de még mindig rajta a szemem és rajta is lesz még sokáig. mint a többin is. most is intézek neki valamit, amit kitalált, nem létszükséglet, de ha ő így érzi, hogy kell, hát lepapírozom neki, ezen ne múljon. :) nem mintha nem az lenne normális 2022-ben, hogy mindenféle papír nélkül is jegyzetelhet laptopon vagy tableten az órán. de ehhez itt papír kell. aki nem ADHD-s az nem is teheti ezt meg. de én elintézek bármit neki aminek értelmét látom.

más országokban meg belép a gyerek az iskola kapuján és kap egy tabletet, és nem kell könyveket cipelnie magával...

Előzmény: Hű Yenő (14908)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.03 -1 0 14909

itt a remek alkalom,

pöröghecc a farkamon!

lásd, h nem is viccelek:

mingyár' beléd spriccelek! 

Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.03 -1 0 14908

nahh, az van, h nem lehet igaz, ami igaz, a szocializmusról kizárólagosan hazudni lehet. 

ha vki elmondja, h mit élt meg, mi történt meg valójában vele, a környezetével, akkor azt egyszerűen kiradírozzák!!! 

hát kiradírozhattyátok büdösbunkók, de nem megtörténtté akkor sem varázsolhattyátok! és ameddig ki nem hal a generációm, bizony lesz dolgotok, vagy be kell vessétek a fekete autót, amiről annyit regéltek, csak soh'sem láttam egyet sem, sem a nagyszüleim, sem, senki a környezetemben ... 

szóval hajrá! 

és ha tetszik nektek, ha nem, három diagnosztizált fogyatékkal élővel jártam egy osztályba normál iskolában, 33 fős "A"-s osztályba Budán!!!

és az anyám libamájat zabált az ötvenes években a beszkártos anyja fizetéséből ... 

ha tetszik, ha nem! 

ésmég! : 

NYASGEM!

Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14907

hát lehet. az biztos, hogy szépen bekavartak, és kikérem magamnak, hogy bármely feminista ezeket védje, képviselje, jogaiért síkra szálljon. vagy bármely nőjogi szervezet. nem, nem nők, továbbra sem, nem győzöm hangsúlyozni. 

hála az égnek, hogy kezdenek azért itt-ott észhez térni, és a fina például bekeményített és nem hagyta tovább alázni a női úszókat. ezt várom mindenhol.

Előzmény: Hű Yenő (14906)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14906

és sztem a buzik örökbefogadását is ők fúrták meg ... szóval rombolásban elég sikeresek tudnak lenni ... 

és felmerül bennem, uúgy, mint Gyurcsánnyal kapcs, h nem-e az ellenoldal küldözi őket szépen a femikre, és a buzikra ... 

Előzmény: Hű Yenő (14905)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.03 -1 0 14905

igen, és ezekben a változásokban bizony benne vannak a Kúródórák, az ultrafemik, meg egyáltalán mindenki is ... 

ehh, csak ezek a transzok ne tolakodnának oda mindenhová, és borítanák fel az egészet ... 

Előzmény: Törölt nick (14904)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 1 14904

de ezek már változnak lassanként. 

vannak ezek a tetvek, ezek a dúródóraszerű képződmények, akik beleköpnek a levesbe, de bízom benne, hogy csak kis porszemek és rövidéletű karrierjük lesz. 

egyébként a férfiaknak is jó a változás. mert van ott az a padisah féle egyén a másik topicban, aki örülhet, mert régebben jól meg lett volna szólva és valagba lett volna rúgva, hogy dolgozzon sokat és tartsa el a sok gürivel a családját mert az a rendes férfiszerep, most meg ellötyög 3 órát munkával és amúgy meg naphosszatt vakargatja a pöcsét és ráér baromságokat irkálni meg számolgatni az életrevaló nőjének a gyarapodását. 

ezek meg, akik szerint az eljáró kezű rendes ember, a délután pihenő nő meg lusta némber lassanként kihalnak, legalábbis remélem. ilyesmit már a szüleink sem mernek mondani, de nem is gondolnak. mondjuk a délutáni alvásomról anyóséknak tudom megvan a véleménye, de ha lányuk lennék és nem menyük akkor másképp gondolnák, akkor járna, szóval ez sem amolyan férfi/nő vagy generációs dolog, simán szegény fiacskájukat sajnálják. :) 

de ha eljárna a fiuk keze apósom maga törné el, a saját fia kezét.

lassanként a külsőségek sem számítanak.

másról beszélek. nem, továbbra sem akarok semleges nemű lenni. 

Előzmény: Hű Yenő (14899)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14903

merthogy a spektrumizéknél, akik a felső hányadokban mozognak, ők a kóros állapotúak !!! 

szóval, ha lenne nőspektrum, és vki summa cum laude lenne princípium, arra már gyógyszeres kezelést, és pszichoterápiát írnának fel ... 

Előzmény: Hű Yenő (14899)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14902

nem, mert nem minden nő menstruáló személy, mert van olyan aki még, van aki már nem, van aki valami miatt nem, de attól még nő.

szóval nem attól nő valaki csupáncsak mert menstruál. ezt a menstruálást is a transzok keverik ide, nekik mi a fasz közük van ehhez egyébként? ők sosem menstruáltak és nem is fognak és képtelen rá, bármennyi idősek is. szóval nekik végképp semmi közük ehhez a témához.

Előzmény: MrJones512 (14897)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14901

a nem menstruáló nőnemű ember is nő ... 

nahh, tessék itt egy eklatáns bé ... példa ... 

nem mellesleg láttam már pms-sel vívódó férfiembert is ... 

Előzmény: MrJones512 (14897)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14900

abszolút ... hiszen saját identitásodat kérdőjelezi meg, mint ahogyan lentebb is írtam ... 

dee a műtéti heg am. látszik .. szóval első alkalommal nem szabad levenni a szemüveget, nna!

Előzmény: Törölt nick (14898)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14899

illetve asszem tévedtem, vagy rosszul fogalmaztam, szóval nem a nemi szerepekkel van baj, hanem azok megkövesedésével, amiből az istennek nem tudjuk kihámozni magunkat. Ennek kell(ene) változnia, kiszélesednie, hogy azok teljesítésébe kb ne öregasszonyosodjon bele senki, vagy csak nagyon kevesen, stb ... 

merthogy az a baj a mostani nemi szerepekkel, h azoknak teljességgel kell(ene) megfelelni, és kizárólagosan a nőkének ... pl. Pityu lehet rendesember attól, h iszik, és néha eljár a keze (OK, OK, ez szélsőség volt !!!), de Sári már nem rendes asszon', ha pihenget vasárnap délutánonként, és mindig kell neki ... mert akkor ő már egy lusta, fehérmájú kurva ... pl .. (OK, ez IS szélsőség, sarkítás volt, de kb ... ) 

aminek nagyon örülök a konyhapszichológia terjedése okán, az az, h ez a spektrumizé köztudatba került, amit át lehet(ne) ültetni a trsdlmi nemi szerepekre is pl. hogy a női szerep beteljesítése lehet a spektrumon bárhol, de akárhol is helyezkedik el, attól még nő valaki, aki cisz (brrrrr ... uhh ... ) , és nem szül, vagy éppen nyakkendőt hord, vagy kopasz, és tetkós, és nem tud főzni ... 

én NEM AKAROK SEMLEGESNEMŰ LENNI!

éshát, ha ez a nő-spektrum-izé elterjedne, akkor nem is kellene egy újabb szélsőségbe esni, azaz, senkinek nem kellene semlegesneműnek vallania magát, vagy ilyen viselkedésnek megfelelni, amiről azt sem tudjuk, h mijaz ... 

egészen jól haladunk, ami azt illeti, még ha nem is értünk ebben egyet. lassan? igen, lassan, de van haladás, nekem ez a véleményem. és lesz is még.

igen, asszem egyezik a véleményünk, de közben az inga fog lengedezni ..., és lehet, h egész társadalmaknál, és/vagy a különféle mozgalmakban, vagy azok vezetőinél fog kilengeni, stb .. erre éreztek rá kiválóan a transzik, és bumm bele! nyahh ... 

Előzmény: Törölt nick (14895)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.03 0 0 14898

az meg, hogy alapjában véve nőnek/férfinak született de most át van operálva és ellenkező nemű lett... és nem szól... hát bassza meg. lehet én nem érzek valamit, de jogomban áll erről tudni. 

Előzmény: Törölt nick (14896)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!