"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Szia Igor, az előbb a szakszervezeti számgépről írtam cyrano -nak, most értem haza..
Nem való ide a politikusokról szóló véleményalkotás, mert olyan indulatokat hoz ki az alapvető témában sem egyetértő emberekből, hogy jönnek a radírkezelők.
Egyezkedjünk inkább csak azon hogy a két nem egymásra utaltsága fokozható-e egyéni eszközökkel, vagy hogy mennyire kell a halnak a bicikli.
Még mielőtt elvinné... válaszolj már arra kérlek, hogy az hogy volt mindig, hogy a gaskó csak akkor szervezett vasutassztrájkot, ha a jelenlegi ellenzék volt hatalmon? Ha nyer a márkizay, megint lesz cirkusz? Illetve az elmúlt 12 évben minden frankó volt nektek?
Arra gondolsz amit egy elérhető albérlet kapcsán írtál annó ? Akartam neked ma írni , hogy elnézést , mert nem válaszoltam rá akkor .
Igen , nem a rendes helyén landolt (valami promóció ikon alatt láttam meg tegnap) , én meg azt elfelejtem nézegetni . Normál helyére is (beérkezetteknél) igen ritkán nézek be , mivel nem igazán használom a méles fiókom .
Kérlek szépen tedd meg , hogy átküldöd Endrebának , mert én hiába kattintgatok az általa felajánlott lehetőségre , valami Yahós anyámkínját kínál fel . (na ... hát ennyit a tudományomról)
Nyilván szituációfüggő is, meg attól is függ, hogy ki mondja, és annak a habitusa is, akinek mondják. :) De kétségtelen lehet lenéző is, viszont szerintem azt le tudja vágni egy nő, hogy minek szánták.
Bár vannak veszélyesebb csajok is, akik hamar rendet raknak. A jómúltkorjában szembejött egy angol nyelvű mém, amiben egy üzenetváltásban az angyalost próbálta bevetni a srác: