Az ilyen csodás magyar mocskos szavaidat tartsd meg inkább magadnak! Talán ha végig olvasnád, akkor látnád, hogy meg lett beszélve ez a téma! Ha balhé kell állj arrébb ne itt irogass!!!
Hát már ne is haragudj, de nekem ez teljesen úgy jött le és szertintem még jó pár embernek így jönne le akik beleolvasnak ebbe a fórumba!!!
De, hogy Téged idézzelek: "Ez a topic inkább a játékról szól mint inkább a másik fél zrikálására" AKKOR LEGYEN IS ÍGY!
És nem azért irtam be, mert vitázni szeretnék, csak nem szerteném ha egy olyan ember mint ő fikázzná a Lányokat! Azt se tudja, hogy kikről beszél nem is ismeri a csapatot! Tartsa meg magának a csúfneveket! Köszönöm!
Én nem akarok senki védelmére állni,de szerintem a Feno nem csúfolta a csapatotokat,szerintem abban semmi rossz nincs ha valaki igen csak furcsának találja a csapat nevét és ezt szóvá teszi.Azt hiszem hozzá szólásában semmi olyan nem volt. Na mindegy.Ez a topic inkább a játékról szól mint inkább a másik fél zrikálására.
Nem tudom mi jogon csúfolod a többi Csapatot! Egyátalán nem vagy vicces sőt szánalmas vagy!! Nézzünk már körül, hogy a te csodás Gyuládat hol csúfolák...? De nem baj csúfolódj csak, majd leeseik az állad ha a mi "bugyis" lányaink ellen játszotok! Majd akkor vigyorogj és csúfolodj!
Nem igazán vagyok képben az erőviszonyokat illetően... Annyit tudok, hogy a porosháza erősödött, talán a Csorvás is egy picit, Nánás talán erősödött, Bőcs kb tavalyi erőt képvisel, Fradi II. mindig jó, Főgázművek terén teljesen fogalmatlan vok, INDA szintén zenész, Szeged talán tavalyi erő, Tököl passz, Bugyi-Újbuda (jó a nevük:)) az Újbudából kb 5-en elmentek a Hunniához aliasz Goli (kicsit ellentmod egymásnak ez a 2 név) na mindegy... tehát a bugyis lányok is sötét lovak számomra. Gyöngyös hmm... Farkasmályi pincesor jut eszembe Gyöngyösről jó fajta borokat lehet arra kapni... egyébként fogalmam sincs h milyen játékerőt képviselnek... gondolom főiskolai csapat... Csömör: passz. és végyül de nem utolsó sorban Gyula háát... nem tudom remélem az első 5-ben benne leszünk.
Na ezek után mit tippeljek?
Valakinek vannak infói a fent említett csapatokról? Szívesen venném ha megírnák az illetékes szurkoló kollégák h milyen játékos mozgások voltak a nyáron és ki akar feljutni idén.
Elindítom az NBI/B keleti csoport mérkőzéseinek tippversenyét.
Pontok: - teli találat 30 pont - kimenetel találat 20 pont - a telitől való eltérésért járó pontok 27 pont + góleltérésenként -3 pont
Szabály: A játékban csak az oldalon regisztrált felhasználók vehetnek részt.
Nézzük, hogy is kell ezt a játékot játszani. Itt minden héten megtalálhatóak lesznek az adott forduló párosításai. A játékosoknak nincs más dolguk, miután beléptek, csak, az hogy a forduló mérkőzéseit lemásolják (kijelöl és másol vagy ctrl+c). Miután ez megtörtént most be kell illeszteni (ctrl+v). Ezek után már lehet tippelni. Íme, egy példa: Csorvás-Orosháza. Ha valaki úgy gondolja, hogy hazai pályán a Csorvás megveri az Orosházát 3 góllal, akkor így tippeljen: Csorvás-Orosháza +3, ha úgy gondolja, hogy döntetlen lesz akkor: Csorvás-Orosháza 0 és ha úgy gondolja, hogy kikap a Csorvás 5 góllal akkor Csorvás-Orosháza –5.
A pontozás a következő képen történik. Maradjunk ennél a meccsnél Csorvás-Orosháza. Megtippeltük, hogy nyer a Csorvás +3 góllal és a végeredmény 34-29 lett így a játékos egyszer, kap 20 pontot, mert eltalálta a mérkőzés kimenetelét, de viszont 2 góllal eltér a telitalálattól a tippje, ezért a telitől való eltérésért járó pontjai: 27-6=21 pont így összesen 20+21=41 pontot jár az adott meccsre. Telitalálat esetén 20 pont jár a kimenetel találatra és 30 a telitalálatra ez összesen 50 pont. Remélem mindenki számára érthető. Ha van kérdés nyugodtan kérdezzetek.
Az előző hét eredményeit és a helyezéseket, valamint a következő forduló párosításait mindig igyekszem a legrövidebb időn belül feltenni. Pont azonosság esetén a telitalálatok száma dönti el a helyezéseket.
FONTOS!! Tippelni mindig az adott mérkőzés kezdetéig lehet. Azt ajánlom mindenkinek, hogy egyszerre és ugyanabban a sorrendben tippeljen, ahogy felkerülnek a mérkőzések és akkor nem lesz kavarodás.