Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Panasonic H-FS 14-140 F3.5-5.6 eladó. Technikai és esztétikai szempontból is hibátlan, 4 éves, keveset használt objektív. Ár: 108.000 Ft. Találkozhatunk Budapesten (III.ker.) és Biatorbágyon. T: 70/2980414
Panasonic G 7-14/4 Olympus OM-10 mII 2 akku, töltő együtt
Másodgépem és nagylátószögű objektív, ami miatt megtartottam Sony rendszer mellé a gépet (annyira jó nagylátószögű zoom volt, de vettem Sonyhoz egy nagylátó, így feleslegessé vált. A kettő együtt az objektív árában adom (ebay- 500 euro felett van a használt 7-14 ára). Vázhoz
Az objektív karc, kopás és gombamentes, jó állapotú ( a napellenző részen alig látható használati nyom), sajnos az eredeti objektívsapka nincs meg.
A váz nagyon használt, tetején van erős kopás (fotón látszik) a kijelző repedt (képen látszik, inkább csak kikapcsolva észlelhető, van rajta kijelzővédő, de alatta repedt), működése hibátlan, hibajelet nem ír a menü. Exposzám 14890. S.n. HKA 64690. Van hozzá egy eredeti és egy Patona akku és egy eredeti töltő.
Panasonic Panasonic H-F007014E Lumix G Vario 7-14mm f/4 S.n. 001155
- Hibátlan állapotú, prémium Panasonic Leica 12-60mm 2.8-4.0 objektív. Szerintem a legszéleskörűbben használható objektív a rendszerben. Hibátlan állapotú, minőségi fémházas. Jár hozzá az első-hátsó kupak.
Ár: 170000 Ft
- Eladó egy szép állapotú Panasonic 30mm 2.8 objektív. Kis méret és éles képek jellemzik, én inkább portéra használtam. Jár hozzá első-hátsó kupak és az eredeti doboz is.
Ár: 75000 Ft
- Eladó egy szép állapotú Panasonic 45-175 4.0-5.6 tele-zoom objektív. Ez egy belső motoros obi, azaz a zoom használatakor nem változik a hossza. Ez például videófelvételnél előnyös és a por sem megy bele. Egy nagyon apró karc található a front lencsén, a képalkotást nem befolyásolja. A Pana 45-150 és 45-200 obiknál élesebb képet ad. Jár hozzá a gyári napellenző és első-hátsó kupak.
Ár: 65000 Ft
Személyes átvétel: Dunaharaszti, esetleg Budapest Foxpost előreutalással a vevő terhére és felelősségére
Kihasználatlanság miatt, eladóvá vált a Panasonic Lumix 25mm f/1.7-es objektívem. Csak kíváncsiságból vettem meg, de nagyon ritkán használtam, a manuális obikat jobban kedvelem.
Egy ideje már elcsomagolva csücsül a dobozában, egy Mitakon speedmaster váltotta.
Gyári dobozában, gyári első és hátsó kupakkal, gyári napellenzőjével adom.
Személyesen Szegeden vehető át, esetleg foxpost, de csak előre utalás után.
Feljebblépés miatt eladóvá vált egy nagyon szép állapotban lévő, keveset használt Olympus OM-D E-M10 II (Mark II) micro four thirds fényképezőgép ~4500 expóval, ennek jelentős része is csak másik gépekkel való összehasonlítás közben jött össze. Baromi jó váz, kezdőknek és haladóknak is simán ajánlom, a megfelelő objektívvel szinte bármit meg lehet oldani vele, gyengébb fényviszonyok között is jól szerepel, hála a piacvezető 5 tengelyes vázba épített stabilizátornak.
Állapota mondhatni hibátlan, karcmentes, egyedül a felpattanó vaku tetején van egy milliméteres horzsolás, nem tudom hogy sikerült összehozni, de alig látszik, és működést sem befolyásolja (egyik képen jelöltem pirossal). Nagyon vigyáztam rá, ez szerintem a képeken is látszik, és vettem mellé több hasznos kiegészítőt is, hogy még jobb legyen használni, mint pl. - ECG-3 gyári markolat: pár másodperc alatt felcsavarható markolat, amivel sokkal de sokkal jobb lesz a fogása, így már bele lehet kapaszkodni rendesen, és egy mozdulattal lepattintható az egyik része, így azonnal hozzáférsz az akksihoz és memóriakártyához, nem kell kicsavarni, hibátlan karcmentes - FL-LM3 vaku: ugyan van benne beépített felpattanó vaku, de ez egyrészt nagyobb fényerőre képes, másrészt fel-le állítható, így plafonra is lehet villantani vele - kb egy hónapja vásárolt E-M1 II mellől vettem át (tulaj nem tartott rá igényt), a kis tatyója is megvan, kb 5x villantottam vele, hibátlan karcmentes - BLS-50 gyári akku: egy tartalék akksi mindig kell
Ezeken felül dobozában jár mellé töltőadapter, tápkábel, BLS-50 akku (tehát összesen kettő), nyakpánt, vázsapka, papírok, telepítőlemez.
Felár ellenében megbeszélés tárgya lehet egy Olympus M.Zuiko 12-50mm 3.5-6.3 EZ ED MSC objektív.
Személyesen elsősorban Budapest 2. kerület Mammut és Budagyöngye környéke, de Budapesten belül valamennyire rugalmas vagyok, gyakran járok Szekszárd/Pécs felé is, illetve csomagküldés is megoldható a vevő költségére, a teljes vételár+postaköltség előre utalása esetén!
Bármi kérdés van, mail publikus, telefon telenor/2hat722öthat! Kipróbálható, tesztelhető, nem zsákbamacska, gyári garancia elvileg nincs már rá, de vállalok próbagaranciát!
Panasonic Lumix DC-GH5 Serial: wg7ca004829 2022ig van rajta kiterjesztett garancia, telepített VLOG-gal. Használatából eredendően kisebb kopások vannak a gumin és az alján, de ezek csak apró esztétikai hibák. Maga a gép kifogástalanul működik, a szenzora is teljesen ép. A dobozán, töltőjén kívül adok hozzá 2 plusz akksit is. Ár:300.000 Ft
Panasonic-Leica 10-25mm f1.7 Serial: je0cd201204 Néhány alkalommal volt használva, még 1 évig garanciális lencse, makulátlan állapotban, karc-, gomba-, és pormentes. A dobozán, tokján, napellenzőjén kívül adok hozzá egy Hoya UV UX szűrőt is. Ár:400.000 Ft
Az árak külön-külön értendőek, ha a kettőt együtt viszed, akkor 650.000 ért odaadom a teljes szettet.
Eladó egy nagy becsben tartott Panasonic G9 + markolat dobozával, minden kiegészítőjével együtt. A gépet videózásra használtam, így nagyon kevés benne az expószám. 2018-as itthoni, videopartos vásárlás még van rá másfél év garancia.
Ár: 330.000 forint.
Eladó továbbá egy 25mm panasonic fix lencse. Ár: 40.000 ft.
Illetve egy Olympus 12-100mm PRO f/4 objektív Ár: 280.000 ft.
Érdeklődni: petermicheal15 kukac gmail pont com vagy 0650/ egy kettő három 0144 telefonszámon lehet (DIGI mobil)
Kihasználatlanság miatt, eladóvá vált a Panasonic Lumix 25mm f/1.7-es objektívem. Csak kíváncsiságból vettem meg, de nagyon ritkán használtam, a manuális obikat jobban kedvelem.
Egy ideje már elcsomagolva csücsül a dobozában, egy Mitakon speedmaster váltotta.
Gyári dobozában, gyári első és hátsó kupakkal, gyári napellenzőjével adom.
Személyesen Szegeden vehető át, esetleg foxpost, de csak előre utalás után.
Eladó egy új állapotú Olympus M.Zuiko Digital 9-18mm 1:4-5,6 objektív, eredeti napellenzővel, minden gyári tartozékával (objektívsapkák), dobozában, papírjaival, számlájával. Az objektív garanciás, 2022. 08. 12.-ig. Sorozatszám: AAJ298151. Irányár: 130 000 Ft. Érd.: 06 70 395 1187 ill. emailben. Átvétel elsősorban személyesen, de postai úton is lehetséges.
Eladó egy új állapotú Olympus M.Zuiko Digital 9-18mm 1:4-5,6 objektív, eredeti napellenzővel, minden gyári tartozékával (objektívsapkák), dobozában, papírjaival, számlájával. Az objektív garanciás, 2022. 08. 12.-ig. Sorozatszám: AAJ298151. Irányár: 130 000 Ft. Érd.: 06 70 395 1187 ill. emailben. Átvétel elsősorban személyesen, de postai úton is lehetséges.
Panasonic H-FS 14-140 F3.5-5.6 eladó. Technikai és esztétikai szempontból is hibátlan, 4 éves, keveset használt objektív. Ár: 110.000 Ft. Találkozhatunk Budapesten (III.ker.) és Biatorbágyon. T: 70/2980414