Igaz, Street Tripleban gondolkodom, de érdekelne van-e valakinek tapasztalata? Kevés km, bár évek annál több. És 1milla alatt "megúsznám", bár ez kevésbé szempont....
Szia! Nem gond az első motor kérdés! Én Ezért csináltam A-s jogsit, mert kijött a triple. Nekem is a street az első motorom,előtte még csak robogó sem volt, csak bicikli :-). 13.000km-et mentem vele eddig 2009 márciustól kezdve. Eddig semmi gond, csak a kötelező két olajcsere volt meg. (kösz Attis ;-) ) Jó masina. Ajánlom... Tibi
Én nem kezdőként de használtat vettem végül a pénzügy miatt (úgy volt hogy új lesz)...........kiderült a hitel nem megoldható egyéb okok miatt.
De azt tudom mondani 2000 Km után hogy nagyon kezes,könnyen vezethető igazi élmény motor,nagyon stabil váz,kellemes futómű,szenzációs blokk,ha kell rezzenéstelenül meg nagy fokozatban alacsony sebességen és csak rácsavarod megindul mint a veszettürge.Könnyen vezethető és sok sok évig nem fogod lecserélni.
Nem egy kezdőmotornak gondolom a TRIUMPH Street Triple-t. Viszont Én gondolkodom rajta, amúgy friss az "A"kat-om.18éve vezetek abból 10év kamion is. Persze-persze a motor az nagyon más, tudom!
Viszont semmi kedvem 1-2évente cserélgetni a gépet, ahogy "kinövöm"... Szerintem tudnék "ésszel" menni vele. Nem vagyok egy száguldozós, még autóval sem, csak amúgy dinamikus vagy mi a szösz :) .
Szimplán: szép, tetszik, meg nem is tudom még miket írhatnék...
Szokott valami "gyári" hiba,baj előfordulni ezekkel?
Ha most 2.1mFT-ért újjat tudnák venni? Megérné? Esetleg inkább használt? Bár nem sok van, így.
Múlt héten érkezett angliából egy Triumph nadrág, amit az E-bayen vettem. Azt hittem hogy L-es méret vagyok, de ezek szerint nem. Úgyhogy akárhogy is sajnálom, de meg kell válnom a nadrágtól. Természetesen adok egy pár képet hozzá. Ha érdekel valakit, akkor a volverine@freemail.hu-n elér. Természetesen van hozzá két térdprotektor is, és ahogy a képeken látható, makulátlan a cucc! A szín fekete, és a méret hossz 112cm, derék pedig 72cm. Az ár 15000 pénz, fáj a szívem...
az emberek hozzávannak szokva h 30-35 fok és már reggel 10kor jó az aszfalt
azért most reggel már csak 10 fokok lesznek, délután is csak 25 és nem is olyan szögben süt a nap stb stb
szóval ilyen időben ami mindenhol mindig tapad, szal az a gyártó
nincs :)
talán a hideget jobban bíró túrasportok (roadtec z8), meg a könnyen melegedő sportgumik (sportec m5, power, qualifier q2) azok jobbak ilyenkor, de nem ultimate egyik se
nem tudom melyik nem csúszik felfestésen, de én a hétvégén 2* taknyoltam majdnem, az egyik egy rohadt büdös köcsög zebra volt, a másik meg felező vonal, úh. nem is húztam neki annyira...
az nálam van :) tényleg most így szezon végén jóárasítva van Sportec M5, Qualifier2, Pilot Power, Power Pure, BT016 és BT016 Pro, Sportsmart SX, whatsoever 48e-60e közt