Meg kéne valahogy szólni azoknak is akik nem olvassák a fórumot valami kör üzenetet kéne küldeni telon. Én nem igazán tudom a Teló számokat.De ha tudja valaki a számokat jó lenne egy körüzi vagy egy hívás. Ha kell benne segítség akkor ráérek csak írjatok számot
NFL 2009 - 9. hét (11/8 19:00) Cincinatti Bengals - Baltimore Ravens New England Patriots - Miami Dolphins Jacksonville Jaguars - Kansas City Chiefs Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers Atlanta Falcons - Washington Redskins Chicago Bears - Arizona Cardinals Indianapolis Colts - Houston Texans New Orleans Saints - Carolina Panthers Seattle Seahawks - Detroit Lions San Francisco 49ers - Tennessee Titans New York Giants - San Diego Chargers Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys Denver Broncos - Pittsburgh Steelers
Egy kft kezeli az önkormányzati helyeket és készségesen elmondták, hogy előjegyzés van és csak 14.-től lehet ragasztani a helyekre és 2 HÉTRE 500FT/PLAKÁT AZ ÁRA.
Közröhely szerintem, hogy Szolnoki Sportrendezvényt Szolnok közterületén ennyiért lehet hírdetni.
Ez többe kerülne ez mint amennyibe a plakátok kerültek.
Mindenki gondolja át hogy kit ismer mert inkább beviszem boltokba, vendéglátóhelyekre, butikokba,iskolákba akik szívesen kirakják.
Ezek után nem is csodálkozom hogy vannak olyan rendezvények amiről nem látsz plakátot az utcán.
Tudom hogy ez igy volt mindig, de akkor is nevetségesnek tartom.
Hát van benne valami.hétvégén biztos többen ráérnének. Tesóm meg Én ráérünk hétvégén. Jövőhétvégén lesz a junior ha jól tudom akkor a juniorok nem tudnának jönni. De a mostani hétvégén nem lenne rossz nyomni valamit pl.: vasárnap délelőtt ebéd előtt. A legjobb az lenne ha a műfüvesre tudnánk menni vagy esetleg falvára nehogy fölösleges sérülés legyen abból hogy nem megfelelő a pálya.
Ez rendben van, de tapasztalatom szerint sajnos csütörtökön sem vagyunk többen, mint kedden. Vannak olyanok (jó páran), akik hétvégén talán jobban ráérnének. Szombat délelőtt valamikor a kutyaszarosban? (ez a kérdés mindenkinek szól)
Inkább azt mond meg, hogy lesz-e edzés szombat délelőtt, meg hogy lesz-e vasárnap valami falván a kecskeméttel? Ezek engem valahogy jobban érdekelnének, mint a wildcard.