World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Azt hiszem ez a hunter kérdés minden szerveren így van. :-D Szóval ebből a szempontból tök mindegy. De azért mert pve szerintem elég sok lehetőség áll előtte. Már csak azért is, mert egy hunter igen cifra dolgokat is meg tud csinálni, amit más kaszt nemigazán. Pl tegnap csináltunk egy atom durva kvesztet shadowmoon valley-ban, már nem tudom a kveszt címét, csak az tűnt fel, hogy vagy 4 elitet kellett kinyírni egyszerre, és rám maradt az egyik a pettel. Egyedül leszólóztam úgy, hogy az egész banda kimurgyelt (akik a másik hármat ütötték, egyébként 5 fős kveszt volt, de nagy mellénnyel nekiálltunk, hogy jahhj, menni fog az 4-en is). Én a rámeső részt kinyírtam, persze a pet meghalt a végére, de az utolsó lövésemtől az elit is, a másik három még talpon, igaz fika hp-val, de mind rámrohant. Benyomtam a techalottat, de az egyik helyrehatózott valamit, amitől én is kimurgyeltem, pedig megúsztam volna. Meg nagrandba simán leszólóztam az elit tulkot, hogy meg se sérültünk. Szóval egy hunter énszerintem elég király karakter. Dehát neked magyarázzam? :-DD
hat rage gond az megszunt furynel is teljesen, bar regen sem volt nagyon, max fight elejen
ami most tutijo valtozas, az az uj kepesseg amit en speciel 2 napja kaptam meg, a teljes hp 30%at healeli vissza 3 perc cd-vel - ha enraged vagy, marpedig fury az mindig az :P
emelle felraktam azt a trinketet amit a battle for UC vegen kaptam, az meg 1500 hp heal, igy egyutt 6.5 k ingyen heal 3 percenkent..hat nem rossz, tegnap violet holdban veletlen(hehe) lehuztam egy trash elitet a tankrol, azt le is szoloztam siman sajat heallel, mire eszrevette a paladinunk hogy mi folyik az elit mar fekudt en meg nem:))
24K buffolva? Az jó lehetett :D Pont tegnap néztem Meathookon 40 heroic strikeot ütöttem és 1 autoattackot. Valódi végtelen rage szitu, ilyet BCben soha nem láttam :)
No igen, a macidruit most még - ahoyg Zka is írta - sokkal jobb a rengeteg hp-ja miatt. Próbáld meg Startholme első bossát 24k hp-s warrival :-)) Az a dög az kérlek üt.. rohadt nagyot és sokat. Megcsináltuk végül is, de olyan BC legelső Arcatraz érzésem volt.
Healernek - legalábbis papnak tuti a manaregen variálása miatt csöppet bonyolultabb az élet. Lehet el is tunyultunk kissé, de erőst frusztráló hogy rohadtul nincs mana, soha semmilyen gearben nem voltak ekkora managondjaim. Naxx mindenesetre jól itemizál Anubból tegnap le is nyúltam az övet, került bele a BS-ektől socket is. Fog ez alakulni, csak rohadt lassan :-)
Icecrown is nagy kedvencemmé avanzsált, úgy visznek a küldik, a sztori, hogy hétvégén majdnem erőszakkal kellett lelőnöm magam, hogy aludni is kéne :-) Pedig már nem hajtott az xp, egyszerüen zseniálisak a questek. És ismét beköszönt az a feeling, h nyomot hagysz a világban.
Tegnap olyan 2 órát sikerült Naxxozni, távolról sem ideális körülmények között végül is csak meglett a pókos szárny. Faerlinánál kínos volt, mikor reflexből mind controllozni akartam és kijött az immune felirat.. jaaa, hoyg most ölni kell az addokat, bocs :-)
Azt hiszem egyre jobba érik az elhatározás, hogy a night elf hunteremet átviszem Arathorra. Ha jól tudom, sok magyar van ott, és a guild maradék emberei is oda menekültek. Talán jó lesz majd felvenni velük a kapcsolatot ismét.
A kieget egyelőre még csak feltettem a gépre, de nem kezdtem még el a 80 felé vivő utamat. A huntert akarom felvinni, de ő ma lesz még csak 70. A tájakra és kvesztekre én is kivi vagyok, mert azt hallottam nagyon eltalálták őket.
az nem kihivas hanem onsanyargatas megcsinaltuk, de mikor elsore mentunk oda, mondta a kulsos tank h keressunk mas healert de oo ugyanmar mi jobban tudjuk vegul lement tobbmint 1 ora wipeolas utan de, azota inkabb 2 healert viszunk oda
Kihívás kell? Akkor 17-19K hps emberekkel, holy pala healerrel toljátok heroicban Lokent (HoL főboss). Nekünk 15 pullból nem ment le... Igen, kifutottunk meg ami kell...
malygos kicsit mas teszta asszem az nemlesz meg igy "na akkor ki er ra es akar Raidelni" szintu raiddel (nalunk legalabbis) 15%ra ment le potok meg ilyenek nelkul
persze ehhez hozzatartozik hogy ha most vki nekikezd wowozni, lvl1rol, es odaer hogy malygos akkor lehet h vert fog izzadni 1 full naxx clear utan
haver játszott DK-val, folyamatosan kapta a whispereket, hogy "omg you are the highest level DK" meg "what is your specc?" :)) Kilépett kicsit, legalább beelőzte valaki más, ne őt whispereljék :)
Na igen a druida tank mindig jobb volt a kiegészítők elején mint a warrior, most gondolom különösen... Nekünk ugye kell 540 defense, ami 689 rating, az kurvasok. Gyakorlatilag a teljes BC gearem ment a kukába a def rating és az armor miatt. A druid ezt a 689 ratingnyi item budgetet mind staminára költheti mert talentből crit immune... Szal ezért jó ilyenkor a druid, később sokkal egyformább lesz.
Most egy kicsit többet tudok mondanni egész Vasárnap heroicoztam, azt az összes heroicot végigtoltam de majd megnézem az achievementeket. Friss 80-asként egyedüli healképes kasztként mindig, és kb. sehol nem volt problémám. Ugy 5 manapotit ittam meg egész nap, szinte mindent speckó achievementtel öltünk, lassan meg kell nézzem mi hiányzik a dungeon heroból. :D A tank viszont elég jól fel volt szerelve, druida, 35k HPval, lehet az volt a különbség. Egy 3xLifebloom, Rejuv, Regrowth, WildGrowth fenn a tankon, és legtöbb helyen alig mozdult a HPja. Két kezemem meg tudom számolni hányszor kellett az instant healeket eltolni. Pl. a Stratholme timerun-nál a bronze drake reward az kb. ugy lett meg hogy nem is figyeltünk rá. (Megnyertem persze. :))) Én még alig cseréltem le valamit, az egyetlen igazi nagy upgrade hogy lecseréltem a KJ staffot a Nexus heroic mace-ra. Nekem teljesen az volt az érzésem hogy healerként Sunwell gearben már tulgearelten érkeztem a heroic dungeonokba. Tankoknál gondolom más a helyzet, talán DPSnél is a hit miatt. De egyelőre nagyon easynek tűnik a casual content.
Egyébként tegnap még tesztelgettem szólózást, aoe grindelést, a majdani farmolásokhoz... Mit mondjak, erősen szokni kell, de az tény hogy hatásos módszer. Dragonblightban a 72-es scarletes mobokon próbálkoztam, 10-12-es pullokkal változó sikerrel. Volt h megbaxtak, mint a lovat, volt hogy full HP-n és fél manán jöttem ki az egészből. Szokni kell. Legnagyobb elért DPS 4500 volt :-o AOE class, waze.
Én is, péntek este, szombat este hajnalig tartó részegeskedéseket követően beszűkült játékidővel rendelkeztem a hétvégén, amikor játszottam is, főleg rosszkedvű, álmos, dehidratált állapotban történt:/. Amugy, már szombat hajnal/délelött simaliba lett volna, szemben a vasárnap estével.
none last. nekem meg vissza van fel szint. meglett volna a 80 vasarnap reggelre, de a szombati napot egy baratommal toltottem inkabb, illetve vasarnap delelott foztem. erzem nem is vagyok mar igazi kocka:DD
Erről jut eszembe :D Szombat hajnal 4kor felébredtem piszok másnaposan, leültem hát jáccani :) 79es voltam, 5 körül jött egy halál ismeretlen 49es huntertől egy whisper, hogy "gratz, almost 80 now!" :O :D Mik vannak :D Még ha lvl1-es üzeni, gondoltam volna hogy valami kínai farmer aki pénzt akarna rám sózni, de nem :)
köszi, èn picit màskèpp raktam ki az enyèmet, de a lènyeget illetöen hasonlit
mondjuk èn ex-arènàskènt egyszerüen nem tudtam ellenàllni a mini MS-nek a fury tree aljàn :)
mellesleg a sok pvp napi küldivel nem is jön az rosszul
tegnap volt egy kellemes sztorim egy horda sàmànnal
ugy kezdödött hogyGrizzlyben egym.utàn kètszer is "ellopta" a mobokat az orrom elöl, ekkor nagyon felidegesitett, de mivel nem volt pvpben sokat nem tudtam tenni
erre mit tesz isten rà 5 percre belefutok ugyanabba a madàrba, ekkor màr pvpben volt:))
nerm lehetett valami hires cucca mert a charge utàn mèg vagy 8 mp-ig èlt( velem azonos szintü egyèbkènt)
nem szèp dolog, de bevàrtam ès mèg 3szor levertem az arcàt, egèsz addig amig hivott magànak 2db 80as mage-ot, amit èn warriorkènt amugy sem imàdok èppen:)
akkor feltàmasztottam magam a temetöben ès elszivtam egy cigit amig lejött a pvp, de piszok jol èreztem magam :))
Mostanáig szerintem csak a kockák, meg a pár nap szabit kivevők, vagy az esetlegesen ingyenélő egyetemisták lettek 80-sok, a többi, aki mondjuk munka vagy suli mellett tolja még nem dingelt:-)))
Szerintem igen, én TGre ezt raknám ki: http://www.wowhead.com/?talent=LA0bzfhZhg00E0ubeRVzAo Az arms eleje placeholder, lehet rakni amire jólesik. A fury eleje szintén átrendezhető, én pve célra imp demot raknám ki részben, a bossokra lehet így ordítani faszajót, hogy a tanknak annyira ne fájjon.
nàlam mèg csak 77ès fèl(szègyellem is magamat;D) most pèntekre tervezem a 80at, sajnos teljes àllàs mellett nekem csak ennyire futotta (meg aludni is szeretek nèha azèrt)
nemtom ki hogy vette èszre, nekem ugy tünik a fury-t betoltàk rendesen, Northrendben mèg eddig minden instàban èn voltam az elsö dps
Zka egy warrior kèrdès :
a fury spec .hez ( 3pont precision ès 5 pont dual wielding termèszetesen megvan), szerinted van èrtelme berakni az arms-ròl a 3 pontot a 2H weap spec.-be? nyilvàn Titan's grip mellè
ha szò szerint èrtelmezem, akkor lenne helye, tudsz erröl valamit?
most ugy raktam ki a talentot, hogy pont ez a 3 pont mèg elkölthetö,mivel 77en àllok
Megnyugtatlak hogy a casualok még 80asok se lettek, a félHC emberek is még Naxxon kívül tartózkodnak, csak a HC ment már be vagy pucolta ki. Amúgy ha ilyen könnyen megy, van csomó szép acsívment amivel el lehet molyolni, AZ ugyanis a HCk számára megirányzott content.
Hát nemtom koma, de én crit immunis ~28K hpre buffolt warriorral tankoltam 6 heroicot, a legtöbb helyen igencsak megizzadt a pala healer, 4-6Kt üt minden boss, plusz emellé 4-8K speckók és magic attackok, iszonyat durván tud jönni a sebződés. Ha viszont úgy vesszük hogy pl trashre sehol nem igazán kellett CC akkor mondhatjuk könnyűnek is, de szerintem az túlzás lenne.
Az mondjuk jó hogy a tank dps picit megnőtt :) Pl Azjol első boss: