Keresés

Részletes keresés

Synthfan Creative Commons License 2003.09.24 0 0 763
OFF
Business jellegű dologról van szó, meg hát szeretnék körülnézni a 100 % Music-ban is a Lordok passage-ban, de az időjárásra való tekintettel elhalasztottam az utat jövő hétre. Egyébként hamburgerbár jellegű étkezdére gondoltam, persze nem McDonald's-ra... Bár onnan nem messze van egy jó kis hely mindenféle sonkás-gombás-tojásos burgerrel, meg banán turmixszal, de valaki azt mondta, van ennél egy sokkal jobb is, na ez érdekelne...
ON
Előzmény: sziszke. (762)
sziszke. Creative Commons License 2003.09.24 0 0 762
Én kecskeméti vagyok.
Milyen tipusú kajcsira gondoltál? Van görög, kínai, török....
Mit csinálsz errefele?
Előzmény: Synthfan (759)
Synthfan Creative Commons License 2003.09.24 0 0 761
Részemről OK, de Giorgio mintha azt említette volna, hogy 19.-e és 26.-e között ér rá... Én végül is szívesen igazodom bármely időponthoz, a lényeg az, hogy minél több topictársnak megfeleljen, így van csak értelme az egésznek...
Előzmény: SZGeri (760)
SZGeri Creative Commons License 2003.09.24 0 0 760
Sajnos nekem a 25 nem jó :-(
Akkor a következő javaslatom október 18 szombat.
Mit szóltok hozzá?
Synthfan Creative Commons License 2003.09.24 0 0 759
OFF
Tud valaki Kecskeméten valami jó kajcizdát? Ma épp arra tartok ugyanis... Azért bátorkodom ezt megkérdezni, mert ha emlékeim nem csalnak, szóba került e város neve is néhányszor a topic-on, ebből feltételezem, hogy a tisztelt topic-társak egyike-másika ismerős lehet arrafelé... Előre is köszönet!
ON
Synthfan Creative Commons License 2003.09.24 0 0 758
Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal. Nekem is jobb lenne, mondjuk, 25.-e (szombat)... Amellett a filmre én is nagyon kíváncsi lennék, ami ugyebár a hosszúsága miatt sem kis falat, ezért feltétlenül korábbi kezdést szorgalmaznék.
sziszke. Creative Commons License 2003.09.24 0 0 757
A vasárnap délután nekem sem jó, mert ugye én is dolgozom másnap és még vidéki is vagyok. Nem lenne jó éjszaka hazajönni vonaíton, vagy ki tudja mivel:)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.23 0 0 756
Ezzel az az egy a gond, hogy nekem másnap már suli van, és így nem garantált, hogy ráérek. Még meglátom... Ha pedig a "Giorgino" c. filmet (is) szeretnétek megnézni, akkor nem ártana egy kicsit korábban - mondjuk már délelőtt vagy dél körül - elkezdeni a programot, mert az önmagában három órát vesz igénybe. CD-t ott ne másoljunk, mert azzal is nagyon elmegy az idő. Akit valami érdekel, az majd velem egyeztet, és, ha nem kér teljesíthetetlent, akkor átmásolom neki.
Előzmény: SZGeri (755)
SZGeri Creative Commons License 2003.09.23 0 0 755
Szóval a százhalombattai Városi Könyvtár zenei könyvtárában lenne a találkozó(kb. 25 km Budapesttől a 6-os főúton), ha Ti is úgy gondoljátok. Én október 26-án vasárnap délutánra gondoltam.
A könyvtár egyébként zárva van, csak mi lennénk. Van CD, MC, VHS, DVD és minden, ami szemnek és fülnek ingere. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy CD írás is lehetséges)
Étellel sajnos nem szolgálhatok de pizzát lehet rendelni.
Ezek a dolgok, amivel lelkes kis csapatunkat szolgálni tudom. A döntés a Ti kezetekben van!

Üdv: SZGeri

Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.23 0 0 754
Leendő szervezők és résztvevők!
Azért, ha időtök engedi, írjatok majd - ide, vagy privátban - a tervezett topic-találkozóval kapcsolatban, hogy rövid időn belül pontosíthassuk a dolgokat!
G. Volli

Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.23 0 0 753
Mit mondtál? Nem hallottam, mert folyton a fülembe pofáznak! ;-)
Előzmény: judelaw (751)
MetaZoid Creative Commons License 2003.09.23 0 0 752
Erre térjünk vissza fél év múlva.
Előzmény: Giorgio Volli (750)
judelaw Creative Commons License 2003.09.23 0 0 751
de ne az legyen majd, hogy vegigbeszeljuk a filmet:))) kulonben nem hallom a szoveget:)))
Előzmény: Giorgio Volli (750)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.22 0 0 750
De az angolt csak megérted, nem? Márpedig, a film angolul beszélő. Persze, magyarázatot szívesen fűzök majd hozzá.
Előzmény: MetaZoid (749)
MetaZoid Creative Commons License 2003.09.22 0 0 749
Én sajna olvasni se tudok franciául. Tőlem ilyet biztos nem fogsz hallani, mert ugye Mylene szerepel a filmben, azaz csakis jó lehet. Egyébként is szerettem az ilyen tipusú filmeket. Ha csak mi ketten nézzük, akkor sem fogom kihagyni. :)
Előzmény: Giorgio Volli (748)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.22 0 0 748
A "Giorgino" 4 órás változata talán még Laurent Boutonnat-nak sincs meg, de az eredeti forgatókönyv - ami alapján ez készült - természetesen a birtokomban van. A szakkomentárt szívesen megejtem, ha nem mondjátok a film első öt perce után, hogy ezt inkább ne nézzük! Ja... Egyébként, angol nyelven készült a film, francia felirattal.
Előzmény: MetaZoid (747)
MetaZoid Creative Commons License 2003.09.22 0 0 747
Ha a kazi másolt, Mylene akkor is eredeti! :-)
A Giorgino 4 órás változata nincs meg? Remélem, a film nézés közben számíthatunk a szakkommentárodra? Mert én pl. nem beszélek franciául. Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül.
Félek, max 4-5 emberke fog megjelenni a talin, de a hangulat akkor is szuper lesz! :D
Előzmény: Giorgio Volli (743)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.22 0 0 746
Egyelőre hozzuk össze az egyiket sikeresen, aztán majd meglátjuk, hogy akarunk-e még egyáltalán találkozni. ;-)
sziszke. Creative Commons License 2003.09.22 0 0 745
A kis telhetetlen:)) Szerintem először az egyiket hozzuk össze.
Előzmény: MetaZoid (744)
MetaZoid Creative Commons License 2003.09.22 0 0 744
Ne sértsük meg egyiket sem. Legyen két tali. :D
Előzmény: Giorgio Volli (743)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.22 0 0 743
Sziasztok!
A Mylene Farmer topic-találkozó megtartásához a követekző lehetséges helyszínek merültek fel:
- SZGeri a százhalombattai városi könyvtárat javasolta
- Synthfan egy budapesti palacsintázó különtermére esküszik.
Nekem lényegében mindegy a hely megválasztása, a lényeg az, hogy biztonságban le tudjam szállítani a CD / DVD / VHS gyűjteményem egy részét. Már most mondom, hogy csak másolatokat viszek, mert az eredeti példányokat féltem. Ezt ne értsétek félre, de ha esetleg nyolc-tíz ember összejönne, és mindenki végigfogdosná őket, akkor az már meglátszana rajtuk.
Arra gondoltam, hogy - ha van kedvetek - megnézhetnénk a "Giorgino" c. filmet (kb. 3 óra), aztán a klipekből és a koncertfelvételekből is mazsolázhatnánk. Vinnék magammal néhány ritkaságnak számító remixet ill. B-oldalas dalt, valamint "kalóz" koncertfelvételt.
Mindezt valamikor október 19-e és 26-a között kéne megejteni, mert akkor lesz őszi szünetem.
Várom a további javaslatokat, pro és kontra!
G. Volli

Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.21 0 0 742
A személyiségi jogok betartásával, ez most no comment.
Előzmény: MetaZoid (741)
MetaZoid Creative Commons License 2003.09.21 0 0 741
Ki akarja összeegyeztetni? Nekem csak az ő zenéjük is tetszik.
Előzmény: Giorgio Volli (740)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.21 0 0 740
Bocs, de ez tényleg eléggé * OFF! * volt... Hogy lehet ezt a kettőt összeegyeztetni? Oké, hogy Mylene Farmer is elkommercianizálódott egy kicsit az utóbbi időben - lásd: Alizee -, de azért mégis... Mars vissza Mylene Farmer-hez!

Előzmény: MetaZoid (739)
MetaZoid Creative Commons License 2003.09.21 0 0 739
Örömmel látom, hogy mégis lesz valami a taliból.

**OFF**
Ha valakinek jut egy kis rajongás a t.A.T.u.-nak, (tudjátok, az a két orosz leszbi csaj) akkor látogassatok el erre a fórumra is: http://www.tatudream.levillage.org/
Van magyar nyelvű része is! A moderátos neve ne tévesszen meg senkit, én vagyok az... (Chapel :))

Előzmény: Giorgio Volli (738)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.21 0 0 738
Megkaptam, válasz ment.
Előzmény: Synthfan (737)
Synthfan Creative Commons License 2003.09.21 0 0 737
Annyira azért nem... Megkérdeztem a műintézményt, TV-t is biztosítanak, ha kívánjuk... Írok privátban!
Előzmény: Giorgio Volli (736)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.21 0 0 736
Mi van? Mindenkit kiütött a szombat esti láz? ;-)

SZGeri Creative Commons License 2003.09.20 0 0 735
Giorgio

E-mail ment!

Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.19 0 0 734
Szia! Majd privátban megbeszéljük a dolgokat, lévén, hogy az én gyűjteményem másolásáról van szó. A zenei könyvtárral - mint lehetséges helyszínnel - kapcsolatban is keress majd meg privátban!

Előzmény: SZGeri (733)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!