Kerek mindenkit, aki rendelkezik erdelyi taborosok elerhetosegeivel (ZOZO!!!!!), kuldje el Emesenek vagy nekem mailben de izibe! antal.e@nk.aisb.hu czibolya.k@nk.aisb.hu vagy katus142@yahoo.co.uk
Milyen magas e hajnali ég! Seregek csillognak érceiben. Bántja szemem a nagy fényesség. El vagyok veszve, azt hiszem. Hallom, amint fölöttem csattog, ver a szivem.
Na mostantól nyugodtan alhatok Befizettem a tábort!!!!!!!
Egyébként nyakkendő ügyben nem tudok hozzászólni apu, de csak nem emiatt fogsz repülni a repülőkről! De ha más úton módon megtiszteled jelenléteddel a tábort, tudod hogy iszonyatosan nagyon nagyon rettenetesen borzasztóan elképesztő módon örülni fogunk! Vigyázni magatokra, nemsokára találkozunk.
Na ez a latszat ellenere nem Emese, hanem Kata. Peti draga! Nekem a TV csatornaim tuntek el, de azok alighanem az elfelejtett szamlak miatt votak - marmint en felejtettem el, nem a UPC. Sose sajnald a repulos munkat, nem neked valo. Ok annal inkabb sajnalhajak, ha mar nem te szinesited az eget. Majd lesz valami mas. Ugy tunik valamelyikunk csak el tud menni taborba...
Az meglett ember, akinek szívében nincs se anyja, apja, ki tudja, hogy az életet halálra ráadásul kapja s mint talált tárgyat visszaadja bármikor - ezért ôrzi meg, ki nem istene és nem papja se magának, sem senkinek.
tevevel kapcsolatos kimondatlan, bujtatott, sunyi ragalmakat visszautasitom, hozza se nyultam!
Kicsirigo, ezt folytasd: "Meglett ember az...", sajnos nem tudom most fejböl beidezni, de mostanaban a kedvenc versem atesztol. Nem egy hurra-optimista, de nem baj.
Nekem meg a tabori nem-reszvetelem relativizalodik talan, ugyhogy kata, ne mondj könnyelmü hülyesegeket a medve börere, mi lesz, ha megerkezik a felkaru orias, es elrontja a megye összes tevejet??? De igerni semmit nem igertem, csak a levegöben log, hogy kirughatnak a munkahelyemröl... Ez most nekem nagyon nem jo egyebkent, nem is reszletezem. Kicsinálnak lassan, vagy én lépek, vagy megvarom, mig ök küldenek el. Az egyik fö vad ellenem pl, hogy neha allitolag a nyakkendöm nem zar be tökeletes 90 fokot az inggombolassal. Idiota nepseg ez a repülös, lassan ugy erzem magam, mint a katonasagnal, ami nagyon nem az en stilusom. Peti
Vasútnál lakom. Erre sok vonat jön-megy és el-elnézem, hogy' szállnak fényes ablakok a lengedező szösz-sötétben. Igy iramlanak örök éjben kivilágított nappalok s én állok minden fülke-fényben, én könyöklök és hallgatok.