Keresés

Részletes keresés

Scratchmen Creative Commons License 2018.06.14 0 0 15403

"Ruják vissza megy Körmendre ez már végleges.ő vele helyettísitk majd a Kaposvárra távozó Halász Ákost.Ez fix" from BB1. Úgy legyen :)

Tocy92 Creative Commons License 2018.06.13 0 0 15402

Gondolom Ivosevre várunk, mert ő anyagilag is sokat elvisz, ha marad, meg szerkezetileg is behatárolja, hogy akkor mi legyen. Meg lehet, hogy még Ákos aláírása is kell biztosra, mert nem ugyanolyan 1-2-es légiósok kellenek, ha ő valamiért még sincs. Hát de csak nem történik már semmi gebasz.

De ja, amúgy Toma menjen csak, jöjjön egy olcsóbb, magas, jól triplázó, jól védekező hármas, meg két "gyilkos", de okos scorer 1-2-re, aztán csapassuk.

Előzmény: A Matróz (15401)
A Matróz Creative Commons License 2018.06.13 0 0 15401

Azt én is nagyon remélem, mert ha valaki, mi képesek vagyunk bármit elcseszni!

De Ákos talán már tényleg tuti. Jól is fogunk vele járni, és ő is szerintem. 

Más: lehet nem leszek népszerű, de az Ivosev kérdés most már nekem mindegy hogyan, csak záruljon le, ha nem marad lehessen továbblépni és hozni valakit (jóval olcsóbban mondjuk és inkább klasszikusabb 3-ast)!

Lassan a két kicsi légiósról is jöhetne valami infó...

Előzmény: Scratchmen (15400)
Scratchmen Creative Commons License 2018.06.13 -1 0 15400

Most, hogy már a Körmendnek is véget ért a bajnokság, remélhetőleg napokon belül bejelentik Ákos érkezését :) De persze csak ha igazak voltak a pletykák.

Tocy92 Creative Commons License 2018.06.11 0 0 15399

Azt én is remélem, hogy igazak a hírek és már csak a bejelentés hiányzik, végre lenne egy érdemi alappal rendelkező csapatunk :) 

Közben azért Pécsen is erősítenek, Simon és Antóni is teljesen jó játékos, most leigazolták még Pongót, meg hallani, hogy visszamegy hozzájuk Horti. Az se lesz gyenge magyar mag. Meg egyébként is úgy nézem, hogy kicsit jobban eloszlanak a magyar játékosok a következő szezonra, főleg ha a válogatottak (Perl, Váradi, Benke, Keller) közül többen is külföldre mennek. Jaj csak igazoljunk jó légiósokat, főleg 1-2-es posztra...

A Matróz Creative Commons License 2018.06.11 0 0 15398

Amúgy is úgy hallottam, hogy Bogdán Beni térdével megint komoly baj van, ha megint sokat kell kihagynia, helyette jó lenne.

Halász remélem már tuti és csak a Körmend szezonjának végét várjuk!

Előzmény: A Matróz (15397)
A Matróz Creative Commons License 2018.06.11 0 0 15397

Kösz, maradhatna nyugodtan, nem ő fog meccseket nyerni, de idén is játszhatott volna többet.

Előzmény: Tocy92 (15396)
Tocy92 Creative Commons License 2018.06.10 0 0 15396

Én úgy hallottam, hogy van róla szó, de véglegesen még nem dőlt el.

Előzmény: A Matróz (15391)
Tocy92 Creative Commons License 2018.06.10 -2 3 15395

Nagyon érzékenyen érinthetett a téma :D Govens idén is MVP-kaliber volt, Dunnban pedig már csak a potenciál volt meg ehhez, amit 4-5 meccs erejéig megmutatott. Hogy miért nem tartjuk meg, arról inkább ne beszéljünk :) Remélem, hogy kielégítő választ kaptál a cseppet sem provokatívnak szánt és mindenképpen értelmes vitát generáló kérdésedre. 

Előzmény: Törölt nick (15388)
N.21 Creative Commons License 2018.06.10 0 0 15394

:)

Jobb később, mint soha. :)

Előzmény: Lecso11 (15393)
Lecso11 Creative Commons License 2018.06.10 0 0 15393

:)

Előzmény: N.21 (13777)
Törölt nick Creative Commons License 2018.06.09 -4 6 15392

Amennyiben ezt nekem szántad, feltennék egy kérdést. Mi hozta ki belőled ezt a stílust? Mert az bizonyára nem, hogy feltettem egy kérdést egy szurkolótársadnak, hogy értékelje két játékos teljesítményét, mivel októberben markáns véleményt fogalmazott meg kettejük összehasonlításában. Azóta eltelt egy kis idő, és kíváncsi voltam hogyan ítéli meg jelenleg a két játékost. Főleg annak tudatában, hogy egyiküket egy rájátszásba nem jutó csapat nem tartja meg, a másikukért pedig egy döntőbe kerülő csapat mindent megfog tenni, hogy marasztalja, még ha erre kicsi is lesz az esély. Remélem jön a bocsánatkérésed, mert itt ez a stílus nem működik!

Előzmény: A Matróz (15390)
A Matróz Creative Commons License 2018.06.09 0 0 15391

Ha már igy összejöttünk, ezt a Blaskovitsot megtartják? mondjuk senkinek se kellen gondolom

A Matróz Creative Commons License 2018.06.09 -7 6 15390

Ezt a debil, skizofrént amúgy még senki nem baszta pofán?

Lecso11 Creative Commons License 2018.06.09 -5 8 15389

Egy biztos, a döntőben ugyanannyi pontot fognak dobni.

Előzmény: Törölt nick (15388)
Törölt nick Creative Commons License 2018.06.09 -6 5 15388

Eltelt a szezon, miképp értékeled Dunn és Govens teljesítményét?

Előzmény: Tocy92 (15166)
Tocy92 Creative Commons License 2018.06.02 0 0 15387

Szerintem Harazin telitalálat, okos, jól helyezkedik és bár teljesen látványtalan, nem blokkol, nem ugrik bele a gyűrűbe, nem feszít, szerintem igenis kiváló védő, támadásban pedig megcsinálja a piszkos munkát és befejez a gyűrű alatt. Nem a statisztikáit kell nézni, ez biztos. 

Az egyébként nekem pozitív meglepetés, hogy ilyen aktívak vagyunk, mert azért két jó, hasznos magyar játékost egy átigazolási szezon alatt nem tudom mikor szereztünk utoljára :)

TYHilton Creative Commons License 2018.06.02 0 0 15386

Kellett a magyar magasember, ez nem is volt kérdés. Az sem volt kérdés, hogy elég szűk merítési lehetőség áll rendelkezésre, hogy ha valóban használható játékost keresünk. Harazin persze, nem top 5 ezt mindenki tudja látja, de nagyjából kimaxoltuk a helyzetet. Ha tudja hozni azt amire idehoztuk, pályán lehet tartani 15 percre, anélkül, hogy világgá kelljen futnunk, akkor nyugodt leszek. Várom az 1-2-es magyar igazolást is, sejteni lehet, hogy ki az, de majd kiderül amikor kiderül, csak történjen is meg a bejelentés, nehogy az anyós a nagybácsi, nagynéni, vagy a kedvenc pultos közbeszoljon és mégse jöjjön hozzánk ;)

N.21 Creative Commons License 2018.06.01 0 0 15385

Volt a tegnapi cikknek ez a része:

"Az első lépcső Baki Gergő két évre szóló újabb szerződése volt és Harazinnal is két éves megállapodásunk van. Mellettük Tóth Péternek, Marko Spicának van élő egy évre szóló szerződése, valamint Hendlein Rolandnak is, akivel már az újabb hosszabbításról tárgyalunk. Egy magyar játékost szeretnénk még az 1-2-es posztra szerződtetni ugyancsak két esztendőre. Ők a fiatal játékosainkkal, Hock Gergővel, Bogdán Benedekkel, Kocsis Zalánnal és Filipovity Péterrel kiegészülve jelentenék azt a magyar alapot, amelyre a 2019/2020-as együttes épül. Filipovity a nyáron – Chris Dunn segítségével – az Egyesült Államokban egy kosárlabdás táborban is fejlődhet, szerezhet tapasztalatokat. Bogdán és Kocsis meghívást kapott a 3x3-as válogatottba, így nyáron ott szerepelnek. Várható még változás a kerettel kapcsolatban, ám egyelőre ezek a biztos információk."

Ez az utolsó mondat vajon csak a magyar 1-2-esre vonatkozik meg a légiósokra? És ha tovább boncolgatjuk ezt az idézetet, akkor tényleg nagyon előrehaladott állapotban lehet a tárgyalás a magyar 1-2-essel, ha már az is kijelentésre került, hogy őt is két évre szeretnénk.

N.21 Creative Commons License 2018.06.01 0 0 15384

Talán majd visszatér az az idő is egyszer, hogy a KKK is indul újra nemzetközi kupában, a csarnok most nem lesz akadály. Meg egyéb sportágak válogatottjai is eljöhetnek végre, amik Kaposváron kuriózumok, pl. kézilabda, stb... Jó lesz!

Előzmény: Lecso11 (15383)
Lecso11 Creative Commons License 2018.06.01 0 0 15383

http://kapos.hu/hirek/gazdasag/2018-06-01/bejartuk_a_kaposvar_arenat.html

Amúgy a röpisek is baromira megérdemeltek már végre egy normális belmagasságú csarnokot. Évtizedek óta nem lehetett a körcsarnok alacsony plafonja miatt tisztességes nemzetközi kupa, meg válogatott meccset játszani benne.

Lecso11 Creative Commons License 2018.06.01 0 0 15382

Ahogy nézem jövőre március végére csúszott az új csarnok átadásának határideje, szóval csak valamikor egészen a szezon végén kellene majd átköltözni.

Lecso11 Creative Commons License 2018.06.01 0 0 15381

Éppen ezért szerintem muszáj volt hozni végre egy olyan cseremagast, akit pályára lehet küldeni 5-10-15 percre anélkül, hogy a nézők, az edző és maga a játékos is ne szarná össze magát tőle... Ha mondjuk Harazin és Horti között kell választani, akkor emberileg, pályán tanúsított viselkedés szempontjából egyértelműen Harazinra tenném a voksomat, bár tudom, hogy te nagyon nem bírod:)

Előzmény: Bruschi85 (15374)
Lecso11 Creative Commons License 2018.06.01 0 0 15380

Már az idei szezonban is elképesztő összegek voltak ott.

Előzmény: Scratchmen (15379)
Scratchmen Creative Commons License 2018.06.01 0 0 15379

Lehet, hogy hülyeséget írok, de olyan infót hallottam, hogy állítólag Tomát vinni fogja a Debrecen, plusz Bánéval is tárgyalásban állnak. Ennyi pénz lenne arra felé?

N.21 Creative Commons License 2018.05.31 0 0 15378

Bocs, de egy nyilvános fórumon, nyilván nem. :)

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (15377)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2018.05.31 0 0 15377

Mindig érdekelt volna, hogy egy ilyen típusú játékos, mint Toma, mennyit kér. Megtennéd, hogy beírod? :) Köszönöm.

Előzmény: N.21 (15376)
N.21 Creative Commons License 2018.05.31 0 0 15376

Én pont fordítva éreztem, nem lepődtem volna meg, ha Ádám most nem folytatja, és hozunk valakit, aki felkavarja kicsit az állóvizet. Szekulovicsnak anno nem sikerült, talán a játékosokkal nem tudta elfogadtatni magát, ezt sose tudjuk meg, de valaki másnak talán sikerülne, és ez hasznára lehetne a klubnak.

Harazint remek igazolásnak tartom, fejtegettük itt is, hogy a szerepére talán ő a legjobb opció, egyértelműen erősödtünk vele magas poszton. Ha Ivosev maradna (mondjuk amilyen fizuról hallani, csoda lenne), akkor egy kezdőben vele és Spicával, padon Rolival és Harazinnal papíron nagyon ott lennénk a palánk alatt. Ahol elméletben idén is jók voltunk, aztán közben mégse, sorra buktuk a lepattanócsatákat, holott előzetesen mindenki az ellenkezőjét várta.

Szerintem nincs a férfikosárhoz minimálisan értő ember az országban, aki ne tudná, hogy ki az első számú opciónk magyar 1-2-re, az előrehaladott tárgyalások is nyilván azt jelenti, hogy közel a bejelentés. Viszont most olvastam a bb1-en, hogy Kaposvárt írta valaki Pongóval kapcsolatban, és nem mondom, hogy nem hallani ilyen pletykát a városban. Szóval lehet lesz itt még egy kis megtárgyalnivaló, hogy melyik játékossal is járnánk jobban.

Amúgy üdvözlöm, hogy igyekszünk valóban a magyar magot megerősíteni, ráadásul hosszútávú igazolásokkal, mert ha jövőre szeretnék 8-ba / 6-ba lenni, akkor minimum ez kell + 5 légiós, mert a mezőny csak tovább fog erősödni, ez biztos.

Előzmény: Bruschi85 (15373)
N.21 Creative Commons License 2018.05.31 0 0 15375

Na, csak ezért is megérdemelne valaki egy fejvesztést, ha csak nem legfeljebb egy közép kategóriás pizzafutár jattal együtt értett béréért volt itt, amire valljuk meg, azért van némi esély. Mert ez esetben jó volt arra, hogy edzésen megigazítsa a hálót a gyűrűn, ha rátekeredett.

Előzmény: Bruschi85 (15374)
Bruschi85 Creative Commons License 2018.05.31 0 0 15374

Persze, hogy nem volt Dávid Geri óta, mert Grebenár évekig itt alibizett.

Előzmény: Lecso11 (15372)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!