Viszont mind a kettő fájlt töltsd le, mert a felső link, javítja a pályát. Kell hozzá feltétlenül az Acthu csomag, meg a Metropol euronight csomag is. Azt hiszem nélkülük nem működik rendesen, mert indításkor kérni fog a TS mindenféle eng-eket.
Ha most Vagy kezdő, nem lesz egyszerű. Én egyszerűbb pályával kezdenék. Pl Mura2, Jászkisér-Nagybereg, Nova Tó, stb...
De nem akarom elvenni a kedvedet... Öszintén remélem sikerül!
Ha ez meg van akkor csomagold ki a TrainTrainset mappába. Utána nevezd át a mappát erre: H-MAVTR. 480 001-1 Kando. Utána ha minden igaz akkor működnie kell.
Hello! A Traxxra vonatkozóan kérnék segítséget, hogyan működik a dolog? Próbálkoztam sehogysem festette át a külsejét, ezért kérek segítséget! Megvan az alap 001-es traxx és ahhoz, hogy a matricás meglegyen le kell töltenem a matricást, és ha megvan töröljem az alap 001-est, vagy sem?? Segítség!! Köszönöm!!
Nem tudom mi a sértő?? Netán hogy ki kell fizess 1000 ft-ot? Hát elég sértő!!
Vagy mert tenni kell a célért? Az is elég sértő.
De ha akarsz sértődni, akkor ezt is olvasd el:
Itt ezen a fórumon, remélem, senki nem ad torrent oldali linket! Én sem teszem! Én is megvettem!
Ha neked letöltött játék kell, keress mást. Töltsd le, nyomjad, és hajrá!
Úgysem neked való a TS. - Ez annál, sokkal komolyabb. Itt emberek komoly munkával fejlesztik az egészet, hogy te láss valami szépet, valami színvonalasat. Legalább az alapért tegyél. Ezért nem szeretjük a warezt.
Ja hogy honnan ismerjük egymást?
Remélem sehonnan. Meg válogatom az ismerőseimet.
Viszont, ha nem akarsz megsértődni, akkor gondolkodj el azon amit írtam!
A továbbiakban térjünk vissza a topik eredeti funkciójához, Lécciii!
Beírtam ide az összes peronteszt listát, erre ledobott üres ablakkal... Így elhatároztam az adatfeltöltés weboldalra elkészítését, csak annyit írok hogy ne kérdezzenek és válaszoljanak, csak végzem a dolgaimat és ennyi. Majd néhány múlva visszatérek, ha egyáltalán lesz MSTS hobbim újta, addig üdv. nektek! :)
Íme a MSTS Alföld 6.03 peronteszt lista [link], kizárólag az Alföld fejlesztőnek szól, hogy valamelyik peronok igényelhetnek a karcsúsítását és/vagy alacsonyítását.
További kellemes MSTS vonatozást kívánok nektek, addig én eltűnök a félhomályba néhány időre... Hogy mikor jöhetek vissza, nem lehet tudni. :)
Érdekes dolog történt de képzeld nekem beadta ezeket a vagonokat az MK45-ös mozdonnyal. Sajna időm már nem volt feltölteni a con fájlt az oldalamra mivel 16:40-kor már ment a vonatom és hát igen készülödés stb... De ígérem egy barátom meg fogja csinálni és fent is lesz az oldalon legkésőbb holnaputánra fent lesz a con fájl.
Nem tudom mi a problémád, lehet hogy nem válaszolt szépen, de utána már kisegített téged amit nem kellene elfelejteni. Egy a probémánk, hogy mi nem szeretjük a warezt és régebben szokott ilyenből probléma lenni, (ha vissza olvasol akkor találsz rá példát is, de ez sokr idő lenne). Lényeg ami lényeg sokan csak le tölteni akarják ami illegális dolog lenne, de ez nevetséges áron meg lehet vásárolni. Bocsánatot kérek ha meg sértettelek nem ez volt a szándékom.
Nos igazából még most sem kaptam arra a kérdésemre választ melyik kocsit szeretnéd hozzá tenni. Így egy kicsit nehezebb, de jó hogy tudok magamtól gyermekvasutas oldalakat ahol ilyen járművek találhatók. :)
Látom nyüzsög a topic és ezt öröm látni! :) Lehet kicsit szemtelen leszek, de lehet azért mert fiatal vagyok még, de itt a fórumon nyugodtan lehet tegeződni.
Pontosan mely kocsikat akarod mk45-höz használni? Én az MK45-höz a Zsev pack kocsijait használtam és mit mondjak kiválóan működik. Én a ConBuildert használtam mint szerelvény összeállító programot. Ha más kocsit akarnál hozzá rakni akkor a pontos linket megadhatnád.
Ha valakinek megvan az EUROCOM 481 001-1 pályaszámú mozdonyt (HDMSTS oldaláról volt letölthető) eltudná küldni valaki e-mailben a k.r.norbi@citromail.hu címre?