Igen, félelmetes, hogy manapság már letöltő program se kell az albumokhoz, csak a gugli. Az albumcím végére azt se árt odaírni, hogy "rar", és akkor nem torrenteket ad ki főleg, hanem rapidshare linkeket. ;)
vagy megvásárolsz a CD-d mellé még tripla annyi összegért számodra felesleges dolgokat, vagy letöltesz mp3-at. előbb-utóbb gondolnak majd a magamfajta (magunkfajta) kevésbé hardcore, ámbátor a minőségre is adó júzerekre, akik szeretnének egyetlen CD-t, amin szépen felsorakoztatják az adott szám összes maxiverzióját.
persze ez nem üzlet, tudom, de azért álmodozni jó... :-)
Beaszarás! Először az volt a baj, hogy nincsenek fizikális maxik, most meg már az, hogy túl sok is van ezekből a méregdrága boxokból. Kénytelen leszek már megint majd' 10000-et kidobni az ablakon.
12” A1. Dull Flame Of Desire Modeselektor’s Rmx For Girls B1. Dull Flame Of Desire Modeselektor’s Rmx For Boys
12” C1. Innocence Sinden Remix D1. Dull Flame Of Desire Mark Stent Album Mix
CD 01. Dull Flame Of Desire Modeselektor’s Rmx For Girls 02. Dull Flame Of Desire Modeselektor’s Rmx For Boys 03. Dull Flame Of Desire Mark Stent Album Mix 04. Dull Flame Of Desire Video / Radio Edit 05. Dull Flame Of Desire Mark Stent Instrumental 06. Innocence Sinden Remix
én voltam, nagyon kellemes kis hely, tündéri belvárossal
sajnos az Arénán kívül nincs benne sok egyéb látnivaló, ezért a lakosok kijelöltek egy szabadon választott házon egy szabadon választott erkélyt, hogy ez Júlia erkélye, és a túristák kényszeresen fotózzák is, mintha lenne valami értelme
tényleg nagyon provokatív, de erről jut eszembe, a bjork.hu oldal mikor frissül? :) Úgy szeretnék már látni pl. új interview fordításokat vagy ilyesmi...
a vilagos kicsit rontott a hangulaton, de tenyleg jo volt. Kozel lehetett menni a szinpadhoz. Bar valami elegge lehuzta, azt hiszem az Index. Bocs az ekezetekert, csak Barcelonaban vagyok es nincs a billentyuzeten ekezet. Bar offtopic, de velelenul Loreena McKennitt volt itt ma este, oszt megneztem. Sorrel jo volt.
Főszakács vagyok 1 szállodában ami éppen a szezon kellős közepén ,másfél hónapja telltházzal üzemel és fog is még 1 darabig !A Keleti részen Hornafjörđurban azaz Höfn ben vagyok helyileg . nagyon szép a környezet és a természet 3 gleccser a Vatnajökullról fogja közre az épületet igy mindenhonnan rá lehet látni ,még a szobámból is ,)hibátlan ,)
"MTV needs your help determining which videos get nominated for the Best Female Video! Select the one you love best by casting a single vote.You've got until Wednesday (July 23) to make your selection here.The two Björk-videos up for nomination are Declare Independence (directed by Michel Gondry) and Wanderlust (directed by Encyclopedia Pictura).
nagyon sokat keresgéltem és mire már teljessen lemondtam arról,hogy idén kijuthatok 1 hónappal a munkakezdésm elött szoltak,hogy legyek szives ilyenkor meg ilyenkor az isten hátamögött megjelenni!
semmi sem lehetetlen ,főleg itt .jelenleg azon vagyok ,hogy téli munkát találjak mert nemigazán van kedvem pár hétnél többet MOnmaradni.
Björköt meg sztem otthonmarasztalták és jobbneki RVK ban gyólgulgatni mint Finnországban vagy Ausztráliában betegeskedni!!
embertelenül OFFTOPIC leszek, de ezt minden zenekedvelő figyelmébe ajánlom. ha mégis Björkhöz lehet kötni, akkor annyiban, hogy a Medúlla idején esetleg Dokaka helyett valamelyiküket lehetett volna kollaborációra kérni, messze felülmúlják beatbox-ban:
az, hogy valaki így ért a beatbox-hoz, önmagában páratlan. de hogy ezen kívül képes legyen akár James Brown, akár Elvis Presley, akár David Attenborough (!!!) hangján élethűen megszólalni, az már több, mint tehetség...