Ja, tényleg, kicsit elbambulok és máris valami vezetô-poszton találom magam :) oszt' járhatok majd Fóccvágennel meg Audival... Brrr....
Caris
u.i.: betétlapot nem kaptam talán (nagyon talán) polírral el lehet tüntetni a dolgot. (az elôzô autót kétszer polírozam át kézzel elég kemény meló volt... :)
Caris, hát ez szomorú! Nem kellett neki a kupon?!?!? ;-) Lényeg, hogy megoldottad. És olyan jóra sikeredett ez a dráma, hogy ha kicsit nem figyelsz, még miniszter leszel...
(azt már csak ilyen kicsiben merem megkérdezni, hogy a szél ill. a reklámtábla adott-e betétlapot?)
SzaboZE, milyen látvány volt?
Mesterünk azzal fogadott, hogy "Megjöttetek? Akkor gyorsan összedobjuk." :-) Ő nem tud6ta, hogy az a tömegközlekedős túra odafelé egy olyasfajta kiképzés volt, hogy már semmi nem tudott volna kizökkenteni jó hangulatomból, amikor már a kocsi mellett áll6tam. (Még ha hátra is lett volna az összerakás.)
Én és az akkumlátor, dráma 20 felvonásban, csak erôs idegzetűekenek:
1) Szerda reggel megint nem indul
2) Idegesség, 20 perc töltés, telefon melóhelyre, stb.
3) Corába be, akkuk megnéz, BOSCH kiválaszt, 15 rugó otthagy
4) Akku bevág a csomagtartóba, rohanás melóhelyre
5) Délután rohanás haza, szerencsére éppen, hogy beindult a gép
6) Délután akkuszerelés, bazzeg nem lehet lecsukni a motorháztetôt
7) Vissza a Corába após autójával (este fél 8),
8) "pénzt vissza nem adunk, de le lehet vásárolni", #!@$!%
sokadszor, Cora kupon átvesz
9) berohanás tombolva az autós részlegbe, ahol rövid idô alatt annak megállapítása, hogy nincs olyan akksi, aminek szélessége és hosszúsága olyan mint a régi, de laposabb
10) apósnak eszébe jut, hogy van valami akkus csávó a szomszéd utcában, aki ott is lakik, így fél 9-kor (este) talán foglalkozik velem
11) közben fônök telefonál, hogy jó lenne, ha másnap idôben beérnék
12) akkus ember megesküszik mindenre ami él és mozog, hogy olyan méretű akku egyszerűen nem létezik, amekkora nekem kell, de hozzam el az autót és megnézi.
13) vissza az autóhoz, amely természetesen az agyongyötört akksival már nem indul
14) akksi ki, rohanás vissza az akkushoz (9 óra)
15) akkus méricskél, hümmög, katalógusokat nézeget, majd közli, hogy talán van egy fajta ami jó lesz
16) a pénz persze a nagy rohanásban otthon maradt, Cora kupon nem kell neki :), após kisegít, csak 1200 Ft-tal tartozom még az akkusnak
17) az akksi méretre (éppen, hogy) jó, persze nem pont olyan mint
az elôzô, ezért rögzíteni elég nehéz, de nagy nehezen ez is sikerült
18) úgyhogy boldog (?) tulajodonosa lettem egy "BF" márkájú (?) akkumlátornak, potom 10 rugóért
19) másnap reggel viszem a maradék pénzt az akkusnak, a szél egy fém reklámtáblát nekifúj az autónak, kicsit lejön a festék.
20) azért valahogy túléltem :)
Caris, 39e de ez így önmagában nem túl informatív; új alkatrész és sok munka (eléggé szét kellett bontani hozzá).
Semmi Cicó, nincs párhuzam a probléma és a "teszt" között, de elárulom, hogy egy volt versenyző barátomon és a szerelők próbakörein kívül más még nem vezette... (tudtommal :-)
SzaboZE: Hat nekem is valami ilyesmi remlik! Csak a domain nem nagy segitseg, azt akarhol beregisztraltathattuk volna...! Itt az volt a lenyeg, hogy a terulet rugalmas legyen es (szinte) barmit ferakhatunk! Azt mar akkor is megmondtuk, hogy jogilag veszelyes file-ok nem kerulnek fel a site-ra. Megis torlik a nagyobb dolgokat, mindegy, hogy mi is az! Beszelni kell veluk, mert igy nem megyunk egyrol a kettore...! :-)
En is fel tudnam tenni, bar kerdes, hogy az SWI nem torolne-e a file-t azonnal..??! Sajnos volt fent a site-on egy-ket nagyobb file (pl. a 323 Users Manual) es minden szo nelkul toroltek! Ez ugyben asszem beszelnunk kellene az SWI-vel, nem?! :-o
Nekem az elozo talalkozo ota kint van a tablacska az auto kalaptartojan. Mar tobben is kerdeztek (idegen Mazdasok is), hogy mi is ez a "mazdaklubos dolog"...! :-)
Azért szép volt tőle 6 év... (Tudom ám, hogy a kocsid csak illedelmességből produkálta ezt a problémát! Nem érezte fairnek, hogy szervízbe kisér egy másikat, amikor ő csak a kötelező olaj- és szűrőcserékre jár :-)