Vezérmű csere: 2 fogasszíj kellett, 1 hosszbordás ékszíj, 2 feszítő, 2 vezető görgő, meg egy vízpumpa, ezt általában együtt szokták cserélni. Tudom számít az ár is, nekem INA márkájú görgőkkel Gates szíjjakkal, meg SKF vízpumpával 47 E körüli áron volt meg minden. Esetleg a fagyállót lehet még ilyenkor cserélni, mert azt úgyis le kell engedni. Mi visszatöltöttük, nagyon tiszta volt és szép piros :). A minalko.addel.hu -n rendeltem, nagyon korrekt módon, szállítási díj nélküli hozta a postás.
Szerintem a Highline a legjobb felszereltség, ott van napfénytető, meg alufelni, plüss ülés, bőrkormány, stb. stb.
A Comfort-ban, napfénytető, meg alufelni nélkül majdnem minden megvan, de tényleg úgy van, ahogy Bálint mondja, 2003-tól kezdtek sokmindent kispórolni.
Majd jól kilopom, ha nem figyelsz! :DDD Már nagyon izgat hova van beszerelve az a cuccos. Most néztem egy képet amin van USA vésznyitós csomiajtó. Nagyon viccesen néz ki:
Valaki toljon már képet arról a szivargyújtóról! :) Mikori évjáratú a kocsitok, lehet azzal függ össze. A felszereltséggel csak nem, vagy akkor ezt direkt nem kérték bele nekem. :))
Igen, elvileg a Golf és Bora egyforma, csak az orrukon az elemek mások, meg ugye a lépcsős hát. Németben csináltak Bora kombit is, elvileg máshol nem árulták őket. :)
A hétvégén sikeresen ki lett cserélve a vezérlés, szerencsére a gyári szíjjak és görgők lettek leszerelve, nem voltak nagyon rossz állapotban, úgy néz ki, valós lehet a 81.000 km az autóban. Örültem neki rendesen. Azzal viszont szembesülnöm kellett, hogy hiányzik az alsó motortakaró burkolat, vagy kartervédő, ki hogy nevezi. Azt írják a bontott, meg utángyártott elemekről, hogy a GolfIV és a Bora egyforma. Mi a véleményetek? Nekem sem kombi, és van hátul szivargyujtó csatlakozó. A zsacsitartó :) tényleg jó ötlet, elkezdem vadászni Miskolcon.
Húúú asszem az 1-es gombot kel nyomni hosszan, ha kiírja, hogy safe talán. De benne van a kocsi leírásában, a kis könyvben, ha megvan még. Ha kell le tudom fényképelni, de nekem német! :D
Szerintem elég sokat, én már akasztottam rájuk 10kilós zacsikat is. :) 1000HUF körül van a VW-nél. De a TLX-ben, ami a Porsche Budával szemben van még 10%-al olcsóbb is lehet. A másik okosság amit betettem az a szélvédő aljába az octavia parkolócetli tartó műanyag lapja. Az A oszlop borítása alá kell bepattintani.
A következő ötletem az a csomitartóba egy szivargyújtós dugalj. Asszem a kombi borákban van is. De ezt bontott superbből fogom majd lementeni mert újban ez 6000HUF körül van. :)
Ilyen torrentes cucc. :)) Majd akkor kitolom dvd-re. :)
Ez a két burkolat alatt van, ha leszeded? Már rég kaptam le, most nem vagyok képben. :)
Ez a kalaptartó alatti fém részre van felcsavarozva. Akkor jó, ha nagybevásárolsz és rá tudod akasztani a 4-5 zacsit így nem borul el. Rugós, úgyhogy zacsi nélkül nem is látszik, mert síkban van a kalaptartó aljával. Nekem nagyon bejön! :))