Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

veciv6 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4739
Szerintem-igen,beepitheto....
Előzmény: Törölt nick (4737)
AAAAAAAAAAAAAAA
veciv6 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4738
Nekem mar csak a klima van...... :-))

Ja,es 1 kis karosszeria.... :-(((
Előzmény: mumtaz (4734)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4737
Csak egy kis flash: Tudja valaki, hogy ami G astrában van indexkapcsoló tempomattal, az ua mint a vectrában levő? Mert akkor ki kell ábrándítanom azokat akik azért drukkolnak, hogy ne legyen elektronika a három villogásra....

MERT VAN!
mumtaz Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4736
Van leosztás. A Nagyszőllős utca, de reggel az is beáll, mint a szög. A tréfás az, hogy kifelé is.
Előzmény: Törölt nick (4733)
veciv6 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4735
Ilyen "kamikazek" mindig voltak-vannak-lesznek...
Az +,hogy milyen off autoja van egyeseknel igenis "faroknovelo"..... :-))))

En is szoktam osszefutni ilyen figurakkal mikor otthol vagyok,aztan megis neha neznek,hogy 1 oreg B-s veki megleckezteti oket pedig apuci v. anyuci tobb millas autojaval majerkednek-csak vezetni nem tudnak-mikor kiderul nem mindig egyenes az ut..... :-))))
Előzmény: mumtaz (4732)
mumtaz Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4734
A kocsi fele nem működik. Benyaüzem nincs, mert nem működik. Klíma nincs, mert töm szelencés a kompresszor. Tempomat nincs, mert el van szakadva a bovdene és az indexkapcsolót lecserélték simára. Van még pár apróság. Ettől függetlenül egyébként meg vagyok elégedve a kocsival és szeretem, ezért is szépen apránként megoldom benne a hibákat.
Előzmény: Törölt nick (4727)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4733
Én itt lakok az Erzsébet hídtól nem messze a hegyen, hát igazi cumi bemenni kocsival a városba. Milyen már, hogy az M1-M7-6os út beletorkollik egy Hegyalja út nevű "utcába". Mert a 3-4 sávból olyan szépen lesz a hegymenetre 2, mint a pinty! És mikor volt az Astoriánál a Múzeum krt felújítás (Lesz még, hiszen alig nyúltak hozzá!!!)..... halál... hiszen az az első nagy elosztó kereszteződés a BAH csomópont után... és egy(!!!) sáv jobbra... na, mindig nézem is online webkamerákon, hogy amiatt az egy kanyar miatt áll a sor vége a Budaörsi út végénél a volt Osztyapenkónál...
Előzmény: mumtaz (4732)
mumtaz Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4732
Csittt. :)

Egyébként nekem Pesttel nincs semmi bajom, amíg nem kell a belvárosba menni. Buda meg úgy szar, ahogy van. Szar ügy, hogy Észak-Pestről járok melózni Dél-Budára. Amíg lehet, addig a hátsó utakon megyek, de aztán bele a közepibe. Podmaniczky utca -> Bajcsy -> Deák tér -> Astoria -> Erzsébet-híd ->>> Gellért tér -> Móricz -> Kosztolányi D. tér -> Nagyszőllős utca. Ez fasza, de már előre számolni kell. Ha 7-kor indulok, akkor a melóhelyem közelében egy általunk Pedóbár-nak csúfolt helyen van fél órám jól bekávézni. Ha 7:05-kor indulok meg, akkor épphogy beérek a céghez. Ha 7:10-kor, akkor kések 1/4 órát. Éééés rengeteg a vadbarom.

Ma rongyoltam befelé kb 30-40-es tempóval Budaörsről az M1-M7-es közösön, mert a hó miatt többel nem nagyon lehetett menni. Pár idióta meg azt hiszi, hogy a BéeMWéje vezet helyette is és kb. 100-al rongyolt a leállósávon. És mennyi ilyen barom van.

Vlad kollégával egyet kell értenem. Az Erzsébet-híd Budai S kanyarja nem csak az átcsúszás és a sok idióta miatt veszélyes, hanem azért is, mert Pesti irányban az S kanyarból kijövet annyira leszűkülnek a kanyarban a sávok, hogy néha majdnem lekaszálnak. De ellenkező irányban sem egyszerű. Ott már páran le is zúzták egymást. Hát még ha hülyék is
Előzmény: veciv6 (4731)
veciv6 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4731
Nekem meg mind1...... :-))))
Mondjuk utalom Pestet,de ha menni kell akkor menni kell.......
Előzmény: Vlad19 (4728)
300ds Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4730
Majd április végén amikor Miskolc rally lesz neizgulj a sok barom majd megmutatja hogy ki a király és akkor szoktak lenni szép balesetek. :-)
Előzmény: Vlad19 (4728)
veciv6 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4729
Legyszi,ha hsz.-t irsz a valasz gombra klikkelj,mert igy nem tudjuk kinek szantad....

Ha nekem: Kepen lattam az ovet es tudom mi minden van benne.....
De en sem panaszkodom itt egy 2.2 C-s vekim van eleg jol folszerelve...
Otthol pedig 2.5 v6 CDX-csak borbelsom nincs,de tempomat 4 el.ablak,teto,ulesfutes,automata valto,stb...stb...-szal kenyelembol nem szenvedek hianyt... :-)))
Előzmény: Törölt nick (4727)
AAAAAAAAAAAAAAA
Vlad19 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4728
nyilván minél nagyobb annál rosszabb.. pesti közlekedést én sem szeretem , ott már párszor majdnem belémjöttek pedig max hetente - 2 hetente mek át 1x fővárosunkon...
legkeményebb az volt mikor haladtam erzsébet hidon budáról pest fele, és ott S alakban fordulnak jobbra majd balra a sávok ahogy vége a hidnak. jött ott egyszer valami igen állat omegás mögöttem kellemes 90-100as tempóval kb... legbelső sávban haladtam ő meg középsőben, láttam hogy nagyon jön, és ott ahol fordult S alakba a sáv inkább átmentem balra a szembejövőbe mivel nem jött senki, omegás meg mint az állat úgy keresztbe ment át a sávokon és áttért az enyémbe, ha ott követem a sávokat tuti becsókolt volna anyósülésemre. szal van ilyen.
amúgy pl miskolc tök nyugis városnak tűnik nekem pesthez képest, itt nem félek közlekedni :))
Előzmény: veciv6 (4726)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4727
Nem baj! Ha rajtam múlik, akkor a veciseknek LESZ három villogása...

A kényelmességről... láttad már Mumtaz kocsijának felszereltségét? Na az kényelmes.... :)
veciv6 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4726
Latom nem tetszik a posti kozlekedes..... :-))))
Gyere 1x Londonba 3x nagyobb mint B.P es 3x annyi birka.... :-))))
Előzmény: mumtaz (4725)
mumtaz Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4725
Az olyan idióták ellen ez sem védek, akik pl. akkor indexelnek kanyarodáskor, mikor már tekerik a kormányt. Idevágólag engem még úgy tanítottak kreszből, hogy az index előjelzésre szolgál, nem "csak" arra, hogy "már fordulok bazze".
Van, aki meg úgy tanulta, hogy az index csak a riasztót jelzi vissza, ha rányom a távkapcsira. Illetve, ha leparkol a buszsávra, míg beugrik egy 10-15 percre a szoláriumba, meg egy mellkas gyantázásra.
veciv6 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4724
Nos akkor ram kigyot-bekat kiabalnal,mert sokszor csak a tukrot nezem es nem jelzek-a felesegem baszogat is erte rendesen-mondvan mindig van gyorsabb az embernel.....-es be kell lassam igaza van.....
Előzmény: djkoxi (4721)
veciv6 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4723
En 10 km-utan megszoktam..... :-))
Előzmény: 300ds (4720)
300ds Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4722
És ha kormánymozdulat is jár mellé? Amúgy szerintem jó megoldás mert a sok baroma ki csak annyival letudja a sávváltást hogy épphogy megpöccinti az indexet mutató kép ott legalább villan 3X hogy figyeljen a mögötte haladó.
Előzmény: djkoxi (4721)
djkoxi Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4721
Mikor tanítottak vezetni azt mondták 3 villogás még nem jelzés. Ha jól olvastam az insignia elönyeként sorolták a megszüntetett automata index-et. Ha a C-vekis barátom után közlekedek mindig cukkolom hogy sosem indexel normálisan.
Előzmény: veciv6 (4719)
300ds Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4720
Én bátyám astrájában próbáltam igaz nem sokat mentem vele. De pl ő a mai napig nem tudta megszokni az indexet. Amikor kanyarodni akar mindig csak sávlátásra löki meg a akarta mikor meg sávot váltani akkor meg túltolja. Pedig már 1 éve megvan a kocsi. :-)
veciv6 Creative Commons License 2009.02.16 0 0 4719
Jo dolog,de megtudok lenni nelkule-kulonben is egyre kenyelmesedunk .... :-))))
Előzmény: mumtaz (4717)
AAAAAAAAAAAAAAA
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.15 0 0 4718
régebben találtam egyet, tizenakármennyiért, na annyiért én sem veszek! Nonszensz, mert alkatrészben nem lehet több 200 forintnál, de legyen 2000....
mumtaz Creative Commons License 2009.02.15 0 0 4717
Én tuti, hogy nem fogok venni. Ha nagyon szeretnék ilyen, majd keresek a neten valami rajzot, ami után meg lehet építeni.
Előzmény: Törölt nick (4716)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.15 0 0 4716
Szóval index villogtató modul.... Persze a fókuszosoknak van nekünk meg semmi ilyen utólagos extra... ez is ritka, de ilyen is van....

Itt a cikk:
http://www.fordfocus.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=215
veciv6 Creative Commons License 2009.02.15 0 0 4714
Ha calibraba sikerult -szerintem a vekibe meg1xerubb.....-majd majusban tobbet tudok mondani errol....
Előzmény: Törölt nick (4712)
veciv6 Creative Commons License 2009.02.15 0 0 4713
Annak nem latom ertelmet....
Volt a pug 406-ban idekint,de soha sem torolt ugy ahogy kellett volna.....
De kinek a pap-kinek a papne......
Előzmény: Törölt nick (4711)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.15 0 0 4712
az a manuális intervallum kapcsoló érdekelne... be lehet tenni B/2 vecibe is?
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.15 0 0 4711
utólagos esőszenzor?

Én egyébiránt Grmint ajánlok mindenkinek. Én még az USAból hoztam az enyémet (egy Garmin 2610-es, nem tcm-es, robosztus, de törhetetlen darab...nem véletlen, hogy a 2009-es dakaron is ilyen 2003-as technológiát használtak), mondhatom, ott jobban szolgált, de itthon (mivel alig ismerem a saját országomat) többet használom, mint kint, és még csak egyszer térített le az utamról(kb 2 km-rel arrébb mutatta azt a házszámot, ahová mentem, de ez a magyar térképgyártó hibája). Tény: Ha nem ismered az utat, vagy hogy hová mész, akkor segít, és navigál, és pénzt időt és üzemanyagot spórol. Meg sok térkép árát... Magyarországon már nagyon olcsó, én még mikor vettem, 280 ezer forintnak megfelelő dollár volt (2003), most itthon, boltban szvsz 30 ért már odaadják, mert nem csillog, és villog, csak teszi a dolgát...
veciv6 Creative Commons License 2009.02.15 0 0 4710
Ha pesti vagy,lehet talakozni a repteren is pl...de lehet ebben az arban a m.o.-i posta is benne lesz,szal van variacio......
Igaz utanna gondoltam a garancia vegett jobb lesz,ha otthol veszed megis,mert gyorsabb ervenyesiteni,ha valami gigszer lenne.... :-(((
Előzmény: Törölt nick (4709)
veciv6 Creative Commons License 2009.02.15 0 0 4708
Nezd,ha ugy van akkor innet bolti aron tudok neked rendezni tomtom-t pl...
Ez kb.35.000 korul-valutavaltastol fuggoen....es az eleg jo,odahaza min. a duplaja....
Ha erdekel, es aktualis lesz neked is ,akkor majd megbeszelhetjuk a reszleteket....
Előzmény: Törölt nick (4707)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!