Ha safety lett volna akkor a rovid fal kozepere teszi, nem a lyuk fele. Inkabb szerintem arrol volt szo, hogy kurvara restellte magat azert, mert azzal a szerencses sargaval nyero pozicioba jutott -csovalta is a fejet meg huzta a szajat is rendesen- es ugy gondolta ennyi jar az ellenfelnek hogy a kovtkezo golyot megprobalja. Vegulis nem lehet tudni, a lenyeg hogy nyert.
Ez nagyon jo volt, hogy mar csak tisztessegesen feloltozott jatekosokat fogunk latni:))))))) Egyebkent nalatok is ugy orankent elmegy a Eurosport kepe kb. 1 percre? Vagy csak engem tuntet ki ezzel?:) Mar tegnap is csinalta...
Azért ha jól emlékszünk, Jimmy nem is olyan régen (2005. februárjában) a Rileys Mastersen verte Stevens-t, nem is akármilyen meccsen 6-5-re. Utána meg Williams-t. Hátha...
Davis játékának jót tesz a tempó gyorsítása. A meccs utáni nyilatkozatában is említi, hogy a sok gondolkodás helyett inkább a természetes képességeinek próbál teret engedni - úgy legyen! Bár nekem úgy tûnt, hogy az egyik kihagyott fekete oka pont az elhamarkodottság volt, szóval azért csínján kell bánnia evvel is. A kihagyott majdnem-csõ rózsaszín meg azért lehetett, mert próbálta a fehérrel a rózsa pontját elfoglani (így sikerült is ), érdekes, hogy ezt Hallett nem is említette. A hosszú pirosak nagyon szépek voltak!
Álomdöntõ: Davis - bárki :)
Ronnie gyõzelmének is örülök és egyáltalán nem bánkódom amiatt, hogy a hátralevõ részben már csak tisztességesen felöltözött játékosokat fogunk látni.
jók ezek az iszgis döntő-frame-es meccsek, remélem lesz pár még ilyen a VB-n, nagyon szoritottam ma Steve-nek, remélem még továbbmegy pár fordulót, rém szimpatikus sportembör
Steve most 16., de mogotte nehanyan meg nem jatszottak.
Ha Steve gyozne a Hunter-Holt gyoztese ellen, akkor eleg jo eselye lenne (en olyan 70%-ra adnam ebben az esetben). Ha veszit, akkor foleg a Doherty-Pinches meccsen dolne el a 16. hely (Pinches a 17. es gyozelme eseten megelozne Steve-et). A tobbieknek (Hann, Carter, Fu) Pinches mogott ket meccset kellene nyerni hogy megelozzek Steve-et.
Huuuuuuuuhhhhhh, hat ez telleg nem volt semmi:))) Nekem rettento izgalmas volt, meg a rengeteg hiba ellenere is. Ugy orultem a vegen, hogy sikerult megnyerni!!!:) Bravo Steve! Kellett ehhez egy nagy adag lelkiero, mert mar semmi sem akart sikerulni egyikuknek sem a vegen:)
Akkor most hogy is van? Ha megverne a Hunter-Holt gyozteset, akkor bent maradna a 16-ban? Vagy ahhoz meg kellenek a tobbiek veresegei is?
Az inkább egy safety volt, csak adott a szerencsének kis esélyt, hátha esik a zöld is, de az volt a lényeg számára, hogy a fehéret biztonságba helyezze. Greenenek meg mintha elfogyott volna a türelme a végén, ahogy azt a zöldet megpróbálta... teljesen reménytelen volt.
Jimmy, ha nyer, Matthew ellen játszik, szóval ne is gondoljunk ilyesmire :)
Rengeteg hiba van most is, de ezek inkább nekem unalmassá és vontatottá teszik a meccset, mint igazán izgalmassá. Össze sem lehet hasonlítani a tegnapi 10-9-es csatával.
Tudom hulyesegeket beszelek mar ilyen keson, de azon kezdtem gondolkodni milyen lenne az alom vb dontom: Davis - White :)) Biztos izgalmas lenne allatira.
Jajj, bocs, pedig tudtam en hogy nem Hendry-vel jatszik, csak veletlenul rosszul irtam le:)
Egyebkent ez a meccs is nagyon jo szerintem, lehet hogy nem szorjak a century-kat, viszont vannak hosszu, izgalmas frame-ek, olyan igazi nagy taktikai csata. Most mar csak az kene, hogy Steve huzza be ezt a 2 frame-et!:)
Matthew viszont talán igen. Bár a Crucible-ben hagyományosan jól megy neki :) Én tartottam Hickstől, de nem játszott olyan jól, mint tavaly Ronnie ellen.
"This coverage is available to UK users only" BBC monnyon le!
Viszont az az egy rögtön egy szép century :) Igen, ez elég meglepő. Különösen az, hogy a Ronnie-Maguire 19 frameje közül csak két century volt (igaz, akadt néhány kilencvenes), a többiek azért nem az őrületes breakjeikről ismertek...
a tegnap megkezdett McManus-Hendry merkozes, ha jol latom ok 8-8-ra allnak
Henry :)
9-9re allnak egyebkent, de abbahagytak ok is, a donto frame megintcsak ma ejszaka lesz.
Egyebkent elnezve ezeket a meccseket, nem kulonosebben nagy a szinvonal, a 70 feletti break mar ritkasagszamba megy (O'Sullivan-Maguire meccsen 10 volt, Gray-Hamiltonon 5, McManus-Henryn 1)