Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Mivel a rendszer nem enged be a kultúra-moderálás topicba itt szeretném megköszönni Rasputyinnak a tájékoztatást Hajdú Péter topicjának megszünésével kapcsolatban. Talán egyszer voltam ott, akkor is disztingváltan fogalmaztam, de én is áldozata
lettem a többi topiclakóval együtt a részleges kitiltásnak. Legalább meghagyták
nekem, hogy a többi fórumba be tudok írni, habár az origon egy hsz törlését és
a nick részleges kitiltását indokolni szokták, itt még csak nem is tudatták velem.
Légyszi töröljétek az Átmeneti menedékhely topicból aszornyi nick hsz-eit és magát a nicket is, mert a_szörnyi nicket utánozza, és a nevében próbál üzeneteket írni! Köszi!
kerlek benneteket, hogy a Átmeneti menedékhely Búrásoknak topicbol toroljetek a 626-os hozzaszolast. Emellett megjegyeznem, hogy a nick (tamas7oo) kisertetiesen hasonlit a tamas700 nickre, aki viszont regi tag (egy masik forumon).
az Amwayos fórumról kérném egyetlenegyszer01 1 és utolsó Hsz át tötölni. teljesen OFF nak gondolom hogy valaki DIREKT be ir egy Bulsit szintü hozzászólást, majd közli hogy NE is VÁLASzOLJANAK rá mert ugy sem olvassa a fórumot és nem érdekli. Aki "poén"ból iderondit az NEM fórumra való hiszen nem érdekli a másik irása, reakciója. A topik témája az Amway és nem a kioktatás.