Beszéltem egy sráccal Golf4-e van és le akarja cserélni a gyári 6-os CD-tárat valami 2DIN-es cuccra. Ha gondolod megadom a számát és ledumálhatjátok, ha érdekel. ;)
Rég voltam itt....Beindult a karácsonyi forgalom-dolgozunk ezerrel. Bálint nem tudom megoldani idén a gumi kihozatalt,senki nem jön már erre sajnos. Voltam bontóba,láttam tükröket.Bár mind IVes golfról volt,de ahogy elnéztem ugyanolyan. Ha kell valakinek jobbos nagy,akkor írjon,megpróbálok majd még kijutni és hozok. Ebyaen láttam belső króm diszítéseket,ha kell valakinek és nincs Magyarországra szállítás,szóljatok és megbeszélhetjük.
Hogy ilyen lépcsőkben lenne azt még nem hallottam. :) Ha nagyon zavaró akkor azt az egy szálat ki kell kötni és a gond megoldva. ;) Nem nehéz megtalálni.
"VW Bora + GAMMA rádió-nál normális az hogy 20kmh szol valamilyen hangerőn a rádió aztán 50kmh-nál hangosodik majd mondjuk 80kmh-nál még hangosabb (persze magától)????"
Ja tényleg, apám skodrijában is ledörgöltük azt a gumis réteget a fogantyúkról. Állítólag ez x ezer km után le szokott jönni. El is felejtettem, hogy a rekesz is így van bevonva. :)
Igen segített, köszi! ;) Azt hittem a merőleges részen van, de valóban itt több lehet a hely. Ha meglesz akkor becuppantom hamar a helyére. :)
Jobb kormányos kollégával minden rendben? Pár képet majd dobj te is a kocsiról. ;) Neked is van "konnektorod" a csomitartóban? :)
Köszönöm a képeket.Nekem van hátul szivargyújtó aljzat.2001 1,9TDI. Viszont a 2005-ös Jettában nincs és nekem kellene egyet varázsolnom bele. Hova lehet bekötve?
Kéznél van a mérőszalag, épp a macska kaparófáját bővítem. Brutál rumli van a szobában, minden faforgácsos, tele szerszámmal a szoba. :)) Jó hogy az asszony nincs még itthon! :DDD
Volt valami műszerfal cserebere 2002 után talán, de minimális változtatások voltak. Majd összenézzük a két belsőt egymás mellett. Lehet, hogy az enyém csak szuvas azért lyukas! :DDD